Rokotemarkkinointi uuden pohjan äärellä: itävaltalainen huoratalo tarjoaa ilmaisen kierroksen rokotetta vastaan

Kansaa houkutellaan impulsiivisten halujen varjolla alistamaan itsensä globaaleille jättifirmoille ja näiden oikuille.

Rappiokulttuuri

Kuvituskuva.

Rokotebisnes saavuttaa uutta pohjaa degeneraation saralla. Itävallassa toimiva ihmiskauppakeskus (”bordelli”) markkinoi tarjoavansa ilmaisen 30-minuuttisen vapaavalintaisen huoran kanssa rokotetta vastaan. Huoratalon asiakasmäärät ovat pudonneet 50 prosenttia korona-aikana, minkä vuoksi he mielellään haluaisivat ”palata normaaliin.”

Talossa on oma rokotekäytävä, missä rokotteen ottamalla pääsee saunaosastolle huoran kanssa. ”Olisin ottanut rokotteen joka tapauksessa, mutta tämä nopeutti sen ottamista”, kertoo asiakkaana oleva Gerhard. ”On hienoa, että voimme näin päästä nopeammin pandemiasta eroon”, hän jatkaa.

Tapaus on käytännöllinen esimerkki siitä, minkälaisilla keinoilla ihmisiä houkutellaan ottamaan rokote. Ota rokote, niin pääse baariin nollaamaan aivosi (mielellään mahdollisimman usein). Ota rokote, niin pääset reissuun (vaikka lentäminen onkin väärin). Ota rokote, niin pääset huorataloon. Toisin sanoen kansaa houkutellaan impulsiivisten halujen varjolla alistamaan itsensä globaaleille jättifirmoille ja näiden oikuille.

Itävallan päättäjät lupaavat, että kun rokotekattavuus on 75 prosenttia rajoitukset puretaan. Vähän kuten Suomen päättäjät lupasivat samaa 80 prosentin kohdalla, mutta se osoittautui valheeksi. Tällä hetkellä Itävallan rokotekattavuus on noin 63 prosenttia.

Lähde: Sky News

Huoraaminen Hyvinvointi Itävalta Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Prostituutio Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihmiset ovat älyllisesti todella heikkolahjaisia, jos eivät näe tämän kaiken lävitse.
  Aikoinen ”pandemia” meillä, kun väestöä tarvitsee lahjoa, uhkailla ja käytännössä pakottaa.
  Viranomaisilla ei ole minkäänlaista moraalia.

 • Voi aikoja voi tapoja

  Vastaa

  Jos ajattelee asiaa evoluution kannalta niin tämä rokotehan on osa sitä: Luonto poistaa heikot yksilöt. Toisaalta, ne eivät välttämättä vain poistu vaan rasittavat sairastumalla terveitä ja vahvoja. Vähän sama kuin se että sodassa ei koiteta tappaa vaan haavoittaa. 

  Olin kerran eräässä myyntitapahtumassa missä asikkaan vastapuoli empi tilata puolentoista miljoonan ostopäätöstä. Kauppaa oli hierottu jo useamman kuukauden ajan ja se oli lähes maaliviivoilla. Siinä kohtaa myyntitykki täräytti:”Mikä ratkaisee? Vi**u, viina vai raha”. Siinä kohtaa mietin että nyt ollaan jo kyllä liian pitkällä. 

  Sama tässä rokotteessa. Nyt on ihan Sodoman ja Gomorran meininki. Jos ihminen valitsee puolen tunnin haureuden ja saa palkaksi ilmestyskirjassa mainitut vitsaukset pedon merkistä, niin ihminen on valintansa tehnyt. Ja minun näkökannastani, väärin perustein. Mutta niinhän sitä sanotaa Raamatussa että synnin palkka on kuolema. Siis ei tämä ensimmäinen kuolema vaan se ettei sitten enää herätetä paratiisiin.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   Tuo oli hyvä vertaus, luonto poistaa heikot yksilöt. Jos oma järki ei suojele ihmistä vaan hakeutuu vaaroihin ja jättää rokotteen ottamatta niin sellaiset vähitellen mätänevät oman valintansa kautta. Mutta vanha karman laki heikot sortuu elon tiellä rokotetut porskuttavat.

   • Late

    Vastaa

    Mitä sä mätisäkki vouhoot tosta myrkkypiikistä. Ekkö sä onneton läskipää tajua et siihen piikkiin on kuollu lukematon määrä nuoria ihmisiä. Omasta lähipiiristäni kuoli just alta nelikymppinen perusterve perheen isä. En ottais sitä piikkiä edes miljoonasta eurosta. Oon koko korona-sjan työskennellyt ympäri suomea ja ulkomailla eikä ole koronaa tullu. En käytä naamarättiäkään. Baareissa en käy, en edes yhdellä. Mee muualle öyhöttään ja ruuttaa ittees vaikka heroiinilla ryyditettyä jäteöljyä mutta et sä muilta voi sitä vaatia. Ei ykskään täysjärkinen harkitseva ihminen ota tollasta sotkua mihin väkeä kuolee, etenkään kun väkisin yritetään pakottaa

 • Timppis

  Vastaa

  Kätevää jos immuunikato iskee se ei johdu rokotteesta vaan että on mennyt vetelemään tummaa ja tulista rebekkaa kuivana kakkoseen iloisessatalossa.yippeeee ay yeeeee

 • N.N.

  Vastaa

  Täällä saatais ilmainen muoviämpäri riittää.

 • Sari M

  Vastaa

  Tämä tarjous on tehty pakolaisia varten.

  – Jos tuo myös vaimonsa rokotettavaksi, saa kaksi kierrosta.
  – Lapsista saakin jo …

 • Sami Eerola

  Vastaa

  Tämähän on mahtava idea, ilmainen yritys vaimon etsimiselle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi