Äiti haastaa lapsensa esikoulun oikeuteen homopakotuksesta Englannissa

Koulu on todennut virallisessa vastineessaan, että Pride on osa "brittiläisiä arvoja", minkä vuoksi pikkulasten pakottaminen marssille on perusteltua.

Rappiokulttuuri

Kuvituskuva.

Brittiäiti Izzy Montague haastaa neljävuotiaan lapsensa esikoulun oikeuteen, koska laitos on pakottanut lapsen osallistumaan sodomiittien Pride-marssille. Britannian koulujärjestelmä eroaa Suomen vastaavasta, sillä toisinaan lapset astuvat siellä osaksi järjestelmän esivaihetta jo huomattavasti nuorempana.

Pride-marsseista on kehkeytynyt kuluneina vuosina pedofilian normalisoinnin kansainvälisiä areenoita, joissa pienet lapset pakotetaan kanssakäyntiin esimerkiksi fetissiasuihin pukeutuvien, seksuaalisesti ahdistelevien ja eritteitä syövien homojen sekä transujen kanssa. Kasvava joukko vanhempia vaatiikin, etteivät koulut manipuloisi enää heidän lapsiaan osallistumaan Pride-marsseille tai muihinkaan pervertikkojen ja pederastien tapahtumiin.

Montaguen mukaan hänen lapselleen ei annettu vaihtoehtoa olla osallistumatta pederastien juhlaan. Esikoulu on puolustautunut väittämällä, että pervotapahtuman ainut tarkoitus oli ”juhlia erilaisuutta”.

Montague oli jo ennakkoon pyytänyt esikoulua varmistamaan, ettei hänen lapsensa tarvitse osallistua Prideen. Koulu kuitenkin sivuutti pyynnön kylmästi ja passitti lapsen homojen luo. Koulu on myös todennut virallisessa vastineessaan, että Pride on osa ”brittiläisiä arvoja”, minkä vuoksi pikkulasten pakottaminen marssille on perusteltua.

Lähde: Breitbart

Britannia Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Kulttuurimarxismi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Englanti on menetetty maa. Britit eivät voi maansa pilaamiselle enää mitään. Suomi seuraa täysillä perässä. YLE on kuin yksi yhteen versio BBC:stä, joka on koko maapallon turmeltunein julkinen medialaitos. YLE-roskaa pakkoveroin rahoittava Suomi on osin jopa brittejä edellä, koska BBC perustuu yhä lupamaksuille, jonka kansalaiset voivat kiertää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mua ihmetyttää näissä jutuissa se, että yhtäällä on tämä pride ym. porukka ja toisaalla taas prideä vastustava muslimiporukka. Koska nämä kaksi arvoa törmäävät? Aina kun puhutaan Pride vastustajista ne on äärioikeistoa ja aina kun puhutaan muslimien vastustamisesta niin sekin on äärioikeistoa. Näin varmaan onkin, mutta kyllä kai pride-porukka vastustaa homojen katolta alas heittämistä ja muslimit vastustaa homoilua. Toivottavasti läntiset yhteiskunnat saavuttavat pian sen pisteen, jossa nuo kaksi aatesuuntaa kohtaavat. Popkornit esiin.

  • Luiro Nakula

   Vastaa

   Tähän näissä sivitysvaltioissa pyritäänkin; sisällissota. Sen jälkeen globalistit voi tulla pyyhkimään tuhkat ja ottamaan koko valtion haltuunsa.

 • 2+2= kakkonen

  Vastaa

  Lapsi voi olla kotona sairaana aina kun koulu järjestää työpajoja, punanenäkeräyksiä ja nälkäpäiväpalveluksia. Näin meidän perheessä.

 • Minä

  Vastaa

  Eivät mitkään pienen vähemmistön pimahtaneet arvot muutu brittiläisiksi arvoiski vain sillä, että joku höyrähtänyt niin väittää. Jos tutkittaisiin asiaa, voitaisiin helposti huomata, että ei ole brittiläisiä arvoja nuo homppelitransupippalot.

  Ideologisessa huumassa olevat haluavat pakottaa ihmiset heidän vinoutuneisiin elämänkäsityksiinsä. He ovat niin julmia, että he vaikka salaa vanhemmilta pakottavat lapset kummallisuuksiinsa.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Voiko mikään instanssi edes taata, että lapset ovat turvassa Pride-marssilla? Kuinka heitä siellä valvotaan ja suojellaan? Ainakin näköelimet joutuvat havainnoimaan täysin ikäkaudelle sopimatonta materiaalia. Vastuutonta touhua tuollainen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi