”Etelämaalaiset miehet” hyökkäsivät väkivaltaisesti homoparaatia vastaan Saksassa

Kuvaus vastaa lähi-itäläisiä ja pohjoisafrikkalaisia miehiä.

Rappiokulttuuri

Noin 30 miestä osallistui väkivaltaiseen hyökkäykseen homoparaatia vastaan Saksan Karlsruhessa poliisin mukaan. ”Nuoriksi etelämaalaistaustaisiksi” kuvailtu miesjoukko oli pahoinpidellyt useamman marssijan sekä sytyttäneet sateenkaarilipun tuleen.

Poliisi kertoi tilanteen eskaloituneen, kun miehet varastivat sateenkaarilipun eräältä marssijalta ja sytyttivät sen tuleen, jonka jälkeen he ympäröivät ja pahoinpitelivät lippua kantaneen miehen. Myös pahoinpidellyn apuun tulleet joutuivat väkivallan kohteeksi. Silminnäkijän mukaan uhrit saivat vakavia vammoja, kuten aivotärähdyksiä ja luunmurtumia.

Syytöksiä poliisia vastaan

Myös poliisi on joutunut kritiikin kohteeksi hoidettuaan tilanteen erittäin huonosti paikalla olleiden mukaan.

”Poliisi reagoi erittäin sopimattomasti tilanteeseen. Vaikka paikalla oli ainakin kymmenen poliisiautoa, ainoastaan yhdeksän poliisia tuli huolehtimaan uhreista,” eräs silminnäkijä oli kertonut.

Kyvyttömyydestään toimia riehuvia rotumuukalaisia vastaan tunnettu poliisi ei ottanut kiinni yhtäkään hyökkäykseen osallistunutta. Paikallinen sosialidemokraattipoliitikko, Florian Wahl kertoi poliisin otettavan toimintansa johdosta tutkinnan alle.

Lähde

Afrikkalaiset Ironia LGBT Rappiokulttuuri Rotu Saksan muslimiyhteisö Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Painakaa päälle ählyt, kun kerrankin olette oikeilla jäljillä.

  • Hieman kritiikkiä

   Vastaa

   Näillä kommenteillako kanssallissosialistit antaa itsestään edustavan ja luottamusta kuvan? Eikö oikeitten kansallissosialistien pitänyt nimenomaan olla juuri päinvastaista kuin mitä nämä siitoimen aikaiset huligaanit? Siis seisotteko nyt oikeasti sanojenne takana!? Vai onko kyse nyt vaan yhden ihmisen mielipiteestä?

   Yhdenkin vasemmistolaisenkin minä olen nähnyt kommentoivan facessä että kertoo hyvin paljon miten nuo kansallissosialistit suhtautuu homoihin heidän sivujen kommenttiosuuksissa. Toivottavasti ette ole näillä ulostuloilla laskenut taikka jarruttanut suosiotanne.

   • TT

    Vastaa

    On ole kansallissosialisti, vaan kristitty.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä

 • Homot heitetään katolta

  Vastaa

  Friikit tunkeutuivat muslimien turvalliseen tilaan. Muslimit eivät pystyneet hengittämään. Jotain oli tehtävä. Allaaahuakbaaar! Taisivat hintit ja friikit päästä säikähdyksellä, ettei katolta heitetty. Tms.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihan kuin olisivat saaneet idea/käskyn toimia kuin Liverpool vs. joku matsissa Ranskassa hetki sitten. Siellähän britit joutivat jengien ryöstämiksi jalkapallo ottelun jälkeen. Ranskan ministerit syyttivät potkupallon katsojia.

 • Antihomo

  Vastaa

  Miksihän en tunne minkäänlaista myötätuntoa noita homoja kohtaan?

 • Julli

  Vastaa

  Sateenkaariväki nyt vain koostuu tomppeleista ja utopiassa elävistä haihattelijoista. 

  Sateenkaariväen edustajat ovat useimmiten aikuiseksi fyysisesti kasvaneita, mutta silti edelleen täysin teini-ikäisten hyväuskoisen maailmankuvan omaavia reaalimaailmasta ymmärtämättömiä äänekkäitä ja suulaita hyväosaisten maailman tuottamia mieleltään joko epävakautta tai sairaita ihmiskunnan sivutuotteita. Poikkeusoloissa nämä eivät selviä.

  Täysin oikea lopputulos. 👌 Miksi hyysätä ja suojella petoja, jotka lopulta käyvät ”suojelijoittensa” päälle?

  Idiootit maailmanhalaajat.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Hyvin tiivistetty. Kuvituskuva, joka lienee muualta kuin Saksasta, todistaa tomppeliuden.

   Sateenkaaritomppelius on suvakkitomppeliuden näkyvimpiä osajoukkoja. Jälkimmäinen mahdollistaa edellisen. Suvakkitomppeliuden puolestaan mahdollistaa välinpitämättömyys, josta johtuu puuttumattomuus typeryyksiin. 

   Puulämmitteisessä hirsirakennuksessa tulipalo kannattaa estää ja sammuttaa jo kipinävaiheessa. Kipinöiden esiintyminen ja pääsy paloarkoihin tiloihin tulee estää. Siksi on uuneja, savuhormeja ja luukkuja. Uunin edusta voi olla sellaista materiaalia, että kipinät sammuvat itsestään.

   Yhteiskunnassa tilanne on toinen. Kipinöiden sallitaan lentää sisätiloihin. Ne ovat rikkautta. Pieniä palonalkuja ei sammuteta. Niillä on oikeus olemassaoloon. Niitä pitää suvaita. Niitä ylläpidetään. Kun palonalut kasvavat paloksi, niin se varmasti ymmärtää, kiitollisena saamastaan suopesta kohtelusta, olla leviämättä palamattomiin tiloihin. – Lopputulos on selvä.

   • GLGL

    Vastaa

    Pride on hyödyllinen, koska se saa ihmiset itse tunnustamaan oman tomppeliutensa. Esimerkiksi työhaastattelussa voi ihan alkuun kysyä mielipidettä pridestä, ja jos sieltä sitten tulee jotakin höttöä, niin voi lopettaa haastattelun siihen paikkaan. Säästyy kaikkien aikaa.

 • Ville

  Vastaa

  Poliisi ei voinut heti toimia kun piti ensin selvittää käsikirjasta että kummat ovat uhristatuksessa korkeammalla.

 • EV

  Vastaa

  Hah, sitä saa mitä tilaa 😀 ”LGBT against islamofobia” voi helvetti, nää uuvatit eivät taida tietää, että heidän edustamansa porukka lentelee kerrostalojen katoilta alas Lähi-Idässä tai muuten vain menettää päänsä. Sattuneesta syystä moni homomuslimi on lähtenyt karkuun omasta maastaan. Tässä taas yksi hyvä esimerkki siitä, miten irtaantuneita nämä sekopäät ovat todellisuudesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Aivan totta.

  Muuten meni niin kuin pitikin.

 • juha II

  Vastaa

  Euroopan päättäjiä huonompia kokkia voi enää olla. Lyövät soppaansa sellaiset mausteet, jotka eivät sovi yhteen ollenkaan.
  Se englantilainen juutalaiskokki Gordon lasketteli aivan kaikki rumat sanat!!!

 • jani korhonen

  Vastaa

  koska tapahtui?en ole iltapaskassa ja muissa paskoissa huomannut juttua…

 • Polpon raidausta odotellessa

  Vastaa

  Kohta siellä ovat kotiensa lattiolla nipussa pälvikaljuuntuneet keski-ikäiset ukkelit.Polpo riemuitsee: ”Saatiin nämä vaaralliset skinheadit kiinni!” Näin se Polpoon kohdistunut kritiikki perinteisesti vaiennetaan…

 • Tari Japonen

  Vastaa

  Se on taas joku kynnys madaltunut jossain ja ainahan nuoret aivan yksin tulleet miehet riehuvat, eikä mitään jengejä ole, ei etenkään monikulttuurisia.

 • Irmgard

  Vastaa

  Tämä artikkeli pelasti päiväni. Juuri tuollaista olen odottanut sekä suorastaan toivonut tapahtuvaksi. Kuvottavat mielisairaat homostelija friikit saivat kokea konkreettisesti sen millaisia muslimit todellisuudessa ovat ja mitä he edustavat. Ennustin jo kauan sitten että jossain vaiheessa muslimi-elukoita tervetulleeksi toivottaneet itsetuhoiset idiootit saavat vielä nähdä ja kokea millaista väkeä nämä heidän karvaiset lemmikkinsä ovat.

  • Observer

   Vastaa

   Omat koirat puri, niin sanoakseni.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mutta, tämä meni täysin oikein! Kumpikin osapuoli sai mitä halusi. Todennäköisesti vastaavia kohtaamisia on tiedossa myös myöhemmin.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  V. I. Lenin aikoinaan sanoi että porvarit riitelevät siitäkin kukaa saa myydä sen köyden johonka ne hirtetään.

 • Teemu

  Vastaa

  Varmaan espanjalaisia tai italialaisia ovat olleet nämä etelämaalaiset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi