Saksalaisparkkihalli tarjoaa ’sateenkaaripysäköintipaikkoja’ – tarkoitettu vain homoille ja maahanmuuttajille

Rotumuukalaiset ja homot ovat "tasa-arvon maissa" valkoisia heteroja ylempiä kansalaisia.

Rappiokulttuuri

Parkkihalli Saksan Hanaun kaupungissa on teettänyt kolme sateenkaarella koristeltua pysäköintipaikkaa homo- ja maahanmuuttajakuskeille, joilla on ”erityinen tarve suojelulle julkisissa tiloissa” niitä kommentoineen kunnanvaltuutetun mukaan.

Pysäköintipaikkojen yhteydessä olevassa seinässä on ’Pride’ ‑sateenkaarilipun värit ja ne on turvattu kameravalvonnalla. Kunnanvaltuutettu Thomas Morlock ilmoitti niille järjestetyssä avajaisseremoniassa paikkojen
olevan tarkoitettu vain LGBT- ihmisille ja maahanmuuttajille, ja että ”ne toimivat näkyvästi moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden värikkäinä symboleina.”

Luonnollisesti parkkipaikat herättivät vahvaa kritiikkiä järjissään olevassa kansassa, mitä Morlock kommentoi sanomalla medialle: ”Joskus homofobiset ja ksenofobiset reaktiot osoittavat toimen olleen oikein ja välttämätöntä.”

Lähde: RT

Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ei

  Vastaa

  Ei ottanut huomioon että asiakas äänestää jaloillaan ja rahoillaan

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Nuo 3 paikkaa ovat varmaan maksuttomia.

 • J.K.

  Vastaa

  Millä todistetaan että on joku näistä psykiatrisesti sairaista?
  Pitääkö olla joku ”kehitysvamma-lipuke” tuulilasissa tai roikkumassa taustapeilissä?
  Vai riittääkö merkintä ajokortissa että omistajalla on hullun paperit ja sodomia sekä terroristilistalla oleminen oikeuttaa ajamaan ”sateenkaarenpäähän”?

 • Huolestunut

  Vastaa

  Eli noiden kahden ryhmän välille voi laittaa yhtäläisyysmerkit.

  Entä transut ja lapsiin – sekä eläimiin sekaantuvat? Miten niiden parkeeraamisen kanssa?

 • Mari S

  Vastaa

  Tällainen syrjintä on kaksipiippuinen juttu. Seuraus voi olla se, että jos homo parkkeeraa tavalliselle paikalle, hänet vihaisin elein osoitetaan «omalle paikalleen».

  Toinen vaikuutus voi olla se, että parkkiyhtiö menettää asiakkaitaan.

  Kolmas vaikutus voi olla se, että parkkiyhtiö saa valtiolta tai kunnalta moninkertaisen korvauksen menettävistään asiakkaista.

 • Minä

  Vastaa

  Aina nuo sanovat, että kyse on milloin mistäkin fobioista, kun joku kehtaa olla eri mieltä heidän taivaallisen loistavista ideoista. Se on heidän leimakirveensä, jolla runnotaan mielihaluja läpi, jotta hiljennettäisiin muut mielipiteet. Heidän mielipiteensä perustuvat ideologiaan, jonka mukaan totuutta ei tule koskaan kertoa sellaisenaan, vaan se pitää tulkita ideologialle sopivaksi ja vasta sitten kertoa.

  Tilastoja katsoen, kyllä kanta-asukkaat tarvitsevat enemmän suojelua ns. ”maahanmuuttajien” uhan vuoksi kuin päinvastoin.

 • Jupi

  Vastaa

  Ei kommentoitavaa

 • Matti

  Vastaa

  Mitäs te natsimulkerot oikein valitatte. Omien tekojennehan takia näitä pitää olla olemassa kun itse menette hakkaamaan ja murhaamaan seksuaalivähemmistöjä ja maahanmuuttajia jne. Ettekös te sittenkään halunnut tätä? Painukaa kuulkaa uusnatsit vittuun.

  • J.K.

   Vastaa

   Matti-poika. Sulla ei ole mitään käsitystä uusnatsismista tai nationalismista. Älä punkki ala vääntämään sellaisten kanssa kättä, ketkä ovat selkeästi enemmän tietoisia historiasta, nykyisestä haitta-globalismista tai tulevaisuuden sisällissodista.

   • Kovia olette puhumaan, mutta silmät todellisuudelta suljettuina. Ei oppi ojaan kaada.
   • Sitäpaitsi olen itse lukenut omia epäloogisia argumenttejänne, niin voisit(te) itsekin lukea vastapuolen manifestaareita, mitkä sisältävät usein erittäin hyvät lähteet.

  • VV

   Vastaa

   Painu takaisin Ylilaudalle trollaamaan

  • Esko

   Vastaa

   Eiköhän muslimit hakkaa homoja paljon enemmän kuin uusnatsit. Ja myös muslilit, joita Suomessa kutsutaan milloin missäkin yhteydessä ”nuoriso”, hakkaa kantiksia paljon enemmän kuin uusnatsit muslimeja. Tänään lehdessä: ”Espoolaisnuoret käyttävät yhä raaempaa väkivaltaa”. Uskooko joku, että Suomessa alkanut väkivaltarikosten vähentyminen (ennen 2015) olisi kantisten joukossa kääntynytkin trendin vastaisesti nousuun tai etenkin raaistunut. Kyllä meillä on nyt lähes kokonaan tuontiväkivaltaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ihme kyllä Morlock on oikea sukunimi ja Hanaussa on sen niminen kunnanvaltuutettu.

  Nimestä tulee mieleen H.G Wellsin romaani, jossa ihmiskunta on kaukaisessa tulevaisuudessa jakautunut kahteen lajiin, eloit ja morlockit. https://en.wikipedia.org/wiki/Eloi

  Wells aavisti evoluution suunnan, joka on jo nyt toteutumassa. Ajassamme eloita ovat ruotsalaiset ja morlockeja ovat rikastajat. Romaani eroaa todellisuudesta siinä, että Pohjoismaissa eloit elättävät saalistajiaan eli morlokkeja.

 • Timppis

  Vastaa

  Ny on sakeeta settii voe helvata😂

 • rope

  Vastaa

  kuinka todistaa olevansa homosexual parkkipirkolle, ”hiero tuolta ja luppaan ettei mittaa tapahu”

 • EV

  Vastaa

  Ensinnäkin tämä on täysin syrjivää toimintaa, seksuaalisuuden ja rodun perusteella määritetty yhteisiä parkkipaikkoja. Toiseksi, vastaaja ei suostu ottamaan kritiikkiä vastaan jälleen kerran tuomiten ne automaattisesti homo- ja ksenofoobisiksi. Se että täydelliselle idiotismille ja rappiolle syntyy kritiikkiä kansan riveissä, on täysin odotettavissa, eikä se tarkoita sitä, että teko olisi ollut täten oikein ja tarpeellinen. Se että käyt kusemassa jonkun näyteikkunaan ja saat siitä sanomista, ei tee teostasi oikeutettua ja tarpeellista vaikka kuinka näin väittäisit. Toivottavasti kansalaiset käyvät ”korjaamassa” kyseisiä syrjiviä seinämaalauksia.

 • TT

  Vastaa

  Saksan kohtalo surettaa ja Suomen sitäkin enemmän. Entiset aseveljet rypevät mudassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi