Kulttuurimarxistit perustivat miehiä syrjivän ravintolan joukkorahoituksen voimin Kallioon – Konkurssiin puolessa vuodessa

Kulttuurimarxistien joukkorahoituksella perustettu "turvallisen tilan" ravintola meni reilussa puolessa vuodessa konkurssiin. Ravintola keräsi perustamistaan varten 47000 euroa joukkorahoituksella, mikä on nyt hukkaan heitettyä rahaa. Homo- ja transupropaganda ei todellisuudessa kiinnosta kuin hyvin pientä ryhmää.

Rappiokulttuuri

Ravintola Kvääristö markkinoi itseään paikkana, ”joka vastaa queerien, naisten, transsukupuolisten, muunsukupuolisten, lesbojen, pan- ja bi-naisten kaipaaman oman tilan tarpeisiin.” Miehiä ei ravintolaan kaivattu, ja se tehtiin selväksi julkisessa tiedottamisessa:

”Kvääristö ei ole koko sateenkaariväen oma paikka, vaan se on suunnattu naisille ja sukupuolivähemmistöille: ’sateenkaareville naisille, sukupuolivähemmistöille ja heidän ystävilleen’. Pikanttina yksityiskohtana Kvääristön viinilistakin koostuu pelkästään naisten vetämien viinitilojen tuotteista. Näin tarkkaa kohderyhmän rajausta ravintolan liikeideassa ei olekaan Helsingissä nähty tällä vuosituhannella. Se on oikeastaan virkistävää, vaikka kulkeekin vastavirtaan kolmatta vuosikymmentä vallinneen mixed crowd suuntauksen kanssa”, kirjoitti transulehti QX viime toukokuussa.

Ravintolan ajatuksena oli toimia ”turvallisena tilana” edellämainituille ryhmille, mikä käytännössä tarkoittaa ankeaa ravintolailtaa ilman vitsailua tai ylipäätään ilman normaalia sosiaalista kanssakäymistä, sillä ympärillä on pelkästään kaikesta loukkaantuvia hulluja, joiden sosiaaliset säännöt muuttuvat viikoittain. Ilmeisesti edes kohderyhmän väki ei jaksanut käydä paikassa, sillä kesäkuussa auennut ravintola laittoi ovensa viimeisen kerran kiinni kahdeksan kuukautta avajaistensa jälkeen.

Ravintola sai vetoapua itselleen suurimmilta medioilta, jotka kirjoittivat juttuja (lue: mainoksia) ravintolan olemassaolosta ja toimintaperiaatteista. Esimerkiksi Helsingin Sanomien, Iltalehden, Ylen ja useiden pienempien lehtien mainostus ei onnistunut antamaan ravintolalle riittävää kassavirtaa pysyäkseen pystyssä.

Kvääristö on malliesimerkki siitä, miten joka päivä joka ikisestä tuutista pakotettava homo- ja transupropaganda ei todellisuudessa kiinnosta kuin hyvin pientä ryhmää.

Lähde: Iltalehti

Helsingin Sanomat Helsinki Homot Iltalehti Kotimaa Kulttuurimarxismi Kvääristö Lesbot Mielenterveysongelmat Poliittiset viholliset Queer Rappiokulttuuri Talous Transut Yle

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Onneton suoritus, melkein viiskytdonaa, valtakunnallinen mainoskampanja ja silti muutamassa kuukaudessa nurin. No, idiooteilta kukkarot keveni ja kahvinkeittelijät saivat hyvät massit itselleen pikku puuhastelulla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siis miten ihmeessä tämä paikka kaatui, vaikka siinä yhdistyi sekä sosialistinen bisnesäly että kulttuurinarxilainen sosiaalinen houkuttelevuus?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Miettikää nyt, suurimpiin lukeutuvat valtamediat antoivat ilmaista palstatilaa je hehkutusta, siitä huolimatta transukahvila tekee todella nopeasti konkurssin.
  Vaikea nähdä, että kukaan normaali ihminen olisi tuolla asioinut, jos eksynyt vahingossa asiakkaaksi, niin tuskin meni toistamiseen.

 • Teemu

  Vastaa

  Mistäs nämä ”muunsukupuoliset” ja muut maahiset ovat kiinnostuneita seksuaalisesti? Muista muunsukupuolisista vai miehistä ja naisista? Jos miehistä ja naisista, niin ovat kyllä melkoisia faschisteja ja ihmisten lokeroitsijoita. En tiedä onko tämä vitsi vai totta, mutta kuulin että USA:ssa täytyy nyt mainita olevansa ”superhetero” eli erittäin hetero tai ylihetero, jos on hetero eli ei ole kiinnostunut treffimarkkinoilla homoista. Kuinka pitkälle tämä normaaliuden marginalisointi voidaankaan vielä viedä?

  • Nimetön

   Vastaa

   Tavallaan olet oikeassa tuossa superheteroudessa. Tarkalleen ottaen termi ”super straight” syntyi noin vuosi, pari sitten transupakotuksen vanavedessä, jossa alettiin väittää mekkoon pukeutuvien miesten olevan naisia ja että heteromiesten tulisi olla näistä seksuaalisesti kiinnostuneita. Superhetero syntyi vastareaktiona tähän, ja tarkoittaa siis ihmistä, joka on kiinnostunut vain vastakkaisen sukupuolen edustajista. Kuriositeettina mainittakoon, että superheteron lisäksi syntyivät tuolloin myös termit superhomo ja superlesbo.

   • O.D.W.

    Vastaa

    Mutta heterohan on kiinnostunut heteronaisista. Miksi normaaliutta tungetaan aina vain pienempään marginaaliin? Ihan kuin tämä CSI-hullutus, kun voisi ja pitäisi sanoa vain että joku on normaali mieheksi tai naiseksi syntynyt hetero, eikä mikään hiton CSI-mies tai ‑nainen. Eli pelkkä mies tai nainen. Piste. Transut ovat sitten erikseen ja eihän niitäkään nyt tarvitse mitenkään erikseen bongata tai mainita, sillä jokainenhan erottaa ulkonäöstä ja äänestä miehen/naisen tai miehen/naisen valepuvussa.

    • Normaali

     Vastaa

     Niin, mutta kun tärähtäneistö yrittää väittää/esittää, että esim. miehestä itsensä ”naiseksi” silvotuttanut, hormoneita popsiva sekasikiö mt-potilas olisi ”yhtä nainen” kun sellaiseksi syntynyt, niin jotkut tahot – ironisesti tai ei – kokivat tarpeeksi ikäänkuin tälle vastavetona painottaa, että ainoastaan ”biologiset ja sellaiseksi syntyneet naiset” naiset kelpaavat. Sama sitten naisten kohdalla miehistä.
     Helpoin tapaha triggeröidä kaikenmaailman hourupäitä on ilmoittaa seksuaalisuudekseen kysyttäessä ”normaali” – tämähän on kaikenlisäksi vieläpä oikein, jos yhtään ymmärtää normatiivisuuden/normien mukaisuuden käsitteen ja tätäkös ko. tärähtäneistö ei kestä.

     • Juhis

      Miksi tämä kahvila sitten syrji hinttejä? Vai onko nainen (vähemmistö) miestä ylempänä uhrihierarkiassa? Onko ”nainen” myös seksuaalivähemmistö? Hinttihän on kiistämättä ko. vähemmistön jäsen. Aika jännä homma. Eli syrjintä ja miesviha on O.K. jopa suvaitsevaisilta?

 • Kvreivi Kvrapula

  Vastaa

  Tämä oli hyvä uutinen.

 • Ilmari

  Vastaa

  Onhan tässä paljon hyviä puolia. Ensin tietysti se, että ravintola meni konkurssiin ja sitten se. että joukkorahoittajat näin menettivät rahansa. 

  Tuskin sinne yksittäinen ihminen muutamaa satasta enemmän sijoitti
  mutta onhan tämä hyvä alku.

 • Nimetön

  Vastaa

  Iloitsen. Mahtava uutinen kaiken mädätyksen keskelle.

 • TT

  Vastaa

  Itse asiassa tuollaiset loukot, joissa kummajaiset saavat viihtyä keskenään, ovat ihan hyvä idea. En ole mieshomojen ihailija, mutta homobaarien tunnelmaa kehutaan eli homot osaavat sentään bailata ja pitää hauskaa. Naisenergialla käyvässä baarissa tai ”menopaikassa” lienee yhtä hilpeä tunnelma kuin virastossa.

 • Julli

  Vastaa

  Mieleltään sairaiden ihmisten sairaat fantasiat eivät onneksi kanna todellisessa elämässä. 

  Raha on tässäkin oiva ja objektiivinen mittari. Raha ei valehtele.

  Jatkossa mielenterveysongelmaisten kannattanee pysyä vain omissa harhoissaan ja olla, jos tervehtyminen ei kiinnosta. Liiketoiminta kannattaa jättää muille.

 • Kaikki Pelaa

  Vastaa

  Yhtä loistava idea kuin että avattaisiin spesiaaliravintola kunnon Saksa/Japsi/Brassimeininkiin vihkiytyneille erikoismiehille ja spesiaalnaisille jossa menyyllä on vain tuoretta oksennusta, virtsaa ja ulostetta. Eiköhän semmoiseenkin nykyopettajat veisi ala-asteikäisiä kouluokkia tutustumaan pervouksien ihanuuksiin, eduskunnan siunauksella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisin kuitenkin halunnut kokeilla pääseekö sisään ravintolaan kun olen vaihtanut sukupuoleni virallisesti naiseksi! Veikkaan että olisin kokenut rasismia ja ennakkoluuloja miehisen olemukseni takia 😏

 • Joonas

  Vastaa

  Asiakkaat ovat persaukisia otuksia
  jotka elävät sosiaalituilla,joten ei ole varaa. käydä kuppilloissa.
  Tuhoon tuomittu idea jo syntyessään.Onneksi näitä sekopäitä ei ole montaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi