Yrittivätkö rotumuukalaiset polttaa koulun Helsingin Suutarilassa?

Kirjoitus kuitenkin poistettiin ylläpidon toimesta, koska ilmeisesti maahantunkeutujien rikoksiin liittyvistä silminnäkijähavainnoista kertominen oli liikaa.

Rikos

Partisaanin lukija toimitti toimitukselle kuvakaappauksen paikallisesta Facebook-ryhmästään, jossa eräs asukas raportoi Suutarinkylän yläasteen koululla olleesta tulipalosta. Kirjoittajan mukaan sytyttäjät olivat luultavasti rotumuukalaisia.

”Kävin juuri sammuttamassa tulipalon Suutarinkylän yläasteella. Pari mamua juoksi karkuun. Tunnistan kyllä tavattaessa. Poliisille ilmoitettu kuten eilisistäkin rikoksista”, hän kirjoittaa ryhmässä. Edellisillä rikoksilla hän viittaa alueella hajoitettuihin autoihin vain edellispäivänä.

Kirjoitus kuitenkin poistettiin ylläpidon toimesta, koska ilmeisesti maahantunkeutujien rikoksiin liittyvistä silminnäkijähavainnoista kertominen oli liikaa.

”Onko näin että joku vihervassarisateenkaarihenkilö valittaa mamusanasta niin heti poistetaan koko keskustelu. Eli alueella saa tehdä rikoksia vapaasti kunhan ei sano mamu sanaa. No joku päivä se rikos osuu mamurakastajankin kohdalle. Pyydätkö sitten apua ja keneltä?”, kuului saman henkilön seuraava päivitys.

Lähde: Facebook

Facebook Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Sensuuri Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yllätys, että joku suvakki jälleen vinkuu, kun tuntomerkit ovat hänen arvomaailmansa vastaisia faktoja.
  Näitä rotumuukalaisten ”leikkihetkiä” on tulevaisuudessa tiedossa enemmänkin, kyllä se ennemmin tai myöhemmin näihin suomalaisvastaisiin suvakkeihinkin osuu, turha sitten ihmetellä miksi omalle kohdalle osui ja alkaa vinkumaan apua.

 • Teemu

  Vastaa

  Hienoa! Poltetaan koulut, niin ratkaistaan Suomen tippuneet PISA-tulokset. Samalla saadaan maahantunkeutujille kivaa puuhaa. Ei kouluja, ei S2-oppilaiden ongelmia! Rasismiinkin olisi ratkaisu: ei näitä S2-oppilaita lainkaan Suomessa, mutta tuo on aivan liian järkevä ja tehokas ehdotus, jotta sen voisi valtiovalta vakavasti ottaa. Täällä tykätään absurdimmista ja turhemmista ”ratkaisuista”. Jos ongelmat ratkaistaisiin, ei EU:lla olisi enää mitään virkaa.

 • Martti

  Vastaa

  Olin joskus rekisteröitynyt YouTubeen. Siellä kommentteja poistelivat vassarit innoissaan. Aivan täysin mielivaltaista kommenttien poistamista. Tietyistä asioista ei saa keskustella lainkaan tai jos saa, niin hyvin vähän ja erittäin varovasti. Kyllä vassareita ilmaisiksi viestien poistelijoiksi riittää Googlen palveluihin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi