Ranskalaisnaiselle tuomio valehdeltuaan tulleensa valkoisen miehen raiskaamaksi

Naista hävetti harrastamansa raju seksi mustan miehen kanssa, joten hän päätti mennä tekemään raiskausilmoituksen valkoisesta miehestä. DNA-näyte kertoi miehen olleen afrikkalainen.

Rappiokulttuuri

23-vuotias ranskalaisnainen tuomittiin kolmen kuukauden vankeuteen ja 500 euron sakkoon tämän tehtyä valheellisen ilmoituksen väittäen valkoisen miehen raiskanneen hänet, vaikka tämä oli harrastanut seksiä laittoman afrikkalaisen maahanmuuttajan kanssa.

Nainen oli sopinut seksitreffit laittomasti maassa olevan mustan miehen kanssa ja he harrastivat seksiä julkisessa vessassa yhteisymmärryksessä. Afrikkalainen oli alkanut käyttämään naisen makuun liian rajuja otteita, eikä ollut lopettanut vaikka nainen oli käskenyt.

Naista oli hävettänyt jälkeenpäin likainen tekonsa, eikä ilmeisesti halunnut ottaa siitä itse vastuuta, joten hän jollain typerällä logiikalla keksi mennä tekemään ilmoituksen raiskauksesta, väittäen tekijän olleen valkoinen mies.

”Seksiakti oli väkivaltainen ja nainen ei kehdannut kertoa mitä oli tapahtunut. Häntä hävetti ja hän keksi tämä raiskaustarinan,” naisen lakimies oli kommentoinut.

Naisen kanssa seksiä harrastanut afrikkalainen ei ole rikoksesta epäiltynä mutta hänet on otettu kiinni ja hänet tullaan todennäköisesti karkottamaan.

Lähde: Remix

Afrikkalaiset Raiskaus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Huorahtaneen naisen teko kuvaa sitä ahdistusta minkä vallassa länsimaissa eletään eli nautintoa mistä vain ilman mitään vastuuta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tyypillinen antirasisti, valehtelee kaikesta syyttäen valkoisia ja on neekereiden huorana.

 • Huoran elämä on halpa

  Vastaa

  Ennen maa repee ku huora häpee. Musta makkara ei sitten kelvannutkaan joten piti syyttää niitä jotka ovat suojelleet valkoisia naisia noilta. Enpä muuten enää suojele jos kohdalle sattuu, saakoot huorat mitä ovat tilanneet.

 • Kettenhund

  Vastaa

  Olipa harvinaisen tyhmä huora, jopa neekerinpatjaksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi