Pride-homot käyttäytyivät aggressiivisesti – poliisi ei puuttunut

Valtamedian ohella myös Helsingin poliisi vaikuttaa suojelevan tavallista kansaa häiriköiviä homoaktivisteja.

Rappiokulttuuri

Miehen ja naisen välisen avioliiton puolesta kampanjoiva Aito avioliitto ‑liike joutui aggressiivisten homoaktivistien ahdistelun kohteeksi Pride-marssin yhteydessä. Suomalainen valtamedia on sensuroinut häirintäuutisen kokonaan, koska ”virallisen totuuden” mukaan homoliike ja siinä tiiviisti vaikuttava äärivasemmisto eivät suorita koskaan rikoksia.

Aito avioliitto päätti selvittää Helsingin Pride-marssin yhteydessä, onko homoliikkeen voimannäytössä todella kyse ”rakkauden” ja ”suvaitsevaisuuden” juhlimisesta. Totuus selvisi pian aktiivien saavuttua paikalle.

Kolme naispuolista perinteistä avioliittoa kannattavaa aktiivia jalkautui Pride-kulkuepäivänä Kolmen sepän patsaan tuntumaan. Kun homokulkue saapui heidän kohdalleen, alkoi ahdistelu nopeasti. Aito avioliito raportoi:

”Noin kello 13:02 aikaan kulkueessa hiukan ohi mennyt parikymppinen lyhyttukkainen mies kääntyi yht’äkkiä takaisin, ja kävi käsiksi minun ja Tuulikin välissä olleeseen lippuun, jossa on pelkästään perheen kuva. Mies yritti raivokkaasti riistää lippua. Lippu ritisi repimisyrityksistä, mutta olimme päättäneet pitää lipun hallussamme, vaikka sitten rikkinäisenäkin!

Mies huusi: ‘Te olette tehneet pahaa meille!’ Tuulikki vastasi: Me emme ole tehneet pahaa kenellekään! Päästä irti! Mies jähmettyi hetkeksi. Katse oli hyvin outo ja aggressiivinen. Mies yritti vielä uudestaan, mutta luovutti sitten valittaen, että te pilaatte kaiken. Tuulikki loukkasi rytäkässä kätensä ja minulle jäi pieni mustelma. Lähellä ollut poliisi ei tehnyt mitään, kun mies yritti ryöstää lippua meiltä.

Poliisi ei mennyt ottamaan kiinni ryöstöyrityksen tehnyttä eikä ollut kiinnostunut loukkasimmeko itsemme, vaan ryöstäjän luovutettua tuli sen sijaan meidän luo ja sanoi: ’Peruuttakaa pari metriä ja pysykää rauhallisina, niin saatte olla siinä.’

Voitte arvata, että koettelee oikeustajua, kun poliisi ei ota kiinni ryöstäjää, vaan sen sijaan käskee ryöstöyrityksen uhreja olemaan rauhallisesti, ikään kuin me olisimme riehuneet! Paikalla ollut Ina kommentoi poliisille heti heidän virheellisestä toiminnasta.”

”Hieman tämän jälkeen, noin kello 13:20 tuli keski-ikäinen rouva, joka yritti riistää lippua. Se oli todella surkea yritys ja rouva luovutti pian. Edessämme pomppi ja häiriköi äänekkäästi jälleen nuoria henkilöitä tullen tahallisen lähelle, vaikka kehotimme heitä pysymään kauempana.

Aloimme vaihdella paikkaa pitkin Aleksia edestakaisin päästäksemme eroon heistä, mutta he roikkuivat mukana. Turvamiehetkään eivät auttaneet, vaan menivät häiriköiden mukaan. Kulkue loppui ja menimme sen jälkeen Tuomiokirkon rappusten yläpäähän, jossa saimme olla rauhassa.”

Valtamedian ohella myös Helsingin poliisi vaikuttaa suojelevan tavallista kansaa häiriköiviä homoaktivisteja. Jari Taposen ja muiden johtavassa asemassa olevien viranomaisten poliittiset kannat tuntien tieto ei ole kovinkaan yllättävä.

Lähde: Aito avioliitto

Aito avioliitto Helsingin poliisi Homolobby Jari Taponen Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Poliittiset viholliset PolPo Pride Rappiokulttuuri Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Laittaa pohtimaan sitä, että kuinka monta vuotta suomalaiset vielä jaksavat katsella tätä jenkeistä importattua woke-sontaa. Seksuaalivähemmistöjä käytetään surutta valtapolitiikan pelinappuloina. Näillä eväillä Suomi ei taida nousta. Tuonti-Pride on mukana aiheuttamassa kansallisen impotenssin.

 • Patriot

  Vastaa

  Se siitä oikeusvaltiosta…

 • Ei homppeli homppelin silmää noki

  Vastaa

  Joten onko ihme jos Polpoa ei kiinnosta.Tilanne on kuitenkin aivan toinen jos heterosuomalaisia seisoskelee kaikessa rauhassa yleisellä alueella Rautatientorilla, kuten oli joskus Maidanin purun aikoihin. SKE-heppuhan silloin huomautti aivan aiheellisesti Polpolle ”Laittakaa hameet päälle sinne Prideen!”

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Kolmannen valtakunnan saksassa näille sairaille perverssi pedofiili homoille olisi kyllä paikka löytynyt.

 • gg

  Vastaa

  Ei ole sattumaa että poliiseja homoiksi kutsutaan koska sitä moni poliisi on.

 • Vaino-Mantilalle rasvattu köysi

  Vastaa

  Piffillä väitetään, että huostalapsikaupan pedottrafficker Tare ”botuliini” Sinkkonen olisi antifa-Pelttarin kanssa ollut levittämässä jotain tuntemattomia aineita Torni-hotellissa.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Eipä yllätä tuo poliisin toiminta. Nykyisin homous nähtävästi pakollista päästäkseen tuohon virkaan.

  Tuolla aitoavioliitto sivulla oli kuvottavia kuvia homoista häpeä-marssilla. Tämä varoituksena linkkiä avaaville.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sitten vielä jotkut ihmettelee että miksi näitä LGBT-jätteitä vihataan niin paljon…

 • pöh

  Vastaa

  Aikuiset ihmiset olkoon homoja tai mitä ovat, nu**ikoon vaikka autonsa pakoputkea, mutta nämä länsimaat ei tosiaan ole enää mitään oikeusvaltioita.
  Täällä on poliisi ja oikeuslaitos suojelemassa ainoastaan vasemmiston ajamia ”vähemmistöjä”.

 • Yhyy kemu pani perseeseen

  Vastaa

  Niin sanotaan suoraan. Apinarokko on homorokko. Entäpä se sukupuolitauti, minkä nimeä en nyt muista, mikä mädättää miehen sukupuoli elimen. Afrikasta lähtöisin. älkää koskaan sekaantuko suvakki ämmään. Stnan tautipesäkkeisiin. Jakaneet tavaraansa avoimesti ongelmille. Muistatteko jutun, missä sukupuoli tautiklinikan hoitajat toivat esille sen, miten määrät olivat lähteneet nousuun 2015 jälkeen? Saivat potkut rasismista yms. Jakorasia ämmät siellä asiakkaina. Sitten itkevät, kun raiskattiin. Joukolla. Minkä itse ovat mahdollistaneet. Ja syy on tietenkin kantasuomaisen miehen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Enpä muista. Oliko Suomessa?

  • Nimetön

   Vastaa

   Nythän ne miettii että apinarokon nimi pitäisi muuttaa ja perusteluna ihan oikeasti se että ”tautiin liittyvä stigma ja ennakkoluulot ovat yhtä vaarallisia kuin itse tauti” 😂

 • Nimetön

  Vastaa

  Skriimiä ei ollut tästäkään? ”Herkullista” materiaalia olisi saatu jollain salakameralla, julkinen skriimaus olisi ehkä hillinnyt muutenkin tuota touhua.

 • Femakot ovat sikoja

  Vastaa

  ”Entäpä se sukupuolitauti, minkä nimeä en nyt muista, mikä mädättää miehen sukupuoli elimen. Afrikasta lähtöisin. älkää koskaan sekaantuko suvakki ämmään.”

  Niitä on itse asiassa kaksi: Neekerisankkeri ja pehmeä sankkeri. Tietenkin tämä nimi on pitänyt vaihtaa pois ”poliittisen korrektiuden” nimissä. Tässä neekerisankkeri: https://fi.wikipedia.org/wiki/Lymphogranuloma_venereum
  Pehmeä sankkeri: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pehme%C3%A4_sankkeri
  Kuka täysjärkinen mies menisi sekaantumaan suvakkihuoriin jotka ovat hankkineet itseensä ties mitä sukupuolitauteja ja loisia näiltä tänne tulleilta matuilta? Hyi helvetti!

 • Tuomitsija

  Vastaa

  Suomalainen poliisi vois tehdä palveluksen kansalle ja mennä sinne alakerran vessaan ja ottaa sen pistoolin ja laittaa sen suuhunsa. Katse peiliin ja laukaus. KIITOS!!
  Kuinkahan moni näistä koirista joutuu tekemään näin kun paljastuu tälle lammas kansalle mitä niihin on tökitty!! Rupee Lasse lättänaamalla alahuuli väpättää.

 • Matti

  Vastaa

  Virkakunta suurin osa ovat itse perverssejä Sairaita jotka pitäisi lähettää Marsiin sinne saasta kuuluu

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi