Transut vaativat kirjarovioita ”sukupuoliahdistusta” kriittisesti käsittelevän teoksen vuoksi

Kirjassa esiteltyjen tilastojen mukaan niin sanotun sukupuoliahdistuksen eli omaan biologiseen sukupuoleen kohdistuvan inhon määrä on yleistynyt valtavasti viime vuosina.

Rappiokulttuuri

Naiseksi mielellään pukeutuva transututkimuksen professori Grace Lavery vaatii kirjarovioita kulttuurimarxismin edistämiseksi.

Transut ovat alkaneet vaatia perinteisten kirjarovioiden palauttamista. Sytykkeenä radikaalille idealle toimii uusi teos, joka esittelee tilastoja niin sanotun sukupuoliahdistuksen nopeasta lisääntymisestä länsimaissa.

Kulttuurimarxistien mukaan ”transseksuaalisuus” ja ”väärään sukupuoleen syntyminen” ovat hyvin yleisiä ja luonnollisia ilmiöitä, jotka yhteiskunnan tulisi hyväksyä pureskelematta. Kulttuurimarxistit ovatkin vaatineet, että esimerkiksi ”tyttöinä” itseään pitäville poikalapsille syötettäisiin aina naishormoneja, jotta näiden miehistyminen voitaisiin estää.

Lasten ”hormonihoidoilla” heidät valmistellaan varsinaiseen kirurgiseen ”sukupuolenvaihdokseen” eli esimerkiksi peniksen silpomiseen ja muihin leikkauksiin. Suomen suurimman homojärjestön, Setan puheenjohtaja on jopa vaatinut, että viranomaisten tulisi kidnapata ”transseksuaaliset lapset” vanhemmilta, jotka eivät suostu tarjoamaan jälkikasvulleen esimerkiksi ”hormonihoitoja”.

Kulttuurimarxistien luoma tauti

Abigail Shrier on herättänyt homopiireissä kuohuntaa uudella kirjallaan nimeltä Irreversible Damage. Kirjassa esiteltyjen tilastojen mukaan niin sanotun sukupuoliahdistuksen eli omaan biologiseen sukupuoleen kohdistuvan inhon määrä on yleistynyt valtavasti viime vuosina.

Aiemmin sukupuoliahdistusta havaittiin vain alle 0,01 prosentilla väestöstä. Nyt taudista on tullut liberaaleja länsimaita yhdistävä ilmiö. Tilastoista on helposti vedettävissä johtopäätös, ettei kyse ole luonnollisesta kehityksestä, vaan valtamedian, viihdeteollisuuden ja liberaalien opettajien tietoisesta manipulaatiosta. Kulttuurimarxistit pyrkivät eri kanavia pitkin syöttämään sukupuolista itseinhoa länsimaisille nuorille, jotta nämä hylkäisivät perinteiset arvot mahdollisimman varhain.

Ilmiö on havaittu myös Suomessa, jossa siitä on kirjoitettu esimerkiksi lääketieteellisessä Duodecim-lehdessä. Duodecimissa julkaistun suomalaiskirjoituksen ja Shrierin johtopäätökset ovat samat: ”Hormonihoitojen” ja kirurgian tarjoaminen ”ratkaisuksi” nopeasti räjähtäneeseen ongelmaan on vastuutonta. Usein sukupuoliahdistus kulkee yhdessä monien muiden vakavien mielenterveysongelmien kanssa, joten lasten biologisen kehityksen manipulointi ja kehon silpominen ovat mahdollisimman vahingollisia tapoja puuttua tilanteeseen.

”Kirjaroviot takaisin!”

Johtavat kulttuurimarxistit ovat olleet raivoissaan tutkijoiden analyysistä. Kalifornian yliopiston professori, naiseksi pukeutuva mies Grace Lavery on esimerkiksi vaatinut rikollista kampanjaa Shrierin kirjan sensuroimiseksi.

Lavery on kannustanut seuraajiaan varastamaan ja polttamaan kaikki kopiot kirjasta. Transut ja muut homolobbaajat saivat suuren Target-tavarataloketjun jopa poistamaan kirjat hetkeksi valikoimistaan. Pian kirjat kuitenkin palautettiin kaupan hyllyille, mikä on ruokkinut homojen vihaa entisestään.

Lähteet: Verkkouutiset, Suomen Uutiset

Abigail Shrier Grace Lavery Homolobby Hyvinvointi Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Rappiokulttuuri Rikos Seta Sukupuoli Transut Ulkomaat Valtamedia Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  ”Kun annat pikkusormen…”

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Mielenterveydellisistä ongelmista kärsiviä ei auta se, että menee mukaan mielenvikaisen harhoihin. Myötäily ja loputon ymmärtäminen vain pahentaa ongelmaa, harhaisen ryhmän harhaisesta tuesta puhumattakaan.

  • Ensa no Kuka

   Vastaa

   Hyvin sanottu. Pätee myös siihen, kuinka rikastajiin kannattaisi suhtautua.

 • Pöhlöt

  Vastaa

  Päästään kaikki vähemmällä, kun nämä itsensä inhoajat hyppäävät itse rovioon.

 • kale

  Vastaa

  Alkaa tämä maailman meno olla sellaista, mistä uskovaisten muistan joskus ennustanneen.
  No kirkoonkin on turha palata ennen, kuin saatananpalvojat on saatu sieltä ulos.

 • Väisänen

  Vastaa

  Pahempi kuin korona ja leviää kuin tauti. Mikä se on: Ajatus.

  Sananvapauden sankari ja ajatusrikollinen Horst Mahler vapautui vankilasta 10 vuoden jälkeen.
  Horst Mahler Released From Prison in Germany After Serving 10 Years for Thought Crime

  Vankeudessa häneltä katkaistiin molemmat jalat; kysyt ehkä miksi? – ja arvasit aivan oikein: „lääke­tieteellisistä syistä“! – ja nyt hän liikkuu pyörätuolilla.

  Uudet syytteet odottavat jo häntä, joten kansalaisten ei tarvitse enää kauan piilotella sängyn alla pää tyynyyn kätkettynä.

 • Sivuhuomautus

  Vastaa

  Huomauttaisin, että ei ole syytä sotkea homo- ja transupiirejä toisiinsa, nämä eivät ole sama asia. Monet homot seuraavat kauhistuneina tätä kehitystä, missä lasten päät sekoitetaan jo nuorina tällä transsukupuolisuuspelleilyllä.
  Tämä ihan kuultuna omien homoystävieni suusta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi