Puola irtisanoutuu kansainvälisestä transukasvatuksen sopimuksesta

Sopimus velvoittaa valtioita puuttumaan median ja koulutuksen sisältöihin varmistaakseen, että ne ovat linjassa transujärjestöjen vaatimusten kanssa.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Kansallismielinen juhlisti sateenkaarimonumentin polttoa Puolassa.

Puola on päättänyt irtaantua niin sanotusta Istanbulin konventiosta. Kyseessä on kansainvälinen sopimus, joka velvoittaa valtioita kasvattamaan kansalaisista ääriliberaaleja homo- ja transuideologian kannattajia.

Puolan päätöksestä tiedotti oikeusministeri Zbigniew Ziobro. Ministerin mukaan sopimus pyrkii salakuljettamaan kulttuurimarxistisia aatteita valtioihin ”tasa-arvon” ja ”perheväkivallan vastaisuuden” valeasuissa. Sopimuksen myrkylliset osiot on piilotettu byrokratiaan kauniilta kuulostavien korulauseiden sekaan.

Varaoikeusministeri Michał Wójcik totesi, että sopimus on haitallinen ”perheille ja avioliitoille”. Wójcik otti kantaa transuideologiaa vastaan ja muistutti, että avioliitto on naisen ja miehen asia eikä esimerkiksi ”jonkin kolmannen, neljännen tai peräti viidennen sukupuolen asia”.

Taustalla myös George Soros

Sopimuksen taustalla on muun muassa juutalaismiljardööri George Sorosin rahoittama Helsinki Foundation for Human Rights ‑kulttuurimarxistijärjestö. Sopimustekstissä jopa väitetään, että perheväkivalta kumpuaa miesten maskuliinisista ja naisten feminiineistä rooleista eikä alkoholi- tai mielenterveysongelmista.

Sopimus myös velvoittaa valtioita puuttumaan median ja koulutuksen sisältöihin varmistaakseen, että ne ovat linjassa homo- ja transujärjestöjen vaatimusten kanssa. Toisin sanoen sopimus rapauttaa valtioiden itsenäisyyttä ja median riippumattomuutta.

Lähde: Breitbart

George Soros Homolobby Politiikka Puola Rappiokulttuuri Ulkomaat

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Arjis

  Vastaa

  Hyvä Puola! 👍

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi