Sateenkaariväki riidoissa – vain miehille tarkoitettu homoleiri herättää vihaa transuissa

Transut ovat vihaisia siitä, että homomiehille tarkoitettu leiri ei kelpuutakaan mukaan "vaginallisia miehiä".

Rappiokulttuuri

Transuaktivistit ovat riitaantuneet homomiesten kanssa ja syyttävät näitä transfobiasta, koska homomiehille tarkoitettu leiri ei suostu ottamaan mukaan naisia, jotka kokevat olevansa ”miehiä”.

”Boomerang-leiri on yksityinen leiritapahtuma, joka hyväksyy mukaan vain miehiä. Miehen määritelmä on henkilö, jolla on penis, joka tunnustaa olevansa mies ja jonka henkilöllisyystodistus sanoo tämän olevan mies,” leirin yksi perustaja Bryan Quin perusteli transujen ulossulkemista.

Twitterin transideologiaa kannattavat älypuhelinaktivistit aloittivat pian Quinin lausunnon jälkeen kampanjoinnin homoleiriä vastaan.

Mahdollisesti Boomerang-leirin kaltaiset syrjintää harjoittavat tapahtumat saatetaan tulevaisuudessa kieltää lailla, sillä transut ovat kulttuurimarxistisessa uhriutumishierarkiassa homojenkin yläpuolella.

Lähde: Breitbart

Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Rappiokulttuuri Transut Uhriutuminen Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • FAKIR

  Vastaa

  ihme homoilua, opettelisivat olemaan

 • Evplasse

  Vastaa

  Tämä on sitä korvienvälisukupuolisuutta 😂😂😂😂😂😂😂😂

 • juha.

  Vastaa

  HOH – HOIJAA.
  Mikäpäs siinä. Mikäpäs sen hauskempaa kun tappelevat keskenään. Vasemmisto kommarit agitoivat kristinuskoa vastaan sillä, että se on niin ”ahdasmielistä”. En ota kantaa, mutta ”oikean parkkiruudun” löytäminen on tänä päivänä pirun vaikeaa!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”…transut ovat kulttuurimarxistisessa uhriutumishierarkiassa homojenkin yläpuolella.”

  Ketkä ovat transujen yläpuolella?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ilmeisesti kai mustat transut? Tai cp-vammaiset lesbot balettitanssijat? Mahdotonta tietää sillä marxilaisten uhriutumisflipperi voi antaa eri tulokset eri päivinä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Voishan sitä jossain lepakoiden saunaillassa käydä ja painaa hitoikseen rikosilmoituksia menemään, ne meinaan vihaavat pippelillisiä ja näyttävät sen.

  Toivottavasti nämä hajoavat omiksi pienryhmikseen, jotka toimivat puskaradion kautta toisiltaan salaa. Poistuisivat valtavirrasta ja voisimme palauttaa terveen yhteiskunnan siltä osin. En näitä vihaa, mutta ovat saaneet aivan liikaa näkyvyyttä ja valtaa, uhkaavat jo normaaleja. Kannatan lakia ehdottomasti.

 • JarkkoS

  Vastaa

  Transuista en miesten vaatteisiin pukeutuvana miehenä tiedä, enkä naimisissa olevana heteromiehenä menisi saati haluaisi mennä minnekään homoleirille, mutta kyllä minä sinne pääsisin. Miehen nimi ja henkilötunnus ollut yli 15 vuotta ja tuskin siellä kromosomitestiä tehdään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi