Tutkimus: Viranomaiset parittaneet orpolapsia ja pedofiileja Saksassa järjestelmällisesti

Viranomaisten ja poliitikkojen siunaamassa projektissa orpolapset sijoitettiin asumaan pedofiilimiesten kanssa.

Rappiokulttuuri

Suvaitsevaisuudestaan ja ”seksuaalisesta monimuotoisuudestaan” tunnetun Berliinin viranomaiset parittivat kodittomia lapsia tunnetuille pedofiileille 30 vuoden ajan. Valtion tukeman lastenraiskauskampanjan laajuus paljastui Hildesheimin yliopiston tuoreessa tutkimuksessa.

Kansallissosialismin kaatumisen jälkeen 1945 Saksaa miehittäneet globaalikapitalistit ja kommunistit olivat yhtä mieltä siitä, että perinteiset ja nationalistiset arvot oli hävitettävä saksalaisten mielistä keinoja kaihtamatta. Sukupuolikysymyksissä tämä merkitsi sitä, että heteroseksuaalinen ydinperheihanne korvattiin homo- ja pedofiililobbauksella.

Eräs seksuaalisen ”uudelleenkoulutuksen” hirvittävimmistä esimerkeistä oli länsiberliiniläinen ”Kentler-projekti”, johon Hildesheimin yliopiston tutkimus kohdistui. Saksan eliitin rakastama kulttuurimarxistinen professori Helmut Kentler käynnisti 1970-luvulla viranomaisten ja poliitikkojen siunaaman projektin, jossa orpolapset sijoitettiin asumaan pedofiilimiesten kanssa. Kentlerin mukaan pedofiilit olivat ”täydellisiä” vanhempia perversionsa ansiosta.

Poliitikot pedofiilien tukena

Poliitikot rahoittivat orpolasten raiskaamishanketta myöntämällä tukiaisia pedofiiliadoptiovanhemmille. Kentler oli ”suvaitsevaisen” Berliinin johtavia akateemikkoja. Järkyttävä hanke jatkui 2000-luvun vaihteeseen asti, eikä Kentleriä koskaan tuomittu lasten parittamisesta. Koska Saksan ”oikeusjärjestelmän” mukaan kyse ei ollut rikollisuudesta, uhrien on ollut hankala saada korvauksia kärsimyksistään.

Tutkijoiden mukaan Berliinissä vaikutti ”kasvatusinstituutiot ylittävä verkosto”, joka mahdollisti Kentler-projektin toteutuksen. Johtavat poliitikot, sosiaalityöntekijät ja viranomaiset ”hyväksyivät, tukivat ja puolustivat” orpojen parittamista pedofiileille, tutkijat summasivat.

Korruptio ei kadonnut senkään jälkeen, kun Kentler-projekti virallisesti päättyi. Göttingenin yliopiston tutkijat yrittivät jo 2016 saada oikeutta Kentlerin uhreille, mutta Angela Merkelin hallitus kieltäytyi selvittämästä rikosvyyhtiä. Saksan eliitti on edelleen sitä mieltä, että esimerkiksi laittoman maahanmuuton kiihdyttäminen ja Israelin tukeminen ovat tärkeämpiä tavoitteita kuin saksalaislasten suojelu saalistajilta.

Lähde: DW

Angela Merkel Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Saksa Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Saksa pysäytti roomalaiset, murskattiin 300 pikkuvaltioon 30-vuotisessa sodassa, yhdistyi suurvallaksi ja hakattiin maanrakoon Ensimmäisessä maailmansodassa, nousi taas maailman huipulle ja hakattiin tatamiin Toisessa maailmansodassa ja jaettiin kahtia. Taas on Saksa yhdistynyt Euroopan johtajavaltioksi, tosin tällä hetkellä globalistien kontrollissa,. Saksan hallitus ottaa käskyjä muilta, mutta saksalaiset eivät ota. Siellä kytee pinnan alla ja jossain vaiheessa sakemanni nousee ja lyö takaisin. Ja Eurooppa seuraa perässä. 

  Tämä nykyinen rappio ei ole pysyvää. Vene on jo kääntymässä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi