Norja: Lesboa uhkaa jopa 3 vuoden vankeus tämän sanottua, että transumiehet eivät voi olla lesboja

Transut ovat kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa lesbojen yläpuolella.

Rappiokulttuuri

Norjalainen lesbo ja elokuvientekijä Tonje Gjevjon on asetettu rikostutkintaan ja hän saattaa maksimissaan saada jopa kolme vuotta vankeutta tämän sanottua, että naisia esittävät transumiehet eivät voi olla lesboja.

Gjevjon oli sosiaalisessa mediassa kritisoinut transuaktivisti Christine Jentoftia, joka väittää muuttuneensa miehestä naiseksi ja identifioi nyt itsensä ”lesboäidiksi.”

”On yhtä lailla mahdotonta miehille alkaa lesboiksi, kuin on miehille tulla raskaaksi. Miehet ovat miehiä riippumatta näiden seksuaalifetisseistä,” Gjevjon oli kirjoittanut Jentoftista.

Norjan parlamentti kielsi ”vihapuheen” transuja kohtaan lailla vuonna 2020 ja ”rikoksesta” maksimirangaistus on kolme vuotta ehdotonta vankeutta jos se tehdään julkisesti. Transun loukkaamisesta yksityiskeskustelussakin voi saada jopa vuoden vankeutta.

Lähde: Daily Mail

Kulttuurimarxismi Lesbot Norja Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Sananvapaus Transut Ulkomaat Vihapuhe

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Lesbo törmäsi uhrihierarkian lainalaisuuksiin. Transut ovat nyt kukkona tunkiolla. Vain jutikat menevät edelle. Juutalainen ei transuja moiti, koska tietää, että nämä tuhoavat valkoisten kulttuurin. Sen, mitä siitä vielä jäljellä on. Transuklinikalla sitä paitsi tienaa hyvin. Käsien hierontarefleksi yltyy ja kuola valuu.

  • Raimo

   Vastaa

   ”Transut ovat nyt kukkona tunkiolla”

   Niin, siis miehet. Mikään ei ole maailmassa muuttunut: miehet pitävät valtaa. Ja pitäisi norjalaisen CSI-lesbon ymmärtää, että meillä on 81 sukupuolta ja identiteettiä. Homo, hetero, mies ja nainen ovat vain neljä näistä eli 77 muuta on vielä jäljellä.

 • Minä

  Vastaa

  Kehittelin joku vuosi sitten vitsin.

  Koulupoika halusi päästä tyttöjen kanssa suihkuun, niinpä hän ilmoitti olevansa tyttö. Kun hän sitten pääsi suihkuun tyttöjen kanssa, alkoi elin sojottaa. Tytöt kyselivät ihmeissään, että miten noin. Poika vastasi, että joo mä olen lesbo.

  En arvannutkaan, että joku mieshenkilö voisi kokea olevansa nainen ja sitten väittää olevansa lesbo. Luulin kehittäneeni vitsin, en suinkaan ennakoinut tulevaisuutta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Missähän kohdin hierarkiaa ovat pedofiilit. Norja on myös kyllästynyt rahan antamiseen eräälle pedofiliasta tunnetulle uskonlahkolle, kun niille on selvinnyt, että yllätys, yllätys, usko ei ole hyväksi lapsille. Suomi vielä tarjoilee rahaa myös pedofiliasta tunnetuille uskonlahkoille, mutta täkäläiset ovat sillä tapaa fiksumpia, että ovat kieltäytyneet ottamasta sitä vastaan.
  On se kumma, kuinka uskonto tuottaa pedofiliaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin kuin kaikki kommunistien viritykset tulee wokekin lopulta palastelemaan itsensä keskenään kinasteleviksi fraktioiksi jotka väittelevät siitä mikä on uusimman marxismin suuntauksen puhdasoppisin muoto. 

  Ehkä tämän jälkeen rivikansalainen saa olla taas rauhassa parikymmentä vuotta kunnes kierros alkaa taas alusta elleivät saa sotaa aikaiseksi.

 • Julli

  Vastaa

  😍

  Mahtavaa keskinäistä miekkailua! Pääasia, että vihervassari kärsii. Ihan sama kuka.

 • Totenkopf

  Vastaa

  Rappio kulttuuria parhaimmillaan

 • Ylitti itsensä

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b5824b8-107c-4d58-a270-70e9a24e75ba
  Otsikko: ”Ensimmäinen transnainen teloitettiin Yhdysvalloissa”
  sekä mistä Partisaani on kertonut, että, lainaus artikkelistä: ”mielenterveysongelmia ei oltu otettu huomioon oikeudenkäynnissä.”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi