Sinimusta Liike vastustaa translain uudistamista

Sinimusta Liike vastustaa lakiuudistusta, minkä lisäksi puolue haluaa kieltää lailla mahdollisuuden vaihtaa juridista sukupuolta sekä kaikki hormonaaliset ja kirurgiset sukupuolenvaihdosprosessit.

Rappiokulttuuri

Hallitus on luovuttanut Eduskunnan käsiteltäväksi esityksensä translain uudistamisesta, jossa juridinen ja lääketieteellinen sukupuolenvaihdos eriytettäisiin toisistaan. Sukupuolenvaihdos ei siis enää edellyttäisi lääkärin lausuntoa tai vaatimusta lisääntymiskyvyttömyydestä. Sen sijaan kuka tahansa mieheltä näyttävä mies tai naiselta näyttävä nainen voisi lain silmissä olla kumpaa sukupuolta haluaa. Lakiesitys on loogista jatkumoa läntiseen maailmaan pesiytyneelle pride-liikkeelle, joka pyrkii sateenkaaripropagandallaan häivyttämään mieheyden ja naiseuden käsitteet sekä tuhoamaan perinteiset perhearvot.

Sinimusta Liike hylkää ajatuksen, että ihmisen sukupuoli voisi olla jokin muu kuin hänen biologinen sukupuolensa. Todellisuudessa myös ihmisen sosiaalinen sukupuoli, eli niin sanottu “sukupuoli-identiteetti”, on suoraan johdettavissa hänen perinnöstään niin kuin useimmat hänen piirteistään. Transnainen ei ole nainen ja transmies ei ole mies, sillä heiltä puuttuvat olennaisten fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös evoluution ajan saatossa luomat henkiset ominaisuudet, kuten äidinvaisto ja miehinen suojeluvietti. Sen vuoksi transsukupuolisista useimmat eivät käyttäydy sukupuoli-identiteettiään vastaavalla tavalla esimerkiksi työelämässä, pariutumisessa tai ryhmäkäyttäytymisessä. Transsukupuolisuus on pelkästään nykyaikaisen yksilönvapautta korostavan yhteiskunnan luoma muoti-ilmiö ja fetissi.

Paitsi että translain uudistus on täysin maailmankatsomuksemme vastainen, sisältyy siihen myös käytännön ongelmia. Lakiesitys loisi uuden helpon väylän vältellä miesten yleistä asevelvollisuutta, mikä tuottaisi yhteiskuntaamme enemmän vastuuta vältteleviä miehiä. Olemme myös saaneet lukea maailmalta uutisia, joissa biologinen mies on dominoinut biologisia naisia urheilulajeissa kuten kilpauinnissa. Hallitus on ovelasti nimennyt esityksen laiksi “sukupuolen vahvistamisesta”, vaikka käytännössä uudistus vain murentaisi yleisesti hyväksyttyä ja vallitsevaa käsitystä sukupuolista.

Suomessa lakiuudistusta on ajanut erityisesti Seta ry, jonka mielestä sukupuolenvaihdos, niin juridinen kuin lääketieteellinen, tulisi sallia myös lapsille. Vaikkakin nykyinen laki koskisi pelkästään yli 18-vuotiaita, on uhkana, että tulevaisuudessa uudistus laajennetaan koskemaan myös lapsia. Nykyisistä valtapuolueista tätä ovat vaatineet ainakin Vihreät ja Vasemmistoliitto.

Sinimusta Liike vastustaa lakiuudistusta, minkä lisäksi haluamme kieltää lailla mahdollisuuden vaihtaa juridista sukupuolta sekä kaikki hormonaaliset ja kirurgiset sukupuolenvaihdosprosessit.

Lue Sinimusta Liikkeen koko sukupuolipoliittinen kannanotto tästä.

Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Perhearvot Politiikka Rappiokulttuuri Sinimusta Liike Translaki Transut Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ei kiitos!

  Vastaa

  Esim. en halua asepalvelukseen, ilmoitan vaan että olen nainen ja jatkan elämä tai teen jonkun rikoksen ja poliisi etsii esim. tuntomerkkien perusteella miestä vaikka tekijä on nainen koska ilmoitus riittä. Ei sellaista lakia joka mahdollista laillisesti rikollista toiminta.

 • Etkö usko tieteeseen

  Vastaa

  Laki vahvista vaan psyykkista sukupuolta koska, kromosoomit määrävät lähes poikkeuksetta bioloogisen sukupuolen.

 • TT

  Vastaa

  Transroska on jo itsessään rappioilmiö, mutta erityisen vaaralliseksi ja hajottavaksi se muuttuu kun se saa otteen lapsista. Translaki tarjoaa kulttuurimarxisteille yhden ylimääräisen koukun, jolla lapsi voidaan kaapata ulos perheen määräysvallan piiristä. Ulkomailta kuullaan tapauksista, jossa esimerkiksi koulussa toimiva kulttuurimarxisti voi syöttää lapsille idean siitä, että he ovat jotain muta sukupuolta kuin he ovat ja ohjata heidät vanhempien tietämättä tai vastustuksesta huolimatta hormonikorvaushoitoihin tai jopa radikaalimpiin toimenpiteisiin. Taustalla on transteollisuus, joka vaanii lapsia ja nuoria. Translakien myötä tämä teollisuus saa itselleen lain suojan ja siirtää vanhemmat syrjään lasta koskevassa päätöksenteossa. Taustalla on myös kommunistinen ihanne, jossa yhteiskunta kasvattaa lapset perheen tai suvun sijaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tämä on kieltämättä riski. Siksi ikäraja olisi hyvä olla esim. 16 vuotta.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Sen sijaan kuka tahansa mieheltä näyttävä mies tai naiselta näyttävä nainen voisi lain silmissä olla kumpaa sukupuolta haluaa.”

  Tai muunsukupuolinen.

  ”Lakiesitys loisi uuden helpon väylän vältellä miesten yleistä asevelvollisuutta, mikä tuottaisi yhteiskuntaamme enemmän vastuuta vältteleviä miehiä.”

  Antaisi myös firmoille ym. mahdollisuuden täyttää ’naiskiintiöt’.

  ”Suomessa lakiuudistusta on ajanut erityisesti Seta ry, jonka mielestä sukupuolenvaihdos, niin juridinen kuin lääketieteellinen, tulisi sallia myös lapsille.”

  Mahdollistaisi äijille sukupuolen muuttamisen naiseksi jo ennen kutsuntoja. Muuten kun kutsuntailmoitus lähtee jo kun olet 17-vuotias ja kutsunnatkin saattavat olla, niin eipä taida mies -> nainen muutos enää vaikuttaa, ellet pyydä ja saa jotenkin esim. vuoden lykkäystä?

  16v voisi olla sopiva ikä muuttaa sukupuoli.

  Miten muutos vaikuttaa hetuihin? Tuleeko samaan aikaan voimaan vaiko nykyhetujen säilyessä tehdään vain muutos, ettei siitä voi enää päätellä sukupuolta?

  Itse kannatan muutosta ja tulen sitä hyödyntämään, sillä tämä luo väylän kivuta int. fem. uhrihierarkian pohjasakasta (VHM) sen huipulle, heti muslimineekerien jälkeiselle korokkeelle, hinttien kylkeen, olemalla muunsukupuolinen. Intersektionaalinen feminismihän on sosialisti-Suomen virallinen valtiontason uskonto, jota aivan varmasti myös Urpojohtoinen sekoomus tulee ensi kaudella tunnustamaan.

 • Olavi Taavetti Nöhtänköljä

  Vastaa

  Jumalauta miten noloa porukkaa olette 😀

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi