Skotlannin poliisi kohun alla käytettyään pedofiileista poliittisesti korrektia nimitystä: ”Alaikäisistä viehättynyt henkilö”

Lastenraiskaajien nimityksen pehmentäminen on kulttuurimarxistien pyrkimys normalisoida pedofiliaa.

Rappiokulttuuri

Arvoiltaan kulttuurimarxistisena tunnettu Skotlannin poliisi on herättänyt vihaa järjissään olevassa kansassa käyttämällä vuosiraportissaan pedofiileista poliittisesti korrektia nimitystä. ”Alaikäisistä viehättynyt henkilö” (Minor-attracted person, eli MAP.)

MAP-nimityksen käyttäminen on kulttuurimarxistien pyrkimys vähentää lastenraiskaajista yleisesti käytetyn pedofiili-sanan käyttöä sen ”häpeäleiman” takia.

”Suurin osa skotlantilaisista näkee pyrkimyksenä pehmentää pedofiliaan liittyvää kielenkäyttöä virallisissa ohjeistuksissa erittäin häiriintyneenä ja vääränä,” Skotlantilaisten konservatiivien edustaja oli kommentoinut haastattelussa.

”Skotlannin poliisi ei käytä termiä: Alaikäisistä viehättynyt henkilö,” Poliisin edustaja oli inttänyt, vaikka vuosiraportti oli poliisipäällikön kirjoittama. Hän myös väitti Skotlannin poliisin lobanneen aiemmin tänä vuonna MAP-nimityksen käyttämistä vastaan, mikä vain tekee termin käyttämisestä raportoinnissa vielä kummallisempaa.

Lähde: Breitbart

Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Skotlanti Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Seksuaalisen vetovoiman tunteminen erityisesti pieniin lapsiin on vakava poikkeustila, jonka pienintäkään esiintymistä ei mikään yhteisö voi sallia. Itse olen melko liberaali, mutta tässä menee raja. Pedofilia kaikissa muodoissaan on karmea ilmiö. Pedofilia-ongelma ei rajoitu pelkästään lasten kokemiin kauheuksiin, vaan kalvaa yleistä luottamuksen ilmapiiriä. Esiintyy myös pedofilian aiheuttamaa hysteriaa, jossa viattomiakin voidaan epäillä lasten saalistajiksi.

  Eräs suosittu ja uskottava ”salaliittoteoria” on, että monissa maissa eliitti on järjestelmällisesti vihkiytynyt rituaaliseen pedofiliaan, mikä edellyttää organisoitua lapsikauppaa ja muodostaa tiiviin sisäpiirin, jossa kaikkia sen jäseniä voidaan tarvittaessa kiristää pedofilia-syytöksillä. Kenenkään ihmisen ei sallita nousta korkealle hierarkiassa, ellei häntä voida kontrolloida näin. Yhteinen rikoskumppanuus yhdistää tällaista vaikutusvaltaista rinkiä. Moni näiden rinkien paljastamista yrittänyt on menehtynyt hämärissä olosuhteissa.

  • Bella

   Vastaa

   Olen tietoinen tallaisen toiminnan olemassaolosta Suomessa. Tulin vastakkain taman toiminnan kanssa vuosina 2005–2009, ja se liittyi lastensuojelun tekemiin hamariin ja laittomiin ”huostaanottoihin”. Tuolloin naista laittomista huostista, eli huostista, jotka tehtiin ilman virallista ss.tt:n allekirjoittamaa huostaanottopaperia, kaytettiin nimitysta ”muutatus”. Ss.tt, joka ei ollut edes ammatiltaan ss.tt., vaan esimerkiksi eraassakin tapauksessa merkonomi (kaupunki siis palkkasi ss.tt:ksi sosiaalityontekijan tutkintoa vailla olevia ihmisia), bongasi perheen, jonka arveli olevan vailla kaupungin kerman kontakteja, vain saapui perheen ovelle ja vaati saada lapset itselleen. Han kaytti nain ss.tt:n ”arvovaltaa” hyvakseen. Melkein kaikissa nain ”muutatetuissa” tapauksissa kyse oli lapsista, jotka olivat valkoisia, kauniita, symmetrisen kehonmuodon omaavia, terveita ja alykkaita. Narkkarin lapset, tai alkoholistin esimerkiksi, eivat kelvanneet talle tadille. Kyyti talla paikkakunnalla oli rumaa, enka usko sen juuri loppuneen. 

   Lopulta minut hiillostettiin tasta kaupungista ulos. Olin kuitenkin nahnyt aivan tarpeeksi, eivatka sosiaalitatien puheet enaa uppoa tahan tyttoon: paasiassa ne lapset, jotka apua tarvitsisivat, eivat sita saa, ja ne perheet, jotka ovat terveita, hajotetaan talla mekanismilla. Sain sittemmin useita suoria uhkauksia lakata kirjoittamasta naista epakohdista useilta sijoituslaitoksilta, jotka tekevat silkkaa bisnesta nailla valituilla lapsilla. Nykyaan kuljen tappouhkaus niskassa, jonka onneksi poliisi otti vakavasti, vaikka se ei kyennyt loytamaan uhkaajia (luulen nyttemmin ‚etta kylla se loysi, mutta tekijat olivat liian korkealla, ehka poliiseja). Itse uskon, etta uhkaus liittyy tahan paikkakuntaan, jolta pakenin, ja tahan lapsivyyhteen, silla useakin vaikuttaja on sittemmin muuttanut tai omaa suoria tyokontakteja eraalle toiselle paikkakunnalle, josta uhkauksen on kerrottu minulle tulleen. Sillekin on varmasti syynsa, etta poliisi ottaa uhkauksen vakavasti: se tietaa tasan tarkkaan ‚etta nama eivat vain uhkaile…

 • Rasismi

  Vastaa

  Nykyhteiskunnassa ”rasismi” on pahempi asia kuin lapsen raiskaaminen.

 • Pepé

  Vastaa

  Ei kai pedofilia laitonta ole meilläkään? Onko lapsipornon katsominen laitonta? Ethän sinä siinäkään ketään raiskaa. Mutta joo, kyllä Suomessakin riittää porukkaa, jotka seisovat loppuun asti sen takana, että lasten seksuaalinen hyväksikäyttö/raiskaaminen on eri asia kuin pedofilia. Niin, ja eihän lasten kanssa vapaaehtoisuuteen perustuva sekstaaminen ole sama asia kuin lapsen pakottaminen seksuaaliseen tekoon? Miten tästä koko jutusta tulee mieleen vanha ”uskonnollinen” kiistakysymys: kuinka monta enkeliä mahtuu tanssimaan nuppileulalla? Tai toinen klassikko: kannabis on kasvi – miten kasvi voi olla laiton?

 • Minä

  Vastaa

  Jos ollaan tarkkoja sanojen merkityksistä, niin ei pedofiili ole kiihottunut siitä, että joku on alaikäinen, sillä alaikäinen voi olla hyvinkin nsukukypsä, jokamei viehätä pedofiiliä. Pedofiili haluaa nimenomaan ei-sukukypsiä lapsia. Siksipä sanoa ”alaikäisistä viehättynyt” ei ole oikea ilmaisu, pitäisi sanoa ”lapsista viehättynyt”, joka on tietysti äärisuvakin mielestä liian kamala ilmaisu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pedarointia on ehkä eniten Jehovan todistajissa ja toivoisinpa Partisaanin tutkivan tätä porukkaa. Jehovan todistajat eivät usko pedofiliatapausten raportoimiseen viranomaisille, koska pedofilian ilmitulo on PR-haitta uskonlahkolle. Siksi pedari saattaa touhuta salassa vuosikaudet, kunhan vain katuu jäätyään kiinni. Kaiken lisäksi tunnettu Jehovan todistaja ‑pedari saa vapaasti käydä ihmisten ovilla. Monissa maissa onkin vaadittu Jehovan todistajien listoja pedofiileista tuomioistuimille ja Jehovan todistajat ovat maksaneet huomattavia rahasummia jotta voisivat jatkaa salailuaan.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  lestadiolaisilla pedofiliaa on Suomessa ihan tunnetusti ja paljon. Ja kaiken maailman insestiä ja muuta lisäksi. Mutta heitäpä ei tutkita. Lesta pomot kun istuvat eduskunnassa. Saa nähdä miten heille käy, kun kepun kannatus laskee. No eiköhän lestat siirry vielä Kokoomukseen. Siellä on varmasti myös pedofiilejä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi