EU rahoittaa nuorten ”drag queen”-kursseja 220 000 eurolla

Kaikki tämä kustannetaan myös sinun verorahoistasi saatavilla EU-jäsenmaksuilla.

Rappiokulttuuri

Euroopan unionin nuoriso-ohjelma Erasmus+ on antanut 220 000 euroa veronmaksajien rahaa nuorille suunnattuihin ”drag queen”-kursseihin saksalaisen Afd-puolueen EU-parlamentin jäsenen, Nikolaus Festin kertoman paljastuksen mukaan.

Rahaa on jaettu lukuisille ”drag”-ryhmille, joilla on tyypillisesti transsukupuolisuutta kannattavat näkemykset, kuten esimerkiksi berliiniläisen Critical Queer solidarityn ”Drag it up”-työpajaa rahoitettiin 21 797 euron edestä.

Lapsille markkinoitu ”TransYouth”-tapahtumaa rahoitettiin 28 000 eurolla. Tapahtuman järjestäjät kuvailivat, että se tulee ”tarjoamaan osallistujille tilan itseilmaisuun järjestämällä drag queen-esityksen ensin pelkästään osallistujille, ja jos he kokevat olonsa riittävän turvalliseksi, niin tilaisuus voidaan toistaa myöhemmin kaupungin keskustassa tietoisuutta lisäävänä aktiviteettina.”

Vastaavanlaiset tapahtumat, kuten kymmeniä tuhansia euroja rahoitusta saanutta ”What’s Masc”-tapahtumaa Erasmus+ kuvaa omilla sivuillaan sanoen, että osallistujat ”pääsevät tutustumaan Berliinin homoskeneen kanssakäymisellä drag-artistien kanssa ja he oppivat, miten käsitellä toksista maskuliinisuutta, ja miten edistää positiivista ja rakentavaa lähestymistapaa maskuliinisuuteen ja sukupuoli-ilmaisuun jokapäiväisessä elämässään.”

Lähde

Euroopan unioni Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Talous Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  eli eu on sionistien homo lobbaus firma. sitä ei kerrottu kun laittomasti liityimme eu hun..täysin sikamaista joka vuosi on bruttopalkkanoussut ja nettoa vähemmän, miksi ihmeessä ei anneta ensin ruokaa kodittomille jotka pudonneet elämän oravanpyörästä, rahaa heitetään lapioidaan afriikkaan ja homppeleille..ei kyllä löydy sanoja, kyllä nyppii ja pahasti, koskahan toi saablarin eu saadaan nurin ja joka helkkarin brysselin herrat/rouvat vastuuseen,

 • pöh

  Vastaa

  Voiko tää maailma vielä hullummaks mennä?
  Pahkasikakin lopetettiin sen takia koska ei se enää pärjää tääle maailmalle.

 • TT

  Vastaa

  ”Welcome to Liberal World Order!”
  Tämmöiseen EU panostaa samalla, kun on ajamassa tehokasta ja turvallista maataloustuotantoaan alas viheragendan varjolla. EU on viherkommunistista syöpää. EU vouhottaa demokratiasta, vaikka on itse avoimesti järjestetty siten, että ylin päätösvalta on vaaleilla valitsemattomilla byrokraateilla. Kansaa muka edustava puoluejärjestelmä on korruptoitunut jo kansallisvaltioiden tasolla. On suuri vitsi, että se muka toimisi EU tasolla. Mutta jos se sattuisikin toimimaan, niin asia on varmistettu siten, että komissio päättää eikä sinne enää äänestäjän ja EU-orjan ääni kantaudu millään tavalla. EU on karmea superneuvostoliitto, jonka luoma järjestelmä nostaa kaikkein sairaimmat ainekset valtaan ja sieltä käsin ne hitaasti ja varmasti tuhoavat kaikkien eurooppalaisten elämän.

 • Piikivi

  Vastaa

  Kun tätä transsukupuolisuutta tyrkytetään jo lapsillekin. . No tällainen tyrkyttäminen olisi saatava lainvastaiseksi, koska asialla on pedofiilit. Sen nyt ymmärtää pölhökin

 • HV kasaarisionistien perseennuolijat

  Vastaa

  Kyllä se tiedetään mistä sylttytehtaasta kaikki perverssit ideologiat ja ihanteet ovat lähtöisin. Onneksi tämä kasaarisionistiäpärä lämmittelee jo helvetissä: https://www.youtube.com/watch?v=SbaRfia7BDY

 • Late

  Vastaa

  Ei jumalauta. Puolet mun talon hinnasta tolaseen mielisairaaseen skeidaan

  • Odotellaan...

   Vastaa

   Ää huoli, kyllä ne vielä sen toisenkin puolen keksii. Uniperin sopimukseen tarvitaan rahaa. Siksi kiinteistöverot nousevat, ruuan hinta nousee, energiat nousevat, tuloverot nousevat, ajoneuvoverot- ja vakuutusmaksut nousevat jne…

   Käyännössä voidaan sanoa että mitä enemmän on varallisuutta sitä suurempi konkurssi kohtaa vuonna 2035. Jos olette panneet merkille niin kaikki suunnitelmat ja ”ohjelma” päättyvät vuoteen 2035.

 • seant

  Vastaa

  Kuten tämä vuosi sitten 70 milj. euroa maksanut covid-19 mainosfilmi osoittaa, huomioitu vain sateenkaari, transu ja lesbopari. Heterot, miehet, naiset, lapset ja vanhukset loistaa poissaololla.
  https://www.youtube.com/watch?v=VFYlYeFAEH4

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi