Instagram ei suostu poistamaan valkoisten murhaamista juhlivaa ”taideteosta”

Vaikka sosiaaliset media ovatkin viime aikoina kiristäneetkin sääntöjään loukkaavan materiaalin jakamisen suhteen, niin Facebookin omistama Instagram ei silti koe tarpeelliseksi poistaa valkoisia kohtaan vihamielistä väkivaltamateriaalia.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Kuvanjakopalvelu Instagram kieltäytyi poistamasta kuvaa, jossa kaksi sairaalloisen lihavaa afrikkalaista roikottaa käsissään valkoisen miehen ja naisen irti leikattuja päitä. Instagram totesi, että ”ihmiset ilmaisevat itseään eri tavoilla” ja että kuva ei riko heidän yhteisönormejaan.

Kuvan on tuottanut ”taiteilija”, joka toimii nimellä ”sugarygarbage”. Hän jakoi kuvan Instagramin sivustolla nimeltä ”Supportblackart”.

Vaikka sosiaaliset mediat ovatkin viime aikoina kiristäneet sääntöjään loukkaavan materiaalin jakamisen suhteen, niin Facebookin omistama Instagram ei silti koe nähtävästi tarpeelliseksi poistaa valkoisia kohtaan vihamielistä materiaalia.

Instagramin vastaus sai luonnollisesti negatiivista palautetta. Monet totesivat, että jos kuvan asetelma käännettäisiin rodullisesti päinvastaiseksi, niin Instagramin reaktio olisi aivan toisenlainen.

Lähde: RT

Facebook Instagram Kulttuurimarxismi Mark Zuckerberg Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Teknologia Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • VP

  Vastaa

  Jinjerzilla tekee myös hyvää taidetta. Menisiköhän se instagramin seulan läpi samalla argumentilla.

 • juha.

  Vastaa

  Jutku käy ”vatsallansa” ja on muita ”parempi”. Ja kuinka ollakkaan. Sekin mitataan rahassa ja mammonassa!

 • Ei kiinnosta

  Vastaa

  Nopeasti katsottuna hänen tilillään ei enää löytynyt kyseistä kuvaa. 

  ”Taiteilija” myös tekee raakoja maalauksia kohdistuen neekereihin tai muihin. Naisesta saa lihavuudella ja toisten kärsimyksellä rakastavan ”tasa-arvon kannattajan”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi