Toimittaja: Sanna Marinin ystävä ”Bile-Ilmari” sodomisoi miehen Kesärannan jatkoilla

Lähtökohdat kiristämisen kannalta hyödyllisen materiaalin kuvaamiselle vaikuttavat olevan otolliset.

Rappiokulttuuri

Ilmari Nurminen.

Pääministeri Sanna Marinin alkoholinhuurteiset illanistujaiset turhien julkkisten kanssa ovat puhuttaneet kansaa viime viikkoina. Kuohunnan keskiössä on pääministerin paras ystävä, homoseksuaalinen sdp-kansanedustaja Ilmari ”Bile-Ilmari” Nurminen, jonka kerrotaan nyt sodomisoineen miehen Marinin virka-asunnolla Kesärannassa.

Toimittaja Panu Hörkkö paljasti eilen, että Marinin salaisten yksityisjuhlien ”seremoniamestarina” tunnettu Bile-Ilmari houkutteli poppari Benjamin Peltosen Kesärannan saunaan. ”Taustalla ei ilmeisesti olekaan vaikuttanut boomeri, vaan ihan vain perinteinen boneri,” Hörkkö muotoilee.

Bile-Ilmarin kerrotaan kiintyneen Peltoseen pian sen jälkeen, kun poppari päätti tulla ulos kaapista Helsinki Pride ‑sodomiittimarssin yhteydessä.

Kuvakaappaus: Instagram.

Kiristämistä?

Marin ja Bile-Ilmari ovat pyrkineet useiden illanistujaisten yhteydessä houkuttelemaan suomalaisia julkkiksia juomaan alkoholia Kesärantaan. Eräiden illanistujaisten jälkeen Marin päätyi yllättäen perumaan kulttuurisektorille kaavaillut leikkaukset, jotka olivat aiheuttaneet kovaa vastustusta. Hämärä tapahtumaketju sai monet epäilemään, että Marinia saatettiin kiristää hyödyntäen jatkoilla kuvattua video- tai kuvamateriaalia.

Lähtökohdat kiristämisen kannalta hyödyllisen materiaalin kuvaamiselle vaikuttavat olevan otolliset. Mikäli Kesärannassa järjestetään vastaisuudessa lisää homo-orgioita, voimme varautua siihen, että hallitus tulee tekemään uusia yllättäviä äkkikäännöksiä päättäessään kiistanalaisista kysymyksistä.

Bile-Ilmari on pyrkinyt epätoivoisesti saavuttamaan julkkiksen statuksen jo ennen uraansa kansanedustajana. Hän pyrki Big Brother ‑kisaan samaan aikaan kuin perussuomalaisten homoseksuaalipoliitikko Sebastian Tynkkynen. Toisin kuin Tynkkynen, Bile-Ilmari ei kuitenkaan päässyt BB-taloon.

Lähteet: Seiska, Iltalehti

Big Brother Hallitus Homolobby Homoseksuaalisuus Kesäranta Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sanna Marin Sebastian Tynkkynen Sosialidemokraatit

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitähän kaikkea siellä on oikein tapahtunut, toivottavasti lisää paljastuksia tulee ilmi.
  En olisi yllättynyt, jos ensi vuoden sodomiittijuhlan jatkot Marin ja Nurminen olisi järjestämässä Kesärannassa.
  Onhan sekin huvittavaa, kun valtamedia propagoi ”vakavasta pandemiasta”, niin meillä pääministeri notkuu jossain Kallion räkälöissä ja järjestää jatkoja virka-asunnollaan.

 • TT

  Vastaa

  Sanna taitaa olla niin intomielinen globalisti, ettei sen ihmeellisempiä kiristämisiä tarvita. Poliitikon ostaminen on yksinkertaista: tämä houkutellaan tai melkein pakotetaan ottamaan vastaan ”lahja” ja sitten kiristetään uhkaamalla paljastaa lahjusten tai ”palvelusten” vastaanotto. Harvat rehelliset poliitikot eristetään pois merkittävistä työryhmistä ja kabineteista. Tarvittaessa käytetään kovempiakin menetelmiä. Medialla on myös paljon vaikutusvaltaa poliitikkoihin ja ihmeen moni päättäjä uskoo sen, mitä uutismediassa sanotaan. 

  Nuorempi poliitikkosukupolvi on jo aivopesty globaaliin kommunismiin ja sen ilmasto- ja pandemiahöpötyksiin. He eivät ymmärrä, kuinka vaarallista kommunismi, uusliberalismi ja muu juutalaisten keksimä maailmanparannus on. Suomessa ei ole ollut vaikutusvaltaisessa asemassa yhtään isänmaallista ja suoraselkäistä poliitikkoa moneen kymmeneen vuoteen.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Mites se translaki etenee ?

 • pöh

  Vastaa

  Missä vaan vasemmisto valtaa saa niin kaiki muuttuu täysin sairaaksi.
  Kannattaa seurata USA:n touhuja
  https://banned.video/

 • Kimppasauna

  Vastaa

  Takaluukkuun vedelty huolella. Hyi helvetti.

  • Sakke

   Vastaa

   Vetävät jotkut miehet naisiakin perseeseen. Sairasta kuin mikä! Mene itseesi ja älä ihmettele, mitä kaksi ihmistä tekevät keskenään.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Menevätkö vaseliinit valtion piikkiin?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ilmaisia oli. Lääkeyhtiöiden sponssaamia.

 • "Bou bou bouneri...chillaa vähän"

  Vastaa

  Eräs tuttu sanoi hyvin:”Koskas irstailu ei olisi kuulunut johtajiston tapoihin?”.

  Mutta että maailmaltakin tuttu kaava etenee yleensä niin että mukaan pyydetään nuoria ja kokemattomia. Sitten vähän alkoholia tai siihen vielä terästettä, niin päästään tavoiteltuun tilanteeseen.

 • Matti

  Vastaa

  Boner vei Benjamin pesulle..sitä katselee Kesärannan saunaa taas ihan uusin silmin..Marin voi alkaa PM uran jälkeen harkita ilotalon emännän hommia..näytöt on annettu ja homma toimii..ohjeet aloitteleville asiakkaille tulevat instassa..”sanon tämän nyt suoraan..get a boner & get over it ! ”

 • Sateenkaaren tuolla puolen

  Vastaa

  Miksei miesoletettua Pekkaa ei ollut kutsuttu? Juhlien luonne paljastui kun paljastui.

  • Aja Tiet

   Vastaa

   Pekka lienee liian vanha.
   Etten jopa sanoisi, että Setamies?

   • Tormas

    Vastaa

    Ei Seta yhtä miestä kaipaa. Pekan auto on Ford Sedan.

 • Vivian

  Vastaa

  Mistä alkuperäistä tietoa ?

 • Vivian

  Vastaa

  Siis WTF

 • Salomon

  Vastaa

  Vai oliko tää taas sitä improteatteria.. meinaan vaan , että eikös se perkeleen karaoke passi ollut just samaan aikaan tulossa käsittelyyn. Ja tuo noitten lihansyöjä hyönteisten keskinäinen sekoilu ei ole mitään uutta, vain juutalaisten aivoista tulee tuollaista paskaa.

  • Shlomo Pilsnersohn

   Vastaa

   Mummos on juutalainen.

   • Salomon

    Vastaa

    Mistä arvasit

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Bile-Ilmarin kyvyt osoittavat selvästi että vakavasti otettava ulkoministerikandidaatti.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Se on sitten kesärannan saunan desinfiointi/saunalaudoituksen vaihto edessä.

  Kuka olisi uskonut, että pääministerin sauna on nykyään homosauna?

 • Greb Hutras

  Vastaa

  Kummatkin, sanna ja ilmari voivat pakata laukkunsa ja lähteä pysyvästi. Kukaan ei heitä halua tai jää kaipaamaan. Parempia kun on noin 4miljoonaa suomalaista.

 • Tomppa

  Vastaa

  SDP tunnetaan jatkossa Sodomiittien Demokraattinen puolue?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Toivottavasti ilmari nurminen ja muutkin sdp-homotkin käyttävät turvakumia invaasioissaan 😉
  Seppo Lehto AKS-historioitsija Tampere
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Nimetön

  Vastaa

  Marin ulos , homobaarin vetäjäx…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi