Pieni savolaiskunta järjestää homotapahtuman veronmaksajien rahoilla – ”erityisesti lapsille”

Ulkopaikkakuntalaisten järjestämälle sodomiatilaisuudelle myönnettiin 3 000 euroa veronmaksajien rahaa.

Rappiokulttuuri

Kangasniemen kunta aikoo järjestää tänä kesänä homotapahtuman, joka on suunnattu erityisesti lapsille. Hankkeen taustalla on kaksi nuorta kulttuurimarxistinaista, Lotta Pylvänäinen ja Henna Kohvakka, ja tapahtuman kulut sälytetään veronmaksajien harteille.

Alaikäisiä seksualisoiva projekti kantaa nimeä Pienen Kylän Pride. Sivistys- ja hyvinvointilautakunnassa tapahtuman rahoitusta käsiteltiin 21.4.2023 valmistelija Mika Huovisen johdolla.

Kunnan pöytäkirjoista selviää muun muassa seuraavaa: ”Tapahtuman kohderyhmäksi ajatellaan kaikkia niitä, joille tasa-arvon edistäminen on tärkeä asia. Lisäksi hakemuksessa todetaan, että ohjelmassa tullaan erityisesti huomioimaan nuoret ja lapset sekä lapsiperheet. Hakijat kertovat tekevänsä yhteistyötä Kangasniemen nuoristoimen, Etelä-Savon Priden, Pelastakaa lapset ry:n, Kangasniemen kirjaston sekä Kangasniemen Vihreiden kanssa.”

Kunnan sääntöjen mukaan joko Pylvänäisen tai Kohvakan tulisi olla kangasniemeläinen, jotta heidän aloitteestaan järjestetyille tapahtumille voitaisiin myöntää julkista rahoitusta. Pöytäkirjoista kuitenkin selviää, että molemmat heistä ovat ulkopaikkakuntalaisia. Koska alaikäisten seksualisointi ja homopropagandan levittäminen ovat lähellä kuntapäättäjien sydämiä, päätettiin säännöistä joustaa: Ulkopaikkakuntalaisten järjestämälle sodomiatilaisuudelle myönnettiin 3 000 euroa veronmaksajien rahaa.

Pienen Kylän Pride on määrä järjestää 22.7.2023. Voit lähettää palautetta asiasta seuraaviin osoitteisiin:

mika.huovinen@kangasniemi.fi
kangasniemipride@gmail.com
susanna.pirttiaho.lh@kangasniemi.fi

Lähde: Kangasniemen kunta (1, 2)

Henna Kohvakka Homolobby Kangasniemi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten manipulointi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Lotta Pylvänäinen Mika Huovinen Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pedot esillä

  Vastaa

  Ei tarvitse kuin muistella muutama vuosi taakseppäin musiikin genrejä. Juda Priest käytännössä menetti yleisönsä kun kuulijoille selvisi taustat. Willage peoplelle naurettiin avoimesti ja Queen yhtyeen suosio romahti. Jota on sittemmin koitettu nostaa elokuvankin keinoin. Elton John nyt on selvinnyt ilman suurempia kolhuja.

  Mutta se mikä ennen oli rikollista ja josta määrättiin vankilaa, opetetaan ”normaalina” lapsille joita jopa kannustetaan luonnonvastaiseen toimintaan. Missähän on näiden ”järjestäjien” ja kunnan virkamiesten moraali? Ettei vain niiden seassa olisi pedofiliaan suuntautuneita…

  • Pitsi

   Vastaa

   Queen on todella hyvä yhtye. Kyllä tunnustan olevani 70- ja 80-luvun rockia kuunteleva nainen, varmaan juuri sitä Saatanan ”suosimaa” musiikkia kuunteleva (tämä on sitten ironiaa). Eiköhän niitä rockin ja heavy metallin kuuntelijoita monissa isänmaallisissa ole. Pink Floydin Roger Waters on oikeasti kulttuurikommunisti, mutta muuten ihan hyvä yhtye.

   Suvakin kauhu oli ”heteropehmennetty” elokuva Queenista ja Freddie Mercurysta. Kyllähän useilla on tiedossa, että oli Freddie Mercurylla useita miessuhteita ja kuoli AIDSiin. Freddie oli kuitenkin homoilustaan huolimatta arvokonservatiivi eikä halunnut romuttaa perinteistä avioliittoinstituutiota. Hän myös testamenttasi omaisuutensa Mary Austinille, jonka kanssa hänellä oli avioliiton omainen suhde.

   Freddie kuului etniseen vähemmistöön nimeltä parsit, joita vainottiin mustien osalta Zansibarissa 60-luvulla. Teurastettujen joukossa oli hänen sukulaisia. Parseja on verrattu juutalaisiin: molemmat menestyviä ja älykkäitä vähemmistöjä, mutta parseilla ei ole ollut tapana ottaa ylivaltaa on kyetty tulemaan toimeen valtaväestön kanssa. Parsien keskuudessa rotupuhtaus, koulutus ja kaupankäynti ovat olleet korostetussa asemassa kuten juutalaisilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella sairasta, että tällaista saastaa järjestetään pienissä maalaispitäjissäkin.
  Palautetta kannattaa ehdottomasti laittaa, ei ole veronmaksajien tehtävä tukea prideväen tapahtumia, varsinkaan kun tapahtuma on jälleen vähemmän yllättäen suunnattu ”erityisesti lapsille ja lapsiperheille”!

  Toivottavasti paikkakuntalaiset reagoivat asianmukaisesti, jos pride-saastaa näkyy julkisesti.

 • FCKLGBT

  Vastaa

  https://yle.fi/a/3–8109788

  Varmaa on se, että osallistujia ei tuolloin ollut 300, niin kuin valemedia tuossa esittää.

  Silloin kun kyseisen kunnan kylällä järjestettiin ”Kangasniemi pride” ‑tapahtuma, sattumalta olin kylällä käymässä juuri sillä hetkellä, ihmettelin sateenkaarilippuja sellaisessa miljöössä, jäin seuraamaan sivusta ja joitain paikallisia oli myös kerääntynyt ihmettelemään friikkien kokoontumista.
  Kyselin joiltain mielipiteitä ja suhtautumista kyseiseen tapahtumaan ja sitä, ovatko nämä tapahtumaan osallistuvat ihmiset paikallisia.
  Yhtäkään positiivista kommenttia en tästä julkisesta tapahtumasta saanut sivusta seuranneilta ja joku heistä tiesikin sanoa, että kovinkaan moni ei todellakaan ole kangasniemeläinen, vaan he ovat saapuneet paikalle täysin muualta.
  Vielä tapahtuman jälkeenkin kuulin kuinka paikallisella R‑kioskilla eräs mies sadatteli kovaan ääneen tällaisten tapahtumien julkista järjestämistä.
  Palaute ei olisi pahitteeksi näille tahoille, jotka ovat myöntäneet julkista rahoitusta tähän friikkisirkuksen edistämiseen.

 • Saari

  Vastaa

  Kyllähän homo tietää olevansa homo. Olen jutellut itseäni vanhemman homon ja lesbon kanssa, ja ei heillä koskaan ollut mitään epäselvyyttä tai ongelmia asian kanssa. Tosin kumpikaan näistä em. henkilöistä ei ole mikään pride-marsseista kohkaava itsensäpaljastaja. Itse lapsena huomasin heti homot, joita oli suunnilleen minun ikäisissäni muutama kylässämme. Ihan pienenä sitä ei vai tajunnut, paitsi että heissä oli ”jotakin vialla”, kun leikkivät vain tyttöjen kanssa eikä heillä ollut poikia kavereina. Mutta vieläkin ihmettelen hieman miksi nyt 2020-luvulla aakkosideologiaa tuputetaan niin rankasti ja herkeämättä kaikille; myös lapsille. Ei ketään voi muuttaa homoksi. Homoilla, neekereillä tai naisilla ei myöskään ole minkäänlaista hädänhäivääkään tässä maassa, vaan heillä on kaikki asiat paremmin kuin valkoisilla heterosuomalaisilla. Tässä yritetään siis samaa kuin ilmastohullutuksessa: Koska Kiina saastuttaa, niin Suomessa täytyy syödä kärpäsentoukkia ja nostaa veroja. Täten Venezuelan homojen heikkoa tilannetta voi parantaa tällä ”logiikalla” kohkaamalla taukoamatta Suomen homoista, joilla todellisuudessa on maailman parhaat olot.

 • Pekko

  Vastaa

  Lapsi joka rakastavassa ydinperheessä kasvaa, saa elämänsä eväät sieltä. Hän ymmärtää että valtion aivopesulaitokset ovat alinta paskaa. Hän oppii käyttämään omia aivojaan, oppii luonnon järjestestyksen,lain, ja tarkoituksen. Koulusta hän vie opin luonnontieteistä, ei valtion kumartamisesta. Hän oppii kunnioittamaan elämää sen kirjavaa kauneutta. Pyrkikää viettämään lasten kanssa mahdollisimman paljon yhteisiä hetkiä, silloin peto ei pääse puremaan ja myrkyttämään mieltä, näiltä pieniltä herkiltä sieluilta.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   Puolustusvoimat, siviilipalvelus, vankilat ovat myös aivopesulaitoksia. Viidellä eurolla päivässä olet velvollinenn tapattamaan itsesi jonkun tuntemattoman voiman puolesta?

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Yhteistyössä mukana Pelastakaa Lapset ry… aika härskiä. Pedofiili tapahtumaa tukemassa. Mistähän päin Suomea nuo tapahtumaa järjestävät (lesbot?) on, mökkiläisiä ehkä. Pitääpä tutkia lisää.

  • Klasin Kuu

   Vastaa

   Molemmat lie alunperin kotoisin Kangasniemeltä.
   Googlaamalla löytää lisää…

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    Niin googlailin jo eilen noita järjestäjiä. Aikaisemmin asuneet nuorina Kangasniemellä, nyt ovat äärisuvakki opiskelijoita ja pitää saastaa levittää. Hyi helvetti.

 • stnan pervot

  Vastaa

  Onko tuolla paljonkin lestoja?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta toimii kuin kameleontti tuhansin muodoin ja värein, mutta jos Valkoisia Lapsia ahdistellaan ja indoktrinoidaan, asia on selvä: Juutalaista Ylivaltaa. Niin sanotusti ”by definition”.

 • TT

  Vastaa

  Pikkukylä yrittää tempaista monien isojenkin paikkakuntien edelle, joissa moista syöpää ei esiinny. Mitä ainetta on sotkettu Puulaveteen? Seudulla on ollut outoja viritelmiä ennenkin, kuten Kutemajärven kylän erotiikka-aiheinen kesätapahtuma. Se oli kuitenkin aikuisille suunnattu ja runsaalla huumorilla höystetty. Lasten seksualisoinnista on puolestaan huumori kaukana.

 • Punaniska

  Vastaa

  Sähköpostia lähetetty. Tehkää tekin samoin.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Voi herranjestas tuota touhua, eihän tuollaista hullutusta 1980-luvulla ollut muualla kuin Spede Pasasen pahimmissa painajaisunissa!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt olisi vastamiekkarin paikka! 

  Jos Pylvänäinen ja Kohvakka ovat niin kiinnostuneita lapsista, niin eikö heidän olisi aika synnyttää omia lapsia?

  Suvakit on aina tavallisten ihmisten lapsien perässä.

 • Pertti

  Vastaa

  Pöytäkirjoista: ”Tapahtuman kohderyhmäksi ajatellaan kaikkia niitä, joille tasa-arvon edistäminen on tärkeä asia.”

  Kangasniemen kaltaisessa kunnassa taitaa tuo ”kaikkia niitä” käsittää aika pienen ryhmän. Suurin osa lienee niin järkevää porukkaa, että haistattaa pashat kyseisenlaisille tuonti-ideologeille. Kangasniemeläiset, muistakaa tämä mädätys ensi kuntavaaleissa!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Pride-saasta naamioidaan aina ”tasa-arvon edistämiseksi”, vaikka kyse on todellisuudessa jostain ihan muusta.
   Heidän ajamansa ”tasa-arvo” täytyy pitää kaukana normaaleista ihmisistä, varsinkin lapsista!

 • Kuu-Ukkeli

  Vastaa
 • Nationalisti

  Vastaa

  https://www.kangasniemi.fi/tapahtumat/pienen-kylan-pride/

  Tässä näiden kuvotusten suunnitteleman tapahtuman aikatauluja.

 • Aadolf

  Vastaa

  Amerikkalaisia siirtomaaherrojamme apinoiden Partisaani kutsuu Suomea pakko-amerikkalaistavia CIA:n aivopesemiä hyödyllisiä idiootteja ”kulttuurimarxilaisiksi”. Partisaani pyrkii johtamaan lukijoitaan harhaan kutsumalla amerikkalaista Kaliforniasta, Washingtonista ja Oregonista alkunsa saanutta ja CIA:n sekä Yhdysvaltalaisten asevalmistajien rakastamaa anti-marxilaista siionistista homoliikettä ”kulttuurimarxilaiseksi”.

  LBGTQCIA:n vastustajat ovat kulttuurimarxilaisia, LBGTQCIA on kulttuurikapitalismia. Suuryritykset rakastaa homoja, koska homo koska ne voi osoittaa nykyään hyveellisyyttään palkaamalla homo-CEO:n leikkaamaan työläisten palkkoja ja etuja sen sijaan että niiden tarvitsi osoittaa hyveellisyyttään kohtelemalla työntekijöitään reilusti.

  Juutalaiset ja muut siionistit puolestaan rakastaa homoja, koska se antaa Apartheid Israelille mahdollisuuden esiintyä juutalaismediassa homojen oikeuksien puolustajana alueella jossa ilman siunattua Apartheid Israelia homot ei vois järjestää Pride-marsseja ”arabien” vihamielisen vastustuksen takia.

 • Nimetön

  Vastaa

  https://tulospalvelu.vaalit.fi/KV-2021/fi/kutulos_213.html
  https://www.kangasniemi.fi/kunta-ja-hallinto/paatoksenteko/sivistys-ja-hyvinvointilautakunta/

  Kangasniemi näyttää olevan melko kepuvaltainen kunta, mutta joukossa myös kaksi vihersaatanaa (joista toinen juurikin sivistys- ja hyvinvointilautakunnassa), mikä on aika poikkeuksellista noin pienessä kunnassa.

  Sossuillakin peräti 7 paikkaa, 27 valtuustopaikasta.

  Näin se kyllä vain vaikuttanee pienemmissäkin kylissä, vaikka jotkut ovat väittäneet, että sossutkin tällaisissa olisivat enemmän maanläheisempää porukkaa.

 • Transagendaa vastaan

  Vastaa

  ihan joka puolelta tuputetaan gay ja trans agendaa.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kaikkia vitsauksia, paheita ja saastaa perustellaan ”tasa-arvolla”.

 • Lappilainen

  Vastaa

  Minulle on tulossa esikois tytär alkusyksystä. Pidän vaimoni kanssa huolen että häntä ei aivopestä tämmöiseen paskaan. Hävytöntä…

  • Nimetön

   Vastaa

   Varaa laittaa yksityiskouluun tai kotiopetukseen?

   Yksityiskoulukaan ei välttämättä takaa sitä, että yleisestä opetussuunnitelmasta poikettaisiin erityisesti näiden seikkojen osalta, vaikka se olisikin vanhempien toive?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Onneksi olkoon näin etukäteen!
   Noin jokaisen kunniallisen vanhemman kuuluisi tehdä, kasvattaa lapsensa itse, eikä ulkoistaa sitä läpimädän systeemin tehtäväksi.

  • GLGL

   Vastaa

   Onnittelut jo etukäteen! Nauttikaa vanhemmuuden iloista!

   Valitettavasti lapsenne sukupuolesta ette voi päättää. Hallitus ja humu-pekka presidenttinä oletettavasti haluavat pitää itsellään vallan päättää, minkä sukupuolisia yhteiskunta milloinkin tarvitsee.

   Jos sosiaalihuolto päättää, että tyttärenne pitää olla poika, mitä aiotte tehdä estääksenne sen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi