Instagram sensuroi biologin julkaiseman tutkimuksen siitä, että miehet ovat naisia fyysisesti vahvempia

Instagramin mukaan transnaisten väittäminen oikeita naisia fyysisesti vahvemmiksi on "vihapuhetta."

Rappiokulttuuri

"Naispuolinen" kehonrakentaja.

Evoluutiobiologi Colin Wright joutui Instagramin sensuurin hampaisiin tämän julkaistua lääketieteellisen tutkimuksen siitä, miten naistenurheilussa kilpailevat transut ovat fyysisesti etulyöntiasemassa oikeisiin naisiin nähden, vaikka nämä olisivatkin käyneet läpi sukupuolenvaihdokseen liittyvät hormonihoidot.

”Tutkimusten mukaan jopa kolme vuotta hormonihoitojen jälkeen transsukupuoliset keskimääräisesti silti omaavat voimayliotteen biologisista naisista, mikä ei jätä todennäköisesti edes mahdollisuutta tasavertaiselle ottelulle urheilukilpailuissa,” tutkimuksessa summattiin.

Instagram oli poistanut julkaisun perusteenaan, että se rikkoo heidän sääntöjään ”vihapuheesta.”

Lähde: Breitbart

Evoluutiobiologia Hyvinvointi Instagram Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sensuuri Sosiaalinen media Teknologia Tiede & luonto Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • #MulleKans

  Vastaa

  Olen tässä miettinyt että kun feministit niin kovin haluavat sitä tasa-arvoa niin toteutetaan se. Ei muuta kuin miehet ja naiset samalle viivalle juoksukilpailuissa, pyöräilyssä, kuulan työnnössä ja yleensäkkin kaikissa urheilulajeissa.

  Toinen asia, mikä feministejä tuntuu kiusaavan vaikka ne ei itse tee asialle mitään, on se että naiset saavat urheilijoina vähemmän palkkaa kuin miehet. No, naisilla on samat mahdollisuudet mennä katsomaan naisten lajeja, tai ainakin ostaa kausikortit. Ja ostaa fanituotteita jolloin naistenkin palkat ja palkkiot nousevat. Mutta ei, feministit haluavat vain aina kitistä ja odottavat että joku toinen tekee jotain niiden pahan mielen korjaamiseksi.

  En tiedä uskaltaako näin miehenä enää edes naisten ampumahiihtoa katsoa kun ampumapaikallakin on varmaan kohta mee-too kampanja käynnissä. Mietin vain että koskakohan Cheer leaderit kielletään…

 • jussi

  Vastaa

  Hevosissa, ruunatulla hevosella on omat kilpailut

  • Ilmari

   Vastaa

   Transnainen onkin usein kastroitu mies eli ”hevoskielellä” ruuna.

  • Julli

   Vastaa

   Juuri näin.

   Transnainen on ruuna.

   Ruumiille omat juoksu- yms. kilpailut. Mielenterveyspalveluita unohtamatta.

 • pää määrää

  Vastaa

  Nykyään on muodissa, tosiasiat jätetään huomiotta ja toimitaan tunteiden mukaan.
  Mikä tähän voisi olla syynä? No tietenkin naispuolisten pääsy johtaviin asemiin. 

  Älykkyysmittaukset ovat normaalia käytäntöä edelleen, mutta tuloksia ei näytetä. Syynä teitenkin on, miespuolisten keskiarvo asettuu 10% suurempiin lukemiin kuin naispuolisten. 

  Tähän syynä ei ole eriarvoisuus vaan yksinkertaisesti ihmisen biologinen historia. Miehet ovat huolehtineet yhteisön tarpellisesta ravinnon hankinnasta ja naiset yhteisön välttämättömästä jälkeläisten huollosta. Jostain syystä naisille on tullut halu vaihtaa rooleja. Tähän ei ole löydettävissä mitään muuta syytä, kuin se mitä voi lukea ensimmäisestä lauseesta.

 • Minä

  Vastaa

  Vihapuhe = väärä mielipide. Näin nykyään. Oikeaa mieltä oleva saa syyllistää, mollata ja uhkailla kuinka paljon vaan, eikä sitä juuri missään tapauksessa pidetä vihapuheena, vaikka se olisi myrkyllisen vihaavaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi transmiehiä ei näy miesten sarjoissa? Niinpä!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kuvituksen henkilö Janae Marie Kroc ( https://en.wikipedia.org/wiki/Janae_Kroc )
  on kolmen lapsen isä, ollut naimisissa naisen kanssa, farmaseutti, palvellut merijalkaväessä, ollut turvamiehenä Camp Davidissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi