Joensuu: Homoseksuaali sosiaalidemokraatti paljastui myös pedofiiliksi

Viesteissään alaikäisille Kärkäs puhuu muun muassa "perseen hiplaamisesta".

Rappiokulttuuri

Joakim Kärkäs (sd.).

Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, sosiaalidemokraatti Joakim Kärkäs on jäänyt kiinni seksuaalisesta viestittelystä alaikäisten poikien kanssa. Pedofilian yleisyys homoyhteisössä on julkinen salaisuus, joka kuitenkin nousee toistuvasti pinnalle valtamedian sensuuripyrkimyksistä huolimatta.

Poliisi on aloittanut tutkinnan Kärkkään sairaalloisista viesteistä. Tapauksesta tekee erityisen raskauttavan se, että hän työskenteli rikosten aikaan erityisluokan opettajana. Hän on lisäksi 10–12-vuotiaiden lasten partioryhmän ohjaaja ja Suomen Punaisen Ristin aktiivi.

Kärkäs on pitänyt poikiin yhteyttä sosiaalisen median kautta, erityisesti Snapchatissa. Viesteissään alaikäisille Kärkäs puhuu muun muassa ”perseen hiplaamisesta”. Medialle hän kuitenkin totesi, että hänen lapsille kohdistamansa viestit ”perseen hiplaamisesta” kuulostavat seksuaalissävytteisiltä vain siksi, että ne on ”irrotettu kontekstista”.

Syyttää uhreja

Kärkäs on myös väittänyt, että todellisia syyllisiä ovat itse asiassa pojat, jotka ovatkin ahdistelleet häntä. Törkeiden kirjoitusten ohella Kärkäs on lähettänyt alaikäisille muun muassa kuvia vähäpukeisista miehistä.

”Snapchatissa on tapana lähettää kuvia siitä tilanteesta, jossa on. Olen ollut silloin kuntosalilla, ja se kuva on nyt sattunut olemaan siinä edessä,” Kärkäs kuvaili vähäpukeista miestä esittäneen kuvan lähettämisen taustoja Yleisradiolle antamassaan haastattelussa.

Kärkäs on kiistänyt syyllisyytensä mihinkään rikokseen. Hän on kuitenkin eronnut poliittisista tehtävistään esitutkinnan ajaksi.

Lähde: Yle

Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Joakim Kärkäs Joensuu Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos SDP Sosialidemokraatit Suomen Punainen Risti Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Peķka H Visto

  Vastaa

  Mitä joukkoa!

 • TT

  Vastaa

  Näkeehän tuon naamasta, jotta sosiaalidemokraatti.

  • Nimetön

   Vastaa

   Andrew Anglin:n hengessä pitäisi varmaan käyttää termiä ”sosianaalidemokraatti”?

   Laittaa ihmettelemään, kuka tätäkin henkilöä on äänestänyt, ja millä perustein? Luulisi oman asuinympäristön hyvinvoinnista päättävien ihmisten äänestämisen olevan sen verran vakava asia, että ääntä ei antaisi ihan kelle tahansa. Mutta näin näyttää (taas) käyneen. Onko elämä liian helppoa, kun kyläpäälliköksi kelpaa kuka vaan joakim?

   • Jupi

    Vastaa

    valitettavasti Suomi on täynnä vanhuksia jonka ainoa uutislähde on Yle ja maikkarin uutiset. sitten on ’uusvanhukset’ jotka siitä huolimatta että he kaikki poikkeuksetta osaavat käyttää tietokonetta tai älylaitetta, ja varmasti ovat törmänneet vaihtoehtoiseen uutistarjontaan, mutta kiinnostus on loppunut koska heitä on 10 vuoden ajan aivopesty valtamedian toimesta ja uskovat että kaikki mitä ei ole tunnettu valtamedia, on valemedia. Tämä kyseinen mentaliteetti ulottuu valitettavasti myös alempiin ikäryhmiin mutta nyt varttuva nuoriso kyseenalaistavat jo kaikkea, onneksi.

 • Mekaniikkaa kehiin

  Vastaa

  Anteeksi nyt vaan mutta kaverilla on sen verran itsetyytyväinen narsistin hymy että minusta mekaaninen metodi tässä tapauksessa olisi paras.

  Meillä koulussa opetettiin että jos meillä on asia joka pitää ratkaista, niin se tulee ratkaista käyttämällä: hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, elektorniikkaa, sähkätekniikkaa ja mekaniikkaa. 

  Ja tässä tapauksessa minusta mekaaninen metodi olisi paras.

 • Normipäivä Homolandiassa

  Vastaa

  No onpas siinä kärkäs homopedofiili.

 • Pertti

  Vastaa

  ”Meillä koulussa opetettiin että jos meillä on asia joka pitää ratkaista, niin se tulee ratkaista käyttämällä: hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, elektorniikkaa, sähkätekniikkaa ja mekaniikkaa. ”

  Ehkä noin. Joka tapauksessa hydrauliikka ja preumatiikka ovat ehdottomasti poissujettuja tässä tapauksessa.

  Toisaalta, Puheenjohtaja Kärkäksen vietittely on pientä sen rinnalla, että kouluihin tuodaan transuja, joista roikkuu tekopeniksiä, jne.. On hyvä, jos tästä saadaan aikaiseksi selkeä tuomio, sillä sitä voidaan käyttää ennakkotapauksena kaiken muun mädätyksen rikosoikeudelliseen käsittelyyn.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Yle puolustaa tietenkin demarihomoa.

  Seksi kuuluu ainostaan avioliittoon ja siittämistarkoituksessa. Liian suurta roolia sille annetaan ihmisten elämään. Lapsetkaan nimenomaan eivät saa olla rauhassa. Naisrauha on olemassa, pitää olla myös lapsirauha. Ei ihme kun lapsilla ja nuorilla on paljon mielenterveyshäiriöitä, pedohomojen ja medioiden toimittajien syytä sekin.

  Alkaa riittää jo kaikenlainen sekopäiden irstailu, eiks niin?

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Kaikki demarit ovat pedofiileja. Ainuttakaan poikkeusta ei ole, eikä tule.

 • Jouni Rosenberg

  Vastaa

  Erityistason seksuaaliterapeutti on aivan oikeassa lapsirauha pitäisi saada lakiin ilman kulttuurimarxismia. Lapsissa on tulevaisuutemme, tai tuhomme, jos nyt annamme heidän tuhota lastemme normaalin ja luonnollisen kehityksen, tulevaisuutemme on brutaali epäinhimillinen kommunistinen dystopia. Pitäisikö asialle ehkä tehdä jotain?

 • Jupi

  Vastaa

  seksi on täysin luonnollinen asia, jokainen harrastakoon sitä oman luonnollisen mieltymyksensä mukaan. Ja koska se nimenomaan on luonnollinen asia niin antakoot lapset olla rauhassa, kyllä se tulee yhtä luonnollisesti kuin kävely tai uinti. LGBT pitää kieltää lailla

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi