Disney julkaisee nyt homoteemaisia leluja

Vastuullisten vanhempien tulee boikotoida Disneytä.

Rappiokulttuuri

Lapsia groomaavalla Disney-yrityksellä on kyltymätön halu tuottaa homopropagandaa lapsille, ja he julkaisevat nyt uuden 0‑vuotiaasta eteenpäin tarkoitetun LGBT-teemaisen Disney Pride ‑lelusarjan.

Sateenkaaren väreillä kuvioitujen lelujen etiketeissä lukee: ”Juhlistaaksemme Prideä, Walt Disney ‑yhtiö jakaa tuotot LGBTQ+ ‑yhteisöille ympäri maailman.”

Yhä useampi vanhempi on alkanut boikotoida Disneyä sen tuottaman lapsille suunnatun homopropagandan takia. Ylipäätään”wokeistisilla” teemoilla ratsastavat yritykset ovat viime olleet epäsuosittuja tavallisen kansan keskuudessa, mistä on syntynyt sanonta: ”Get woke, go broke.”

Lähde

Disney Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset Viihde

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  vanhemmat jotka hankkivat moisia ”leluja” on äo. sama kuin americkalaisten kengän numero…

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Nuo pääsairaat hinttisopäät ja muut saman kastiin menevät pitäisi pistää tuomiolle siitä kun tuhosivat sateenkaaren, nykyään kun näkyy taivaalla sateenkaari, alkaa aina oksettaa.

 • TT

  Vastaa

  Homot ovat usein narsistisia persoonia ja jääneet henkisesti lapsen tasolle. Homoilla esiintyy sairasta sympatiaa lastenkulttuuria kohtaan. Oma persereiän nuohoamainen yritetään siirtää lapsiin. Henkisesti sairaat homot näkevät lapset ikäänkuin liittolaisina taistelussa terveitä aikuisia vastaan. Normaalissa yhteiskunnassa nuo sairaat pystytään pitämään kurissa. Tarvitaan juutalainen elementti ja heidän loputtomat rahavaransa, vaikutusvaltansa mediassa ja yliopistoissa sekä poliittinen lobbausvoimansa, minkä jälkeen homojen kurissa pitäminen ei enää onnistukaan.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Kiitos Disney, noilla nyt saan grillin kuumaksi

 • Natafuri

  Vastaa

  Tulipas sopivasti tukemaan ja sponsoroimaan apinarokon viattomia uhreja.

 • seant

  Vastaa

  Samoin Netflix on joutunut muuttamaan suuntaansa kun tilaajat on vähentyneet. Variety raportoi, että suoratoistopalvelu on nyt katkaissut yhteyden useisiin hankkeisiin, joissa on pyritty keskustelemaan rotu- ja LGBTQ-asioista, ja siksi irtisanonut työntekijöitä, jotka työskentelivät näiden kanssa ja edistävät niitä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Walt Disney loi unohtumattomia, ikuisesti kestäviä satuja ja hahmoja. Walt Disney edusti valkoista ihmistä parhaimmillaan.

  Ja sitten tuli juutalaisen kosketus ja jälki näkyy nyt. Juutalainen ei osaa tunnistaa kaunista, hän ei edes tiedä, mitä kaunis on. Käsittääkseni juutalaisille lapsille ei ole lastenkirjoja, on vain loputtomia holokaustitarinoita..

  Tämä näkyy kaikessa. Hollywoodin elokuvissa on aina sama kaava, kauneutta ei koskaan ja jos sitä muka on, se on laskelmoitua, teennäistä. Juutalainen ei tunnista kauneutta, hän sekoittaa ahneuden kauneuteen, heidän maailmassaan ahnein ihminen on kaunein. Jos jokin narsistinen paskiainen tienaa miljardeja, hän on juutalaisessa maailmassa kaunis. Uskokaa tai älkää, he eivät tunnista kauneutta. Samaten he eivät tunnista luontoa, heidän elokuvissaan on tunnistettavaa heidän standardinsa, suurkaupungin profiili. Juutalainen elokuva alkaa aina kliseellä, katsokaa itse, suurkaupungin profiili. Sillä he kertovat kaikille muille juutalaisille: tämä on meidän elokuvamme, se on taattua sionismia. Mutta kauneutta siinä ei ole koskaan, ei vahingossakaan.

  Näin on nyt Disneyn laita. Kauniit sadut on juutalaisen kosketus tuhonnut ja jäljellä on vain haisevaa sontaa. Juutalaisen ksäsi koski, kauneus katosi, sonta tuli tilalle. Tämä toistuu kaikkialla: mediassa (totuus unohtui, valhe on uusi standardi), mainoksissa (kauneus katosi, neekeri tuli), hallinnossa (rehellisyys katosi, huorat pitävät hovia). Sanalla sanoen: Sionismia.

 • EV

  Vastaa

  Eikös nämä Disneyn perintöä häpäisevät mielenvikaiset hallituksen jäsenet ilmoittaneet, että Disneyn sisällöstä 50% on LGBTQ+ sisältöä vuoteen 2050 mennessä? Vanhoista pidetyistä hahmoista tehdään homoja ja transuja ym. Boikotoikaa tuota firmaa, tuo touhu on täysin mielisairasta. Pienille lapsille ei kuulu minkäänlainen seksuaalinen sisältö.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ryssänmaalla oikea suunta. Ei juhli homot ja lännen agentit. Ne agentit Ukrainan vallankaappauksen sai aikaan. Kommunismin aikaisia rajoja muutetaan Ukrainassa.. Kun sitä tehtiin Jugoslaviassa Nato pommitti ja auttoi Kosovon muslimimaakunnan ja muut maakunnat itsenäistymään ja EUn jäseneksi.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihan yksinkertaisesti ajateltuna noi on vain värejä, se mihin järjestykseen ne ovat laitettu, ja sitä mukaa pikkuhiljaa ujutettu niiden taakse ideologia, koskettelee kaiken perversion rajoja. Ja tietty porukka tekee, koska heillä ei ole rajoja.

 • Anonymous

  Vastaa

  Kyllä herra Walt Disney, joka oli kansallissosialisti, kääntyisi haudassaan, jos näkisi millaista säälittävää roskaa nykyään Disney tekee. 🤬

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi