Punkstoo-tili lopettaa

Äärivasemmistopiireissä valtavan seksuaalirikollisuusongelman esille tuonut Punkstoo-tili lopettaa toimintansa. Ylläpitäjien mukaan se on saavuttanut tavoitteensa tuoda ongelma esille laajempaan tietoisuuteen.

Rappiokulttuuri

Vasemmistopiirit ovat markkinoineet itseään toisaalta turvallisena tilana ahdistelijoilta, mutta myös toisaalta vapaan seksin, huumeiden käytön ja mielenterveysongelmaisten mekkana. Tällä koktaililla saatiin aikaiseksi vuosikymmeniä jatkunut ahdistelu, jota on peitelty ”suuremman hyvän nimissä”.

Useat henkilöt ovat kertoneet raiskauksista, sammuneen kasvoille masturboinnista, lääppimisestä ja muusta vastaavasta sekä siitä, miten tapahtumat ovat yleisesti hyväksyttyjä näiden piireissä. ”Raiskattavan näköinen huora” on vasemmistolaisille kehu.

Kohu sai aikaan useiden bändien hajoamisen sekä monen vasemmistopunkkarin julkisuuskuvan rikkoutumisen. Kohun jälkipyykkiä pestään varmasti vielä pitkään, mutta seksuaalisia perversioita markkinoivat vasemmistolaiset tuskin tulevat pääsemään seksuaalirikollisista eroon, sillä heidän sanomansa vetoaa saalistajiin.

Monet ovat epäilleet tilin jäädytyksen syynä olevan todellisuudessa se, että myös kansallismieliset huomasivat paljastusten sisällön ja uutisoivat vasemmistopiirien sisäisestä toiminnasta. Lisäksi on tullut ilmi, että yksi pahamaineisimmista raiskaajista onkin transu, eikä suinkaan ”cis-mies” eli heteromies.

Mikäli asia on näin, tarkoittaa se sitä, että vasemmistolaiset mielummin suojelevat pedofiileja ja vaikenevat seksuaalirikoksista jättäen jälleen uhrit oman onnensa nojaan ihan vain siksi, etteivät kansallismieliset saisi lyömäaseita kulttuurimarxisteja vastaan.

Lähde: KSML

Kotimaa Kulttuuri Punkstoo Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Saatanan hullut pedofiili- ja muut paskat !

 • Nimetön

  Vastaa

  Vasentuneet raiskaa vasentuneita.
  Missä tässä on ongelma?

  • Jupi

   Vastaa

   Jos menee mukaan pervo marssille heiluttaa sateenkaarilippua ja ylistää kaikkea siihen kuuluvaa niin käy helposti että joku ymmärtää väärin ja sitten on peppu kipeä ja tunteet loukattu. Minkäs lähti tohon junaan mukaan.

 • Louhi

  Vastaa

  Taisi käydä niin, että matopurkin kansi avautui pikkaisen liikaa. Tarkoitus oli uhrata muutama ei-niin-pidetty skenehahmo, jotta päästään hyökkäämään valkoisten, traditionaalisia perhearvoja kannattavien heteroiden kimppuun. Siinä sivussa valokeilaan vaan sattui nousemaan myös transuraiskaaja ja muita aivan kertakaikkiaan ihania ja rohkeita ihmisiä. Sitten tulikin kiire vetää koko operaatio alas, ettei matopurkki avaudu enää yhtään enempää. Stalinistien propagandakupruhan tämä oli alusta loppuun saakka.

 • Valkoinen lihaasyövä hetero

  Vastaa

  Mitenkähän näiden elämä nyt sekoaa kun eivät pääse karjumaan laumoissa kellaribändien keikoilla. Ja kun eivät saa sitä sekavan tunteen sävyttämää seksiään. Lienee elämä melko tyhjää kun kaikki se mihin uskoi, romahti.

  No, eivätköhän nuokin löydä jonkun uuden päihteen tai keksi jotain uutta aivoja turruttavaa. Normaali elämähän on liian tylsää elettäväksi.

 • "Saavuttanut tavoitteensa"

  Vastaa

  Eli nyt on seksuaalirikokset loppuneet jonkun sometilin myötä?No sehän kävi äkkiä, miten se oikein tapahtui? Sivuja lurkkaavat suvakit kertokaa! Tietääkö Jussiboy?

 • Punks not red

  Vastaa

  Vassarit ovat peitelleet sisäistä raiskauskulttuuriaan, jotta ”äärioikeisto” ei saisi lyömäaseita. Nyt kun he hetkeksi avautuivat, tottakai myös kansallismieliset huomasivat tämän. Ovet suljettiin ja uhrit jätetään taas jatkossa oman onnen nojaan.

  Kampanjan lopputulos: useita bändejä hajosi, puuhamiehiä häädettiin, kaikki tietävät vassareiden olevan raiskaajia ja sama perseily tulee jatkumaan ja uhrit tullaan jättämään oman onnensa nojaan, jotta ÄÄRIOIKEISTO ei saa asioita tietoonsa.

  Tiedoksi naisille: kansallismielisissä tapahtumissa ei harrasteta raiskaamista, naisten hakkaamista tai huorittelua 🙂

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi