Monikulttuuriselle jengille ehdollista ryöstöstä

Ryöstö tapahtui Lohjalla 01.02.2023. Ryöstön uhri on nimensä perusteella suomalainen. Asiassa on esitetty todisteena mm. 5 valvontakameratallennetta ja Al-Jomaan puhelimellaan kuvaama videotallenne.

Rikos

judge, hammer, auction hammer

Syytteen mukaan Hemmi Florin, Hassan Al-Jomaa ja Marius Sulvaran ovat piirittäneet uhrin Prisman pysäköintihallissa ja kysyneet tältä onko tällä tupakkatuotteita tai rahaa, ja että missä uhrilla aiemmin mukana ollut vyölaukku oli. Tekijät ovat samassa yhteydessä uhanneet pahoinpidellä ja puukottaa uhria ja uhanneet, että häntä tullaan hakemaan, myös käyneet läpi uhrin taskuja. Tekijöiden esittämien uhkausten johdosta uhri on luovuttanut näille yhden sähkötupakan, minkä jälkeen uhri on päässyt pakenemaan tilanteesta hänen kaverinsa tultua paikalle.

Uhri on kertonut, että hän oli koulun jälkeen mennyt Prismaan ja hän oli nähnyt hissien edessä ”jätkät” ja he olivat katselleet laukkua. Florin oli puhunut hänelle skootterista ja nuuskan ostamisesta. He olivat menneet hissiin ja uhri oli päättänyt jäädä 1. kerroksessa hissistä pois, vaikka hän oli ollut menossa 3. kerrokseen. Hän oli mennyt liukuportaita ylös ja lähtenyt kaverin kanssa käymään autolla. Uhri oli palannut uudelleen Prismalle. Laukun hän oli jättänyt kaverin auton takakonttiin. Kauppakeskuksessa uhri oli nähnyt pojat penkkien luona istumassa ja hän itse oli mennyt linja-autoasemalle ja tavannut siellä pari kaveria. Pojat olivat tulleet linja-autoasemalle perässä ja heistä kahdella oli ollut maskit päällä. Häneltä oli kysytty tupakkatuotteista tai nikotiinista. Pojat olivat seuranneet häntä postiautomaatille ja uhri oli päättänyt lähteä kaverin autolle parkkihalliin. Florin oli huutanut hänelle, että odota hetki ja pysähdy. He olivat pysähtyneet parkkihallille tolpan vieressä ja he olivat kyselleet häneltä ainakin laukkua ja nikotiinia. Florin oli katsonut hänen hupparin ja liivin taskut. Florin oli sanonut hänelle, että hänellä on puukko, jonka hän voi ottaa esille. Al-Jomaa oli sanonut hänelle, että kannattaa ottaa tilanne tosissaan tai olet sairaalakunnossa. Uhrilla oli ollut sähkötupakka ja hän sanoi, että saatte tämän, jonka Al-Jomaa oli ottanut. Uhri oli kävellyt tolpalle ja pojat olivat piirittäneet hänet. Sulvaran oli sanonut hänelle, että joku tulee hakemaan hänet 5 minuutin päästä autolla ja hän oli pelästynyt tätä.

Tätä ennen uhri oli soittanut kaverille ja kysynyt tältä, että pääseekö jeesaamaan häntä, koska ”nyt ne ryöstävät hänet”. Kaveri oli ajanut autolla tolpalle ja tullut kyselemään, ”mikä homma ja mitä ovat tekemässä ja mihin ovat häntä viemässä”. Florinin kanssa oli tullut käsirysyä ja kaveri oli nostanut kädet ilmaan ja sanonut, että älä koske. Tällöin uhri oli heilauttanut jalkaa ja liukuovi oli avautunut ja tällöin lähtenyt juoksemaan liukuportaita alas. Hän oli mennyt kassoille pyytämään, että vartija pyydetään paikalle.

Al-Jomaan puhelimella kuvatulta videolta ilmenee, että tilanteessa uhrin ympärillä ovat Florin ja Al-Jomaa, joka kuvaa myös itseään. Uhri seisoo hermostuneen oloisena ja pelokkaana. Tilanteessa uhrilta kysytään, että ”haluatko että sua aletaan hakkaa”. Lisäksi häneltä kysytään ”annatko nää nuuskat ja missä se bägi on?”.

Tuomiot

Hassan Al-Jomaa (2006), Hemmi Rainer Albert Florin (2006) ja Marius Cesar Junior Sulvaran (2006) tuomittiin ryöstöstä nuorena henkilönä 60 – 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Valtion varoista maksetaan Hassan Al-Jomaan asianajajalle yhteensä 2284,70 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Valtion varoista makseta Hemmi Florinin puolustajalle yhteensä 2080,10 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Valtion varoista maksetaan Marius Sulvaran puolustajalle yhteensä 2095,29 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Vastaajat velvoitetaan korvaamaan uhrille yhteisvastuullisesti vahingonkorvauksena 600 euroa korkoineen.

Valtion varoista maksetaan uhrin asianajalle yhteensä 1950,52 euroa, minkä määrän Marius Sulvaran, Hassan Al-Jomaa ja Hemmi Florin velvoitetaan yhteisvastuullisesti korvaamaan valtiolle korkoineen.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 231304)

Katujengit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • MKa

  Vastaa

  Näille pitäisi olla palautusautomaatti ja sitten sen jälkeen perheenyhdistäminen palautetun luo koko suvulle.

 • Pekko, liero helvetistä

  Vastaa

  Suomi on epäonnistunut yhteiskuntansa rakentamisessa. Nyt toteutettavat sosiaaliturvan leikkaukset tulevat lisäämään rikollisuutta, ryöstely tulee vain kiihtymään. Köyhällä ei ole mitään menetettävää, ei näitä ulkomaan vahvistuksia kukaan töihin ota, ei heillä ole luku eikä lasku taitoa, taitavia varkaita he kyllä ovat. Suomeen on pari vuosikymmentä työnnetty se ihmismassa mikä ei muualle ole kelvannut. Nyt leikkaamalla heidän sosiaali turvaa, heitetään bensaa liekkeihin. Tulette huomaamaan, helsinki ei ole kohta entisensä, siitä tulee helvetin esikartano. Näkymätön käsi on armoton.

  • pilkun nassima

   Vastaa

   Helsinki ei tule tietenkään olemaan entisensä, eikä mikään muukaan mädätetty kaupunki. Esim. vaikkapa Espoo ja Vantaa. Viljanen teki Vantaalla tavjat ja eläkkeelle naattimaan. Pekko, oletko sitä mieltä, että näille ja kaikille muillekin pitäisi antaa enemmän sitä sosiaaliturvaa? Paljonko ajattelit, että olisi riittävästi? Ei näille riitä mikään. Vittuun maasta. Siinä sitä turvaa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomi seuraa Ruotsia. Muutama vuosi, ja Suomessa on sama tilanne, kuin Ruotsissa tänään.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on aivan arkipäivää nykyään, kaikista tapauksista vain pieni osa tulee julkisuuteen.
  Voi vain kysyä idiooteilta suomalaisilta, että tätäkö te nyt sitten halusitte, kun äänestitte poliitikkoja, jotka fanaattisesti halusi rajat auki ja tehdä Suomesta monirotuisen etnohelvetin?

  Olisiko jo aika herätä, viisastua, ottaa opiksi ja pyrkiä korjaamaan tämä tilanne?

  Tällaiset teot ovat todella vastenmielisiä, joita lukuisat suomalaisnuoret joutuvat arkisissa kohtaamisissa kokemaan yhä useammin ja useammin.
  Näille katujengiläisille pitäisi saada annettua välittömästi kurinpalautus jo heti ryöstöhetkellä ja lopullinen tuomio olisi sitten sellainen, että myös koko suku ulos maasta välittömästi.
  Tämä olisi hyvä alku näille palautuksille, priorisointi kohdilleen vaan.

 • Niuri L

  Vastaa

  Nämä Hassanit maksavat veronmaksajille vuosittain 50 000 – 100 000 euroa per nuppi riippuen missä asuu, kuinka monta kertaa poikia kyyditellään milloin minnekin retkelle ja asennettavien kultahampaiden määrästä. Asianajajan palkkiot ja muut rasistien estelyistä aiheutuneet sotkut tulevat tähän päälle. Oulussa tämä summa oli useampia vuosia sitten muistaakseni n. 40 000eur.

 • Pekko

  Vastaa

  Tässä on juurikin se ongelma että nämä rikkaruohot ovat päässeet juurtumaan suomen maaperään. Nämä pedot ovat hallittavissa silloin kun heidän mahansa ovat pullollaan, nälkäinen peto on äärimmäisen vaarallinen. Petoa ei saa päästää nälkiintymään vaan se täytyy myrkyttää (mielenhallinta propaganda). Heidän järkensä täytyy tuhota. Tällöin he tuhoavat itse itsensä. Nämä pedot ovat persoja erilaisista fetisseistä, heille täytyy vain syöttää tätä fetissiä. Luonto hoitaa kyllä loput

 • Nimetön

  Vastaa

  Valtion eli minun eli maksan veroja pari kierrosta että nämä saatanat ovat voineet ”korvata tekonsa”.

 • Jupi

  Vastaa

  mannen ja mamujen asianajajat voitti, muille pelkkää kuluja

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, auction hammer