Maahanmuuttaja pahoinpiteli naisystäväänsä useita kertoja

Myös asianomistaja on nimensä perusteella ulkomaalaistaustainen. Pahoinpitelyt tapahtuivat Espoossa 14.05.2019 - 10.07.2019. Vastaaja myönsi syyllisyytensä, mutta piti tekoaikaa lyhyempänä ja kiisti joitain yksittäisiä syytteessä mainittuja tekoja.

Rikos

gavel, auction, hammer

Syyttäjän mukaan Monto on lukuisilla eri kerroilla tehnyt ruumiillista väkivaltaa naisystävälleen ravistelemalla ja riuhtomalla tätä, repimällä hiuksista, suihkuttamalla tai kaatamalla kylmää vettä asianomistajan päälle, pitämällä kuristusotteessa, heittämällä tätä astioilla ja ruoalla, riuhtomalla sängyltä lattialle sekä voimakkaasti kiinnipitämällä aiheuttaen menettelyllään asianomistajalle ainakin kipua, ruhjeita ja mustelmia. Pahoinpitelyt ovat ajoittain olleet viikottaisia.

Asianomistaja on kertonut, että hän ja Monto olivat vuodesta 2010 lukien olleet pitkässä parisuhteessa. Parisuhteen aikana oli paljon väkivaltaa kuten riuhtomista ja hiuksista vetämistä sekä vartaloon kohdistuvia lyöntejä ja kuristusotteita. Lisäksi Monto oli vienyt useita kertoja asianomistajan kylmään suihkuun. Asianomistaja ei osannut kuvata väkivaltaa tarkemmin tai sitä miten väkivallan käyttäminen näissä tilanteissa oli päättynyt. Väkivalta oli ollut välillä viikoittaista ja välillä oli useamman kuukauden pituinen jakso ilman väkivaltaa. Monto oli käyttäytynyt väkivaltaisesti asianomistajaa kohtaan yhteensä kymmeniä kertoja. Esitutkinnassa asianomistaja on kertonut, että Monto oli uhannut laittaa ihmisiä asianomistajan perään, jos hän kertoisi poliisille näistä asioista. Käräjäoikeudessa asianomistaja on kertonut, että Monto oli kieltänyt häntä kertomasta heidän asioistaan kenellekään.

Yann Michel Armas Monto (1988) tuomittiin 50 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 850 euroa. Valtion varoista maksetaan Monton avustajalle yhteensä 1636,80 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 214371)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Meillä naapurissa asuu joku islamisti perhe mies nainen ja teini-ikäinen tytär.
  Nainen ja tytär pukeutuu niin ettei näy kun vähän silmät.
  Mutta se ukko pahoinpitelee vaimoa ja tytärtä päivittäin, kauhea huuto kuuluu kuin oltaisiin tappamassa.
  Soitin sitten kerran 112 niin alkoivat vaatimaan minun tietoja, niin sanoin että olkoon sitten en halua sekaantua.

  • Jupi

   Vastaa

   tee lastensuojeluilmoitus

  • Win-Win

   Vastaa

   Mitä sitten? Jos hullu muslimi tappaa vaimonsa ja tyttärensä niin eivätpähän tee enää muslimilapsia meidän taakaksi, ja kelarahojakin säästyy pari miljoonaa kertaheitolla. Jos optimaalisesti menee niin muslimi ehtii paeta takaisin paskareikämaahansa mistä tulikin eikä jää meidän syötettäväksi vankilaan muutamaksi vuodeksi. Anna niitten olla vaan, luonto hoitaa.

 • Tuula Lersman

  Vastaa

  Ihanan intohimoista ja kiihkeää, tummaa rakkautta! Ei mitään tylsää, tapahtumaköyhää ja peruslaimeaa valkoista rasistipaskaa.

 • kerran pävässä

  Vastaa

  Se kuuluu niiden kultuuriin. Mies osoittaa rakastavansa naistaan kun kiinnittää kerran päivässä huomita siihen hakkaamalla sitä.

 • Pormestari

  Vastaa

  Onko silloin maahanmuuttaja, jos on syntynyt Suomessa? ”” outo kansa korvessansa rällästi ja joi, ja lämpimikseen muijiansa turpiin mukiloi ”kertoo eräs Irwinin laulu suomalaisista. Käsittääkseni kyseinen henkilö ei edes ole muslimi, kuten täällä on spekuloitu.väkivalta on toki aina väärin, jos on muitakin vaihtoehtoja toimia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer