Maailman terveysjärjestö kehottaa homoja harrastamaan vähemmän seksiä apinarokon takia

Vaikka apinarokkoa ei ole luokiteltu sukupuolitaudiksi, 95 prosenttia tapauksista esiintyy seksuaalisesti aktiivisilla homoilla.

Rappiokulttuuri

Maailman terveysjärjestö on kehottanut homomiehiä harrastamaan vähemmän seksiä ehkäistäkseen apinarokon leviämistä. Järjestön apinarokkoasiantuntijan, Rosamund Lewisin mukaan 95 prosenttia apinarokkotapauksista leviää seksuaalisesti aktiivisten homojen kautta. WHO:n suosituksista huolimatta apinarokkoa ei kuitenkaan ole tähän mennessä luokiteltu sukupuolitaudiksi.

HIV:n tapaan apinarokko vaikuttaa olevan Afrikasta roturutsaajien ja homojen kautta muun väestön ongelmaksi leviävä tauti.

Lähde: National File

Afrikka Apinarokko Homot Hyvinvointi Rappiokulttuuri WHO

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Erään teorian mukaan piikit ovat heikentäneet homppeleiden immuniteettia niin, että eivät enää ole vastustuskykyisiä apinarokon kaltaisille varsin yleisille viruksille. Apinarokkoon suositellaan tupla-annosta isorokkorokotetta. Toisaalta, jos immuniteetti on jo valmiiksi k‑piikkien heikentämä, niin tupla-annos isorokkorokotetta tietää lähes varmaa poistumista tuonpuoleiseen. Millainen mahtaa olla homojen taivas? 247 villejä orgioita huumeitten ja kemikaalien voimalla?

  • nimellinen

   Vastaa

   Eikös tää apinarutto ole vaan uusi nimi aidsille. Tavallisella tallaajalla ei ole mitään hätää ja aidsiinkaan ei ollut lääkettä. Jos laboratoriosta levinnyt niin voi olettaa että homot helvettiin.

 • Louhi

  Vastaa

  HIV petti lupauksensa, mutta ehkäpä apinarutto tarjoaa parempaa. Ainakin luonto tekee parhaansa puhdistautuakseen tälle planeetalle kasautuneesta kuonasta ja saastasta.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Samaa mieltä. Apinarutto vaikuttaa lupaavalta taudilta!

   Vanhempien on nyt pakko opastaa lapsiaan pysymään kaukana homoista. 🙂

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Toivottavasti saastat kuolevat pois tautinsa kanssa. Sairaat pervot panevat kaikkea apinoista lähtien.

  • Julli

   Vastaa

   Joo, tämä porukka on kyllä harvinaisen hyvin k*llinsa ohjailemaa. Normaalit ihmiset ajattelevat ensin.

 • juha II

  Vastaa

  Kas kun ei sanonut ettei ”heillä” ole mitään tekemistä koko apina ruton kanssa! Noh, YLE huolehtii siitä!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmetyttää että nämä saavat edelleen järjestää irstaus marssejaan, taas oli joku pride tapahtuma kaupungilla kun ohi ajoin. Ei näitä paljon mikään apinarokko näytä huolettavan, taitaa osa yrittää jopa tarkoituksella sen hankkia itselleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi