Aleksi Valavuori suututti kulttuurimarxistit

Valavuori ei ilmeisesti ole tietoinen, ettei kulttuurimarxistien silmissä ole välimallia: joko olet kaikkien älyttömimpienkin ajatuksenjuoksujen fanaattinen kannattaja tai olet natsi.

Rappiokulttuuri

Mediapersoona Aleksi Valavuori on syyllistynyt kulttuurimarxistien tunteiden loukkaamiseen ja aiheuttanut somekohun sekä yhteistyökumppaneihinsa kohdistuvan maalituskampanjan. Syynä on se, että Valavuoren mielestä miesten ei tulisi urheilla naisten sarjoissa, sillä se aiheuttaa oikeille naisille epäedullisen aseman.

Tämä aiheutti sen, että kulttuurimarxistit masinoivat maalituskampanjan Valavuorta kohtaan, sillä hänen ulostulonsa ovat ”äärettömän törkeitä transnaisia* kohtaan.” Myös Ylellä työskentelevä toimittaja Clarissa Jäärni osallistui maalitukseen.

Ainakin yksi Valavuoren yhteistyökumppaneista on kohun seurauksena laittanut sopimuksen silppuriin hetkellisen paineen alla. Sopimuksen arvo oli Valavuoren mukaan noin 30 000 euroa vuodessa. Kyse yhteistyökumppaneiden häiriköinnissä on vallankäytöstä, jossa toista pyritään polkemaan alas alaspolkemisen ilosta.

Aivan syytön Valavuori ei itsekään ole, sillä hän on yhtä lailla osallistunut kulttuurimarxilaisen narratiivin rakentamiseen, jonka uhriksi nyt päätyi. Vielä kesäkuussa hän valisti Twitterissä Suomen jalkapallomaajoukkueen monikulttuurisen kuvan olevan ”mitä mainioin esimerkki suomalaisuudesta.”

Valavuori ei ilmeisesti ole tietoinen, ettei kulttuurimarxistien silmissä ole välimallia: joko olet kaikkien älyttömimpienkin ajatuksenjuoksujen fanaattinen kannattaja tai olet natsi. Monikulttuurisen jalkapallojoukkueen kannattaminen ei antanut hänelle vapautuspassia natsismista.

*Transnainen = mies, joka pukeutuu mekkoon. Selvennys siksi, että aina näistä termeistä ei pysy kukaan kartalla.

Lähde: Sosiaalinen media

Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Talous Teknologia Transut Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Viihde

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Peekeri Nadka

  Vastaa

  Ei käy sääliksi sentinkään vertaa valavuorta, siitähän sai.

 • Kulttuurimarxismi My ass

  Vastaa

  No mitä? Kolahtiko omaan nilkkaan? Ihan oikein.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Todellinen kysymys on se, että hyväksyykö homosaation pakkosyöttämisen omille lapsillensa?

  Tässä olisi mediapersoona Valavuorella erinomainen tilaisuus alkaa lobbamaan terveitä arvoja, kuten Unkarin lastensuojelulakia maahamme!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kyllä näitä transnaisia näkee kaupungilla, muistan vielä viiksekkäät muotonsa ilman silikoneita, yliopistollakin niitä pyörii

  Seppo Lehto

 • Nimetön

  Vastaa

  Transmielenvikaisille voitaisiin järjestää omat urheilukisat.

 • TT

  Vastaa

  Ei kannata antaa kulttuurimarxisteille tuumaakaan periksi. Jokainen pienikin myönnytys on iso askel kohti gulagia ja uudelleenkasvatusleirejä, jotka ovat marxistien ainoa todellinen päämäärä: päästä kiduttamaan, tappamaan ja tuhoamaan ideologisia vastustajiaan. Tästä kertoo mm. Kommunismin Musta Kirja.

 • Pasi Peitsola

  Vastaa

  Voisin myös lisätä: ”Transnainen; mies jolta on vehkeet leikattu pois ja joka luulee tämän myötä muuttuneensa naiseksi.” Todellisuudessa ei enää mies muttei nainenkaan, vain leikelty friikki.

 • Jouni T. Ollila

  Vastaa

  Haluan tietää mikä tämä ”yhteistyökumppani” oli, sillä se aidataan ulos meidän perheen ja yhtiöitten taloudesta.
  NYT RIITTÄÄ!

  Ulkosuomalaisena en ollut koskaan kuullutkaan Aleksista, tai Monasta, mutta tämän aamun jälkeen olen kantani ottanut, ja olen YLPEÄSTI antitrans, ja toimin sen mukaisesti.

 • Transfobista slurria

  Vastaa

  Tuohon artikkelin loppuun viitaten aloin pohtimaan, että onko tietoa, miten hyvin vasemmistopiireissä nuo ties millaiset keksityt sukupuolitermit ovat hallussa? Eli käytetäänkö siellä tuonkaltaisia termejä ihan aktiivisesti jopa arkisessa kielenkäytössä? Luulisi että on melkoisen raskasta viettää aikaa porukassa, jonka kanssa täytyy koko ajan varoa sanojaan, ettei vain joku loukkaantuisi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi