Uusi kansallismielinen hip hop ‑artisti yhdistelee synkkää äänimaailmaa, jyrkkää sanomaa ja mustaa huumoria

Valtakunnankassleri on tervetullut tuttavuus erityisesti niille, jotka pitävät raa'asta, tummanpuhuvasta ja suorasanaisesta musiikista.

Kulttuuri

Partisaanin lukijat ovat viime vuosina tutustuneet muun muassa SotaSedän ja Tupla Hoon tuottamaan kansallisradikaaliin hip hopiin. Tyylilajin tuorein kotimainen tulokas on mustaa huumoria, jyrkkää sanomaa ja synkkää äänimaailmaa yhdistelevä Valtakunnankassleri.

Globalistista eliittiä, väestönvaihtopolitiikkaa ja rotumuukalaisia erittäin rouhein sanankääntein arvosteleva artisti on tervetullut tuttavuus erityisesti niille, jotka pitävät raa’asta, tummanpuhuvasta ja suorasanaisesta musiikista.

Voit kuunnella julkaisun ”Telarirituaali” Valtakunnankasslerin Bandcamp-sivuilta: https://valtakunnankassleri.bandcamp.com/album/telarirituaali

Lue myös:

Viikon biisi: SotaSetä – Kuka Kiihdyttää?
Sotasedän haastattelu
Uusi kansallisradikaali hip hop ‑kappale: SotaSetä feat. Tupla Hoo – Ännät vittuun

Hip hop Kansallismielinen kulttuuri Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Rotu Sotasetä Tupla Hoo Valtakunnankassleri

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

    Vastaa

    Olen ymmälläni, olen ymmärtänyt että hiphop niggeröintiä?
    https://ihmisoikeusneuvosto.blogspot.com/ Ihmisoikeudet aina muistaa lopuksi?
    Seppo Lehto

    • Markku Heksamakkara

      Vastaa

      Ei taida olla! Teknologia on valkoisten keksimää, eikä esim Sotasetä kuulosta yhtään samalta hiphopilta mitä niggerit tekee.
      Popeda on ihmisoikeuksien puolesta puhuva sateenkaaribändi.

  • Leif

    Vastaa

    Jotenkin hiphop ja kansallismielisyys riitelevät aika pahasti keskenään, ellei kyseessä ole mustan väestön kansallismielisyys. Pitäisikö tuo sävelkorvattomien musiikki jättää suosiolla heille? Kuuntelematta paskaa.

    • Musiikkimies

      Vastaa

      Ymmärrän kyllä räppikulttuurin vastustamisen kansallismielisissä piireissä, mutta mielestäni sillä ei ole merkitystä, mikä genren alkuperä on, sillä valkoiset ovat tehneet paljon laadukasta räppiä, missä ei ole vivahdettakaan ”neekeröinnistä” sanoituksissa, puhetyylissä tms. Tälle on tilaa mielestäni ja positiivistahan se on, että tekijöitä löytyy. Konemusiikkia saisi olla enemmän!

  • Luciferian Enlightenment

    Vastaa

    Maailmasta on tullut hankala ja moniulotteinen paikka hahmottaa, kun kansallismielisetkin kuuntelee, tekee ja ylistää negroidi-antimusiikkia.

    Kuuntelin nuo pari kappaletta. Musiikilliset ansiot on nolla, sanoitukset tarkoituksellisen edgyjä ja mustalla huumorilla väritettyjä, bändin nimi on jonkun savolaisen kieli poskessa kännissä keksimä ja estetiikka melko alhaista. Kyllä tässä mennään aika vahvasti ”Nauravien Natsien” camp-hengessä. Voisin melkein vannoa, että koko projekti on jonkun kieron savolaisen kieli poskessa tehtyä tarkoituksetonta parodiaa vakavista aiheista.

    Voisiko kansallismieliset kunnostautua joskus vaikkapa alle linkitetyn kaltaisen taiteen tekemisessä enemmän? Alkaa mennä maku koko hommasta, jos nykyinen touhu on pelkkää räyhäämistä ja väkivaltaa.

    https://youtu.be/jjoqwJdtdKc?si=FlPuh9nLG-GZ50yA

    • Väinämöinen

      Vastaa

      Itse pakko tunnustaa, että kansallismielinen räppi kyllä uppoaa, jos on laadukasta, mutta ymmärrän kyllä pointin. Tuo linkkaamasi kappale on aivan upea ja voin vain toivoa, että tää heikkolaatuinen metallimusiikki tms mikä kovin yleistä näissä piireissä on, vaihtuisi enemmän tuollaiseen taiteeseen…

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi