Kokoomus mädättää, mutta ei tarpeeksi – Helsinki Pride irtisanoi yhteistyön

Homot pyrkivät painostamaan Kokoomusta oikeaoppiseen mädättämiseen pinnallisen muoti-ilmiömädätyksen sijaan.

Rappiokulttuuri

Lasten sukupuolielinten irtileikkaamista, pedofiliaa ja ”homojen oikeuksia” lobbaava Helsinki Pride ‑yhteisö on irtisanonut yhteistyösopimuksensa Kokoomuksen kanssa. Syynä tälle on, että vaikka Kokoomus markkinoi homotapahtumaa, ei se mädätä riittävästi. Homot pyrkivät painostamaan Kokoomusta oikeaoppiseen mädättämiseen pinnallisen muoti-ilmiömädätyksen sijaan.

Päätökseen vaikutti se, että Kokoomus ”taisteli vastaan”, kun uudesta translaista päätettiin. Kokoomuksen ”takia” sukupuolta voi vaihtaa ”vain” kerran vuodessa, kun homot olisivat halunneet, että sitä voi vaihtaa aina kun tuntuu siltä, ettei enää edustakaan jotain tiettyä sukupuolta, vaikka he samaan aikaan vakuuttelevatkin ihmisille, että sukupuolen vaihtaminen on luonnollista ja todellinen asia.

Helsingin apulaispormestari, Kokoomuksen Daniel Sazonov kuitenkin vakuuttaa, että ”Helsinki Priden päätös ei kuitenkaan pysäytä Kokoomuksen työtä yhdenvertaisen Suomen eteen.”

”Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet ovat yhteinen asiamme.

Työtä on edelleen tehtävänä, eikä Suomi ole vieläkään täydellinen yhdenvertaisuuden toteutumisessa. Siksi työhön tarvitaan mukaan kaikki halukkaat. Puolueet ja muut tahot kuten yritykset ovat tärkeitä kumppaneita muutoksen ajamisessa ja esillä Helsinki Pride ‑tapahtumassa.

Tässä unohtuu, että Ilman kokoomuksen ääniä translakia ei olisi hyväksytty. Translakipäätöksen lisäksi Kokoomuksella oli ratkaiseva merkitys myös tehtäessä työtä tasa-arvoisen avioliiton puolesta”, hän muistuttaa.

Myös perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen oli harmissaan päätöksestä. Mustan miehen kanssa seurustelevan homon mukaan:

”Pridella oli aluksi kaunis idea.

Sitten vihervasemmisto pala palalta nielaisi tuon kentän sisuksiinsa ja alkoi juoksuttaa laajasti omaa agendaansa prideen mukaan.

Se kaikki pitää pian niellä ja mennä noiden puolueiden nuottien mukaan, tai yhteistyö on mahdotonta.”

Hän siis antaa ymmärtää, että taistelu ”homojen oikeuksista” olisi alun alkaen ollut jotain muuta kuin mitä se nyt on, vaikka on yleisesti tunnettu fakta, että samat yhteisöt ajoivat aikanaan avoimesti myös pedofiilien oikeuksia, kunnes he tajusivat edetä askel askeleelta kohti ”suvaitsevampaa ilmapiiriä.”

Koko tapaus on herättänyt naureskelua sosiaalisessa mediassa, sillä se toimii käytännön esimerkkinä siitä, että mikään määrä kulttuurimarxismia ei riitä pitämään kulttuurimarxisteja tyytyväisenä.

Lähde: OSINT

Homolobby Homot Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Perussuomalaiset Politiikka Rappiokulttuuri Sebastian Tynkkynen

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Shmuel

  Vastaa

  Kokoomus ja varsinkin PS ovat pullollaan valkoisia, etuoikeutettuja ”cis”-homoja. Eivät ne ole enää uhrihierarkiassa kuumaa kamaa. Pitää olla muunsukupuolisia transuja tai edes sivulta kynittyjä, lihavia lesboja.

 • seant

  Vastaa

  Tässä on tietoa, mitä kaikkea pedolidi rintamalla on tapahtunut Ruotsin pride vastuussa oleville.
  https://www.friatider.se/qruiser-grundaren-doms-sexbrott-mot-13-pojkar
  Hyväksymällä priden myös automaattisesti hyväksyy pikkupoikiin kohdistuvan seksuaalisuuden.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kokoomukselle kävi onnenpotku, kun irtisanominen tuli perverssien puolelta. Kokoomuksen oma väki on niin saamatonta, että tuskin olisivat itse katkaisseet välejä. Eipä toimi aivot perversseilläkään. Heille olisi ollut edullisempaa pitää Kokoomus talutusnuorassaan ja kaapata se.

  • HenkkaR

   Vastaa

   Juu, harmi vain ettei Petturi Urpo edes tilaisuuden tullen ottanut onnenpotkua vastaan, vaan haluaa vieläkin kynsin hampain pitää ”ylpeydestään” kiinni ja äityi julkisesti pahoittelemaan tapausta, joka ei hänen vikansa edes ollut. Olisi tosiaan ollut oiva tilaisuus Urpolle ollut puhdistaa maineensa, mutta kun ei…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kokoomuksen toiminta ja reagointi asiaan on ollut tyypillistä cuckoomusta, pelkkää noloa sössötystä ja nöyristelevää mielistelyä, niin kuin tästäkin näkee:
  ” Helsingin apulaispormestari, Kokoomuksen Daniel Sazonov kuitenkin vakuuttaa, että ”Helsinki Priden päätös ei kuitenkaan pysäytä Kokoomuksen työtä yhdenvertaisen Suomen eteen.”

  Tynkkysen lausunnosta sen verran, että siinä tiivistyy hyvin se, miksi Persut EIVÄT ole kansallismielinen puolue, heidän arvopohjassaan ei ole tässä(kään) asiassa mitään kansallismielistä.

 • Snif

  Vastaa

  Lopetin nimenomaan persujen äänestämisen tuon hintti poliitikon takia.

 • Betonikostaja

  Vastaa

  Seuraava pyrkimys on se, että pedari on ”minor attracted person”, joka on vain normaalia ja yksi seksuaalisuuden muoto. Jenkeissähän nämä änkeävät jo kovasti pridehommiin mukaan. Siinä voi jotain maltillista homoa jo vituttaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Harmi, että Partisaanin sivusto oli silloin alhaalla, kun käsiteltiin muutama viikko sitten Malmitalon drag-pedofiilisontaa julkisuudessa laajemminkin. Tästä ei tullut jälkeenpäin mitään.

  Drag-pedofiilisonta kun liittyy ainakin välillisesti translakiin. Ja translaki on nähdäkseni jatkumoa 2017 voimaantulleelle ja 2014 myös wokeemuksen selvällä enemmistöllä hyväksytylle hinttilaille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Puolimatka ennustanut kehityksen jo 2017
  https://www.tapiopuolimatka.net/kampanja-pedofilian-laillistamiseksi
  (löytyi Hommalta).

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nyt olisi Kokoomuksella paikka todistaa transumyönteisyytensä. Kokoomuslaiset miessukupuoleen kuuluvat kansanedustajat ja muut vaikuttajat voisivat ryhtyä transuiksi ja leikkauttaa peniksensä ja kiveksensä pois. Eiköhän pride-väki silloin heltyisi ja suostuisi yhteistyöhön Kokoomuksen kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi