Itävallan hovioikeus vahvisti: Kansallissosialistiräppäri Mr Bondin 10 vuoden tuomio taiteen tekemisestä pysyy

Ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimen päätöksellä ”tekijä oli erityisen vaarallinen” ja ”teot olivat erityisen vaarallisia”.

Kulttuuri

Itävallan hovioikeus on vahvistanut kansallissosialistiräppäri Mr Bondin (oikealta nimeltään Philip Hessler) kymmenen vuoden vankilatuomion. Tuomio tuli Hesslerin tekemästä musiikista, ei mistään oikeasta rikollisuudesta.

Lisäksi toimivaltaisen viranomaisen tiedottaja Leo Levnaic-Iwanski vahvisti viime keskiviikkona APA:n pyynnöstä, että ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimen päätöksellä ”tekijä oli erityisen vaarallinen” ja ”teot olivat erityisen vaarallisia”.

Mr Bond nousi laajaan suosioon viime vuosikymmenen puolivälissä saavuttaen välittömän kulttimaineen. Kansallissosialistista hip hopia tehnyt artisti toimi taiteilijanimen takaa johtuen kotimaansa mielenkiintoisista sananvapaustulkinnoista, mutta jäi pitkien tutkimusten jälkeen kiinni.

Voit kuunnella Mr Bondin kappaleita Telegram-sovelluksella täältä!

Lähde: Kansalainen

Aktivismi Hip hop Itävalta Kulttuuri Mr Bond Rikos Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jep

  Vastaa

  Oikein. Räppi on rappiokultturia. Kansaa voi puhdistaa näinkin.

  • Nattisokki

   Vastaa

   Suosittelen ennen kommentointia kuuntelemaan herralta edes viisun tai kaksi, saatat yllättyä positiivisesti.

  • society

   Vastaa

   Se räppi oli aivan muuta kuin rappiota. Siellä lauottiin paljon totuuksia ja herätti KS henkeä uudelle tasolle

   • Jep

    Vastaa

    Kyse ei ole sanoista tai esittäjästä. Räppi on kokonaisuudessaan rappiokulttuuria. Se ei kehitä ajatuksenjuoksua eikä se aiheuta ”ahaa elämyksiä”. 

    Sanoituksia voi laittaa muihin musiikin muotoihin jolloin sanoma on sama, mutta ne generoivat aivotoimintaa. Esim. polkan tahtiin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Räppi ei ole todellakaan mielimusiikkiani, mutta olisit nyt kuunnellut vaikka edes yhden kappaleen sanat, niin tietäisit mistä tuossa on kyse.
   Nuoriso kuuntelee paljon rap-musiikkia ja jos sitä kautta saa levitettyä kansallissosialismin sanomaa, niin totta kai se kannattaa tehdä.

 • Karri

  Vastaa

  En ole kuullut, enkä osaa saksaa, mutta voisihan näitä biisejä tehdä noissa maissa niin, että laulaa siitä kuinka hienoja afrikkalaiset ovat kansantaloudelle, kuinka ”holokaustissa” kuoli 14 000 000 ja… Hetkinen, saako ”holokaustin” uhriluvun sanoa olevan enemmän kuin 10 000 000 vai onko sekin kiellettyä? Näissä maissa uutta ”holokaustia” ei saa toivoa, vanhaa ”holokaustia” ei saa juhlia, sitä ei saa kiistää jne. Yksi ”totuus”! Erikoinen tapaus ja kaikki lainsäädäntö tuntuu kietoutuvan tämän yhden mädän valheen ympärille: täydellinen immuniteetti koronkiskojapankkiireille.

 • TT

  Vastaa

  Taidemaalarin tuottanut maa ei enää vakuuta. Vuosi sitten Itävalta uhkasi rokottamattomia suurilla sakoilla. Vain Putinin hyökkäys Ukrainaan lopetti pahimman koronatyranniavimman oikeusmurhaajamaassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi