Poliisi pidätti pastorin tämän lausuttua avioliittositaatin Raamatusta

Pastori oli julkisella paikalla saarnatessaan lausunut lainauksen Raamatusta, jossa avioliitto määritellään miehen ja naisen väliseksi.

Rappiokulttuuri

71-vuotias kristitty pastori John Sherwood pidätettiin Lontoossa tämän pidettyä saarnaa julkisella paikalla. Hän lausui lainauksen Raamatusta, jossa avioliitto määritellään miehen ja naisen väliseksi instituutioksi.

PolPo (poliittinen poliisi) oli saapunut paikalle saatuaan ilmoituksen miehestä, joka lausuu julkisesti ”homofobisia kommentteja”.

”Kun poliisi lähestyi minua, selitin heille vain harjoittavani uskonvapauttani ja toimivani omatuntoni mukaan. Minut vedettiin voimalla alas rappusilta ja sain jotain vammoja ranteeseeni sekä olkapäähäni,” Sherwood kuvaili tilannetta.

Pastori vietiin putkaan, jossa hän joutui kuulusteltavaksi sekä viettämään yön. Hänet vapautettiin seuraavana päivänä, eikä häntä epäillä rikoksesta.

Lähde: Sputnik

Britannia Homolobby Kulttuurimarxismi Mielipiteenvapaus Poliisi Poliisivaltio PolPo Rappiokulttuuri Sananvapaus Sensuuri Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Eikä vielä itse saatanaa ole karkotettu joukkoineen maan päälle syystä, että Jumala laittanut ison luudan heilumaan.
  Todella lapsellista toimintaa maassa, joka joskus on ollut kristitty maa ja turvannut Jumalaan kahdessa maailmansodassa – ainakin osa heistä. Mutta Raaµatussa on ennustettu se, että kristittyjä tullaan vainoamaan kuten alkuseurakunnankin aikoina tehtiin siihen asti Rooman valtakunnan toimesta kunnes kristinuskosta tuli senkin virallisesti tunnustettu uskonto. Suomessa samaa kyytiä saa Päivi Räsänen Raamatun lukemisesta ääneen.
  Ja ettei hulluus tähän pääty. Australiassa satanisti kirkko (oikea) vaatii pääsemistä kouluihin opetettavaksi yhtenä kirkkokuntana muiden joukossa!?!?!?

 • Anja Grönfors

  Vastaa

  Meitä tullaan vainoamaan se on raamatusta mutta että oikein Poliisit jotka pitäis auttaa ihmisiä ja vielä Kristityissä maissa…

 • Liisa

  Vastaa

  Rukoillaan että tuollaista ei pääsisi tapahtumaan jatkossa!

 • kari ketonen

  Vastaa

  Sitä vaan että täällä vaan kumarrellaan ja pelätään pyllistyssuuntaa ‚joku loukkaantuu kuitenkin.

 • Lemon

  Vastaa

  Kyllä on järkyttävää että poliisitkin on mennyt noin sekasin.. kyllä maailma on pelottavaa kun väärästä tehdään oikea..

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Poliisit näytti muslimeilta…

 • MiaMari

  Vastaa

  Totta Liisa. Rukoillaan että tuollaiset hihhulisaarnaajat eivät jatkossa mölisisi kaduilla

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi