Transuhulluutta Saksassa: Jokainen voi vastedes ”vaihtaa” sukupuolensa kerran vuodessa pelkällä ilmoituksella

Sukupuolen "vaihtaminen" onnistuu vastedes kätevästi ilmoituksella maistraattiin.

Rappiokulttuuri

Ministerit Marco Buschmann ja Lisa Paus ylpeänä esittelemässä sekopäistä itsemäärittelyn lakialoitetta.

”Tänään on hyvä päivä vapaudelle ja moninaisuudelle maassamme,” julisti Saksan perheministeri Lisa Paus, sekä oikeusministeri Marco Buschmann, uuden itsemäärittelyn lain mentyä läpi heinäkuussa.

Kyseisen itsemäärittelyn laki antaa Saksan kansalaisille oikeuden vaihtaa kerran vuodessa sukupuolensa virallisessa henkilötietojärjestelmässä. Sukupuolen vaihtaminen onnistuu käymällä henkilökohtaisesti maistraatissa ja vain ilmoittamalla uusi sukupuoli. Mitään turhia psykiatrin diagnooseja sukupuolidysforiasta ei edes tarvita. Etunimen vaihtaminen uuden sukupuoli-identiteetin mukaiseksi onnistuu samalla.

Alle 14-vuotiaat tarvitsevat huoltajansa luvan sukupuolensa muuttamiseksi. Mikäli vanhemmat eivät anna lupaa sukupuolen vaihtamiseen, asia käsitellään oikeudessa.

Lähde

Rappiokulttuuri Saksa Transut Ulkomaat

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  Että sillälailla 😂

 • jjt

  Vastaa

  tämähän kätevää.rikollinen vaihtaa,sukupuolta ja nimeä.poliisi etsii tummaa parrakasta naista.

 • Piikivi

  Vastaa

  Voi Lisa ja Marco. Hyvä päivä tosiaan. Järki hukassa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sairas maailma.
  Saksa on ollut ennenkin täysin rappiolla, sitten eräs taidemaalari nosti koko valtakunnan suosta suureen loistoon.
  Toivottavasti Saksan kansa pääsee irti tuosta itseinhostaan ja pian alkaa tapahtua suuria muutoksia.

  • T . T

   Vastaa

   Historia näyttää, että Saksa nousee aina rappiosta suuruuteen vaikka tilanne näyttäisi pahalta. Uskon, että tälläkin kertaa. Suomi itsenäisyytensä aikana on aina ottanut esimerkkiä Saksasta, tälläkin hetkellä. Uskon siis, että kun Saksa nousee rappiosta niin nousee Suomikin!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Saksa on noussut rappiosta ennenkin juu, mutta silloin sillä ei ollut ongelmanaan lisäksi miljoonia rotumuukalaisia, tekee asioista hiukka hankalampaa, ei mahdotonta, mutta vaikeampaa.
    Lisäksi yleiseurooppalainen anteeksipyyntely ja itseinho tuottaa omat vaikeutensa, siitä pitäisi päästä irti, jotta muutos olisi mahdollinen.

    • T . T

     Vastaa

     Ja siitä päästään irti. Tämä rappio väistyy ennemmin tai myöhemmin.
     Heillähän oli ongelmanaan nimen omaan miljoonia rotumuukalaisia joiden vaikutusvalta oli huomattavasti suurempaa suhteessa määrään, sen ajan Saksassa ja Euroopassa, kuin nykypäivänä.

  • Herman

   Vastaa

   Siellä voi vaikkapa urheilun puolella tulla mielenkiintoisia kisoja kun saa vaihdella sukupuolta… kyllä on sairasta!

 • Timppis

  Vastaa

  Mutta kuinka paljon niitä sukupuolia olikaan,olisi kiva tietää koko kirjo niin voisi valita itselleen sopivan.esim naurismaan aita tahi lanttu-loordi.

  • Late

   Vastaa

   37 väitti eräs vihreä sekopää. Itse en tiedä kuin 2 eli ne mitkä biologia tuntee

 • Teeperi

  Vastaa

  Nykyään lapsiakin on alettu kasvattamaan ”sukupuolettomasti” eli ei anneta pojan olla poika eikä tytön olla tyttö. Kuvitelkaa millaisia mielenterveysongelmia tuo aiheuttaa lapsille.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Voiko myös rotua ja uskontoa vaihtaa? Minä haluaisin olla vainottu juutalainen.

 • Schlageter

  Vastaa

  Samaa esittivät Virossa vuonna 2016 kahden puolueen johtajat, ”porvarillisen” IRL:n johtaja Margus Tsahkna ja sosiaalidemokraattien johtaja Jevgeni Ossinovski, yhteisessä kannanotossaan.
  Silloin yleisö luuli kyseessä olevan vitsin, mutta nyt näemme, että ajatuksella oli juurensa jo Jewroopan hulluudessa.
  Ajatelkaa lain seurauksia. Asepalvelukseen kutsuntaikäinen nuori vätys ilmoittautuu neitoseksi ja 29-vuotiaana takaisin ”mieheksi” (lainausmerkeissä, sillä hänen toimintansa ei oikeuta ilmaisua ilman lainausmerkkejä). Ja sitten urheilussa, jossa jo nyt sukupuoltaan ”vaihtaneet” voittavat naisten sarjoissa mitaleita. Ajatelkaapa, mitä mitaleita naisille enää jää? Naisten voimistelun mitalit, ehkä, ja niitäkin voittavat alle 15-vuotiaat ”naiset”.
  Maailma on hullu paikka. Se kelpaa enää vain vessasta alas vedettäväksi.
  Varautukaa taisteluun, aatetoverit!

 • errno

  Vastaa

  Tuo on tosi kätevää. Kuka tahansa mies voi menä laillisesti naisten pukuhuoneeseen esim. uimahallissa, kunhan vaan on muistanut hoitaa ilmoitusluontoisen asian kuntoon ensin.

 • TT

  Vastaa

  Sukupuolen voi vaihtaa, mutta lämmin suihku ei onnistu, talvet pitää viettää koleissa kämpissä ja sähkö maksaa maltaita. Kertoo hyvin vihervasureiden prioriteeteista ja kyvyistä hoitaa niitä ihan oikeita asioita..

 • Nimi

  Vastaa

  Ei VOI olla totta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Oliko nyt aprillipäivä? Eihän tämä voi olla totta.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Elämme äärimmäisen typerää aikakautta. Woke-paska on kuin muinainen hippiliike, mutta moninkertaisesti vahingollisempi.

 • Antti

  Vastaa

  Kerran vuodessa? Mitä kauheaa vihasaastaa tämä on? Eikö olisi helpompaa vain poistaa sellainen käsite kuin sukupuoli kokonaan?

 • juha II

  Vastaa

  Kanadassa eräs täysissä järissään oleva mies oivalsi tavan säästää auton vakuutusmaksuissa ”vaihtamalla” sukupuolensa naiseksi (nimellisesti), koska naisilla on tilastollisiin lukuihin perustuen halvemmat vakuutusmaksut.

 • Julli, jolla on aina **lli

  Vastaa

  Mitä tähänkin nyt sanoisi.

  Hupijuttu?

  Vai erotteleeko sittenkin jyvät akanoista? Jos henkilön nimi ja sukupuoli vaihtelee kovinkin usein, niin luultavasti tällainen viestittää henkilön halusta peitellä menneisyyttään tai kertoo selkeästi mielenterveydellisistä ongelmista.

  Mielestäni kumpikaan syy ei ole kovinkaan mairitteleva asia ja nämä on hyvä muidenkin tietää. Tällä tavoin nämä aiemmin ehkä vähemmän näkyvät asiat tulevat paremmin näkyviin.

  Saa nähdä miten käy.

 • GLGL

  Vastaa

  Jos joku sukupuolensa vaihdosta ilmoittanut käy päivätöissä toisessa maassa, niin sukupuoli vaihtuu kaksi kertaa päivässä siinä rajalla. Aikamoista puljaamista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi