Afrikkalaisen piti myydä alaikäiselle sähkötupakkaa – juotti humalaan ja raiskasi

26-vuotias tuomittu sai 3,5 vuotta vankilaa. Tuomiota alensi se, että hänellä on todettu lievä älyllinen kehitysvammaisuus, joten hän sai tuomion alentuneesti syyntakeisena.

Rikos

Helsingin hovioikeus tuomitsi vankeuteen raiskaajan, jonka piti myydä 15-vuotiaalle lapselle sähkötupakkaa, mutta päätyikin juottamaan tämän kovaan humalaan ja raiskaamaan. Iloinen pelihetki tarkoitti tällä kertaa viiden vuoden vankeutta.

Abbas Al-Fatlaw oli sopinut teinin kanssa tapaamisen sähkötupakan myyntiä varten. He tapasivat juna-asemalla, mistä siirtyivät raiskaajan asunnolle. Asunnolla oli myös toinen, 26-vuotias mies, joka sai myös vankilaa.

Tytölle tarjottiin asunnolla energiajuomaan sekoitettua viinaa ja siideriä. Kyse oli ilmeisesti juomakilpailusta. Juomisen aikana tyttö oli päihtynyt ja tullut huonovointiseksi.

Juottamisen jälkeen Al-Fatlawi oli pyytänyt tytön mukaansa kylpyhuoneeseen, jossa hän oli oikeuden mukaan raiskannut tämän käyttäen tytön kovaa päihtymystä hyödyksi. Kun Al-Fatlawi oli poistunut kylpyhuoneesta, oli hänen kaverinsa mennyt sisään ja raiskannut tytön uudelleen.

Lähde: Iltalehti

Afrikkalaiset Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Lievä älyllinen kehitysvammaisuus lienee ihan normaali ominaisuus näillä moniosaajilla ja rikastajilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Tuomiota alensi se, että hänellä on todettu lievä älyllinen kehitysvammaisuus, joten hän sai tuomion alentuneesti syyntakeisena.”

  Tämän on noilla ihan normaali tila, joten tuolla perusteella aina on tiedossa lievennystä tuomioihin.

 • Siitäs sai

  Vastaa

  Vai vielä ”15 vuotias lapsi”, joo joo. Kyllä se on jo angstinen teini jos sen pitää saada sähkötupakkaa ja jos sitä pitää yrittää hankkia värivirheelliseltä.

  Syyttäkööt ihan itseään kun meni alkoholiakin juomaan. Elämä on valintoja.

  • gg

   Vastaa

   Jaahas, näitä tyyppejä joille lapset on pantavia siinä missä aikuiset. Jotkut miehet oikein ääneen kehuvat kuinka tuli pantua eli raiskattua lasta. Toisin sanoen pedareita. Oksettaa oikein perkele. Tiedän että näitä löytyy ihan joka värisiä mutta silti toki pääosin miehiä. Voin kertoa että pedarit/pedofilian sallijat/hyväksyjät(rodusta tai etnisyydestä välittämättä)lähtis yhtä nopeasti paikkaan x kuin neekerit yms. jos saisin päättää.

  • Timo Jokela

   Vastaa

   15 vuotias on lapsi. Vaikka kehitysaste vaihtelee niin lapsi mikä lapsi.
   Ihan tiedoksi vaan!

 • Ja sen kyllä huomaa

  Vastaa

  Kaikkihan noi on ainakin vähän..siis kröhöm.

 • Musta ase

  Vastaa

  Tuomion jälkeen palautus afganistaniin alyvapaa olotila ei voi olla esteenä kun tiedetään allah huolehtii oikeauskoisista omistaan. On käsittämätöntä miten heidän asioitaan hoitavat tahot saavat aina toiveensa läpi eikä kansan ääntä kuunnella koskaan.

 • Benkku

  Vastaa

  Juha Sipiläkään ei ole enää näistä kaikista yksittäistapauksista shokissa. Tämä on maan tapa nyt, muslimit raiskaa, tappaa, ryöstää, varastaa, valehtelee, huijaavat tukia, kiertävät veroja jne jne rötöslista on loputon.. Juuri niinkuin ovat aina tehneet. Tätä nyt vaan NORMALISOIDAAN, ikäänkuin se olisi hyväksyttävää. Fakta on että yhdelläkään maassamme loisivista muslimilla ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Suht. sopiva vertauskuva sillä ei ne edes hyviä huumeita myy. Muslimi on planeetan paskin olento.

 • m

  Vastaa

  Älkää uskoko kaikkea mitä netissä julkaistaan. Ette tiedä oikeita tapahtumia sekä tällä samalla tytöllä on monta samaa tekoa. Onko motiivina raha? Käräjä-sekä hovioikeuden pitäisi selvittää asiat paremmin ja tuoda todisteet esille. DNA testin pitäisi todistaa syyttömyys. Yhteistä dna:ta ei kuitenkaan testeissä ole löydetty nimetyn tuomitun kanssa.

  • Pertti

   Vastaa

   Jahas, oletko mahdollisesti jommankumman tuomitun ”veli” tms.?
   Kirjoittelisitko täällä ”Älkää uskoko kaikkea mitä netissä julkaistaan”, jos pedofiilit olisivat ”äärioikeistolaisia” ja uhri heimosi jäsen?

   • Tottarotta

    Vastaa

    Pertti, en ole alkuperäinen kirjoittaja, mutta sattumoisin tiedän myös asiasta. Ei aina pidä olla veli tms. Asiasta tietää moni muukin. Voin vain sanoa, että olen nähnyt pari todella vahvaa näyttöä siitä, ettei ko. hlö ole syyllinen.
    Pikkuhutsu on saanut vankilaan jo useamman henkilön kun on tehnyt samanlaisia juttuja. Syytteistä on vapautettu ja jatkaa jälleen toimintaansa. Papalla kun on näes sattumoisin rahaa.… Turha siis huudella kun ei asiasta tiedä mitään. Joku päivä oikeus vielä voittaa ja tyttö saadaan vastuuseen teoistaan.

    • Nimetön

     Vastaa

     Hyvä jos hoitaa neekereitä vankilaan

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Pakolaisen kehitysasteen huomioon ottaen ei muslimi syyllistynyt yhtään mihinkään. Hänelle pitää maksaa korvauksia kokemistaan vääryyksistä. Ei keharia saa rangaista hänen toimintansa perusteella, sillä hän on pakolainen.

 • Pitsi

  Vastaa

  Keskimääräisen afrikkalaisen äo on 65, joka tarkoittaa diagnostisin kriteerein lievää älyllistä kehitysvammaa. Iso osa somaleista lienee diagnosoimattomia sellaisia. Siinä missä suomalainen kehari haluaa tehdä jonkinlaista työtä ja ovat yleensä aika aitoja, niin somalikehari on täysin hirviö, ei mitään peruskäytöstapoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi