Video, jonka poliisi haluaa sensuroida: suomalaislapsi pahoinpidellään ja pakotetaan maksamaan rahaa pahoinpitelijälleen

Sosiaalisessa mediassa lähti kiertämään video, jonka poliisi haluaisi sensuroida. Videolla näkyy, kun maahanmuuttajalta kuulostava mies pahoinpitelee suomalaislapsen, jolla ei ole vielä ollut edes äänenmurrosta.

Rikos

Syy pahoinpitelylle vaikuttaa olevan ”holleille” tuleminen, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi liian läheltä kävelyä. Pahoinpideltävä lapsi itse yrittää selittää, ettei ole tehnyt asiaa, minkä vuoksi hänet on hakattu verille, mutta se ei vaikuta kiinnostavan pahoinpitelijää, joka kuvaa tekoa ja potkii tätä maassa. Lisäksi hän vaatii lasta maksamaan tälle viiden euron sakon ”holleille tulemisesta.”

Poliisi on myös saanut videon haltuunsa ja esittänyt julkisen toiveen sen sensuroinnista. ”Poliisi on tietoinen perjantaina sosiaalisessa mediassa levinneestä väkivaltaista materiaalia sisältävästä videosta ja selvittää asiaa. Poliisi kehottaa, että kyseistä videota ei jaeta enempää”, Helsingin poliisi twiittasi perjantaina.

Maahanmuuttajien maahantuoma uudenlainen katuväkivaltakulttuuri, jossa satunnaisia ihmisiä hakataan huvikseen ja pyritään nöyryyttämään, koskee etenevissä määrin suomalaisia lapsia.

Helsinki Kotimaa Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittinen poliisi Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

56 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Sama ilmiö on myös aikuisia yksin olevia kohtaan, marakattilaumat käy joukolla ilman syytä kimppuun.

  • Ahmed

   Vastaa

   Toi neekeri kiinni ja vedettävä kurkku auki vaan. Koska toi nekru ei tule maksamaan tulevaisuudessa kuitenkaan esim. veroja euron euroa. Ei pärjää itsensä ikäisille, edes naispuolisille niin keskittyy pienempien mättämiseen

 • Vanhat tavat

  Vastaa

  Mikä lopulta ylittää kynnyksen alkaa poistamaan näitä raakalaisia tuhoamasta lastemme elämiä… Itse moisesta kilahtaa jos näkemään joutuu, saati omani jos uhriksi joutuisi, ottaa vaari vaan kovemman kakun kuin ihmisestä… Polpo ja päättäjät salanneet ja kiistäneet Ruotsin tien jolla oltu jo pitkään. Rikolliset matut karkotettava ja perheen yhdistyksen nojalla suku myös, edes jotain pelotetta olisi.

  • Topi

   Vastaa

   Ei kukaan tee asialla mitään. Ei kukaan halua vankilaan rasistisen rikoksen takia. Systeemi on meitä vastaan omassa kotimaassamme. Siinäpä sitä ollaan. Lisää neekereitä, homomarsseja ja huumeidenkäyttöhuoneita, niin hyvä tulee. EU-Suomella ei ole pienintäkään aikomusta ratkaista mitään ongelmia, vaan ainoastaan luoda niitä lisää.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Matut ovat kuin eläimiä, valitsevat aina puolustuskyvyttömät uhrit.

 • otto suni

  Vastaa

  Polpon tehtävä on suojella muun rotuisten suorittamaa väkivaltaa!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Polpo voi suksia v*ttuun, toivottavasti video leviää mahdollisimman laajalle.
  Polpo on instituutiona läpimätä suomalaisvastainen organisaatio, siellä kaikenlaiset ”jaritaposet” pyrkivät tekemään niin sanotusti parhaansa, ettei tällaiset videot leviä laajemmille massoille, eli toisin sanoen, he haluavat piilottaa suomalaisiin kohdistuvan väkivallan, joka heihin kohdistetaan rotumuukalaisten toimesta.

 • matti mainio

  Vastaa

  Poliisi uhkailee ihmisiä sillä että videon jakaminen olisi rikos, vakava rikos?
  Onpa hienoa että poliisi haluaa turvata ja suojella uhreja ihan tosissaan.

  • Katupartiot

   Vastaa

   Laki sanoo että henkeen ja terveyteen kohdistuva uhka tulee tuoda yleiseen tietoon. Niimpä tässäkin tapauksessa tulee tiedottaa että patanaamat laumoissa uhkaavat henkeä ja terveyttä.

   Niin että, jakoon kaikki tällaiset vaan.

  • pää määrää

   Vastaa

   ”Poliisi kehottaa, että kyseistä videota ei jaeta enempää”, Helsingin poliisi twiittasi perjantaina.”
   Ilmeisesti poliisin kehotuksen vastainen toiminta olisi sakotettava teko. Poliisi ei voi sanoa syytä, miksi videon jakaminen on kielletty. Video paljastaa Suomen politiikan virheitä ja niiden paljastaminen Suomessa ei viranomaisille sovi. Jos pojan näkisi myöhemmin, video vain tuottaisi myötätuntoista suhtautumista poikaan, mikä helpottaisi pojan oloa suomalaisten ystävien joukossa.
   Ilmeisesti samasta syystä ei tietoja jaeta raiskaajista, huumerikollisista, varkaista, huumeissa autolla kaahareista. Nämä rikoksethan ovat selvästi lisääntyneet moninkertaisiksi. Joskus sitten tekijät paljastuvat, kun oikeuden päätökset ovat vielä oikeustalolla nähtävissä ja jokin vapaa media niitä julkaiseen.

 • Combat 18

  Vastaa

  Vammainen neekeri aina hakkaa pienempiä, puolustuskyvyttömiä, jenginä tai sitten turvautuu puukkoihin tai aseisiin, sillä nämä saatanan neekerit tietävät itse saavansa turpaan jos vastassa on joku pikkulasta kovempi tapaus. Neekerit neekeröi, ja rasismi kasvaa. Käytännössä win-win tilanne. Ei luulisi tämänkään lapsukaisen simppaavan neekereitä enää tapahtuneen jälkeen. Millon me heitetään nää paskatnahat vittuun Suomesta? jokainen.

  • gg

   Vastaa

   Vaikea edes keksiä skenaariota jossa kaikki mutantit heitetään pois suomesta. Ainoa semi realistinen optio ehkä olisi jos jokin ääri kansallissosialistinen ja roturealistinen taho pääsee yksinvalta asemaan pitkäksi aikaa. Koska jo pelkästään sellaisen yksinvallan ja kulttuurin olemassaolo karkottaisi pääosan mutanteista. Mutta todennäköisyys sellaiselle yksinvallalle on luultavasti samaa luokkaa kuin ufon laskeutuminen omalle takapihalle.

 • Heikki Rasila

  Vastaa

  Mitä odotitte tapahtuvan kun suomalaisille vihamielisen uskonnon ja kulttuurin maahantunkeutujat alkavat lisääntymään ja opettamaan lapsilleen että vääräuskoiset ovat muslimeille orjia ?
  TÄMÄ on seurausta rajoittamattomasta maahanmuutosta. Lisää paskaa tulossa voin vaikka luvata.

  • Snif

   Vastaa

   Ei tarvitse edes luvata, se on varma että tulee tapahtumaan ja piakoin, sillä syöpäkasvain eu säätää eu:hun kuuluviin maihin uutta maahanmuuttolakia jolla jeesuksen tasolla olevat brysselin apinat voi tunkea alkuasukkaita niin paljon kun haluavat eurooppaan, jos ei oteta, brysselin peräreiät sakottaa 22.000€ joka kikkarapäästä joka ei maahan päässyt.

 • SUOMI SUOMALAISEILLE!

  Vastaa

  SIIRTOLAISPASKAT VITTUUN SUOMESTA!

  • Topi

   Vastaa

   Ai, Suomi kuuluu suomalaisille? Pitäisiköhän sinne nyt varmuuden vuoksi lähettää poliisi oven läpi tekemään kotietsintä; saatat olla terroristi noiden äärioikeistolaisten ajatustesi kanssa. P.S.: Emme ole Ruotsin tiellä.

   • Late

    Vastaa

    kellekkäs suomi sit kuuluu jos ei suomalaisille? rullahuuli nekrut ja rättipäät vaikka kaasukammioihin, aivan sama mulle mutta yhdelläkään mutiaisella ja rättipäällä ei ole pienintäkään oikeutta olla täällä.

   • Tom

    Vastaa

    Ei tarvi kuin lukea/kuunnella Jaana Kavoniuksen (Totuuspuolue) kokemuksia Suomen johdosta, lain toteuttamisesta jne, niin tajuaa kuinka täydellisen mädäntynyt järjestelmä on. Nythän hänelle yritetään keksiä rikoksia ja rangaistuksia…

 • Lintukoto

  Vastaa

  Tämä on nyt sitä viherkommareiden, rantaruattalaisten ja citykokoomuslaisten ihannoimaa ”etnistä värinää”

 • pöh

  Vastaa

  Jossain oli myös video jossa mustat hyökkää joukolla ihan aikuisen suomalaisen kimppuun jossain kaupungissa, koska hän ”kulki heidän alueella”.
  On itsellekin tullut useamman kerran joku porukka lähi-itäläisiä kimppuun, viimeksi talvella takaapäin kaatoivat ja potkasivat ohimennessä kylkiluut sököksi, ja sitten kauhean naurun kanssa juoksevat pois.

  Toisinpäin kaikkia tutkittaisiin rasistisina viharikoksina, näinpäin ne koitetaan peitellä ja puhutaan vain nuorista jotka oikeastaan onkin itse uhreja..

 • pää määrää

  Vastaa

  Noita geenejä ei saisi päästää leviämään suomalaiseen kulttuuriin. Siis ulos maasta tai suuttimet tutkittava.

 • gg

  Vastaa

  Maahanmuutto on rikkaus ja me tienataan tällä. Ei mulla muuta. T. sekoomus ja perseet.

 • Jukka

  Vastaa

  Perkele noita matuja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Samat tyypit valittamassa, kun Suomessa on niin rasistista väkeä ja puuro on pahan makusta

 • Pekko

  Vastaa

  Tätä on luvassa ja paljon. Luonto rankaisee vetelää ja ahnetta kansaa, näin on käynyt aina ja tulee käymään tästä hetkestä ikuisuuteen. Jos oma kansa ei lisäänny se vaihdetaan siihen joka lisääntyy. LUONTO on armoton, se ei tunne heikkoa kohtaan mitään sääliä eikä armoa. On aika ryhdistäytyä

 • Minä

  Vastaa

  Poliisi sanoo haluavansa suojella uhrin yksityisyyttä, pyydellessään, että videota ei levitetä. Saattaa merkittävä syy olla siinäkin, että videon levieäminen tiedottaa suomalaisille, mitä maassa tapahtuu ja se on suvakkilaumoille kauhistus.

  • Nimetön

   Vastaa

   Poliisi suojelemassa tekijän yksityisyyttä, tai tarkemmin etnisyyttä.

 • Jupi

  Vastaa

  Toisen tai kolmannen sukupolven pinttynyttä saastaa, ei noi lähde edes hiomakoneella. Niin se vaan valitettavan usein on että sitä saa mitä tilaa ja tätä ne liberaalit halusi sydämensä kyllyydestä: rajat auki! Kohta pääsee v 2015 tulleiden lapsilaumat vauhtiin, tulee oikein mutapalloefekti

 • Late

  Vastaa

  kuka toi rättipää paskaläjä on. nimi esille ja henki pois. vannon että toi makaa letkuissa kun saan ton saastan käsiini

  • suvakki 2

   Vastaa

   Nimi esille. Kytistä ei ole rankaisemaan. Annetaan korven puhua.

 • Anonymous

  Vastaa

  Ählämilauma yritti ryöstää mun ipodit (ja varmasti olis lähtenyt kaikki muukin mitä mukana) rautatieasemalla kun kävelin siitä läpi, nuoria ja rupes piirittää uhkaavasti, yksi ählämeistä kysy että mitä musiikkia kuuntelen ja samalla toinen yritti napata ne mun korvista. Työnsin nappaajan maahan ja otin kääntäveitsen esiin. Siinä kohtaa ählämit juoksikin helvetin kovaa karkuun. En enää liiku isoissa kaupungeissa ilman veitseä. Varsinkaan illalla. Suomalaiset nuoret, puolustakaa itseänne!

  • Cari

   Vastaa

   Leikitään nyt nimim. ”Anonymouksen” kommentin olevan totta. Sinulla kävi onni, ettei poliisi nähnyt tai kukaan ilmoittanut vartijoille/virkavallalle. Puukkojen kantaminen on laitonta. Syyllistyit myös rasistiseen rikokseen jne.

   • J.K.

    Vastaa

    Minäkin olen joutunut ottamaan kääntöveitsen joskus esiin lenkkipolulla kun neljä koirasteknikkoa ja yksi naarasmustanaamio (minkä ne tönivät pöpelikkoon) yrittivät pahoilla aikeilla piirittää minua. Tämä ei tapahtunut julkisessa paikassa. Muuten kytät olisivat varmasti reagoineet moniosaajien puolella…

    Itselläkin on nykyään pieni, mutta kätsy veitsi mukana ja kaasu, mitä olen hommannut myös tutuille naisille. Sekä nyrkit ja tuima tiukka katse. Apinajohtaja yleensä paljastaa itsensä, joten katse häneen.

    • Bonzaï

     Vastaa

     Te, jotka kannatte veitsiä mukana: Eikö niillä neekereillä sitten koskaan ole veitsiä mukana? Miksi ne pelkäisivät sinua, joka yksin olet? Nekruja on monta ja jokaisella on taatusti veitsi mukana.

     • J.K.

      Terve.

      Oli niillä puukot ja puntarit messissä. Myönnänpä senkin, että itseäni pelotti silloin tuollainen mölisevä joukko ja kun ne vielä levittäytyvät koko väylän välisesti. Vieläkin pelottaa ihan normaalisti. Silloin ne ei puhunut suomea, mutta nyt jotkut niistä osaa suomea, tai ainakin englantia, kuten huumediileri, kuka kusetti pääministerille ikänsä TV-lähetyksessä. Eli Fahad Viras tms.

      Tämä tapahtui 2016 syksyllä Lahdessa kun etelä-Lahdessa oli vokki, mistä tehtiin poliisilaitos ja moniosaajat lähtivät isompiin kaupunkeihin häiritsemään ihmisiä.

      Se oli niitä aikoja. Kerrankin Hennalan S‑marketissa ne halusi huonolla englannilla myydä Iphone kännykän mulle 20 eurolla, mutten ostanut niin mutiainen heitti sen kaupan seinään. Kai ne saivat aina uuden myydyn tilalle.

      Olen vastarintalainen.

   • Anonymous

    Vastaa

    Miksei se olisi totta? Vai etkö usko että matut ryöstele ihmisiä? Suomalaisilta nuorilta viety jopa kengät jalasta ja merkkitakit päältä.

   • Erityistason selkäänpuukottaja

    Vastaa

    Höpö höpö ja seli seli. Kun on vannonut sotilasvalan, niin ei alistu vieraan vallan edustajien aiheuttamaan häiriköintiin. Pienikaliiperinen laiton ase taskussa auttaa parantamaan omaa turvallisuutta. Sellaisella ampuminen ei tapa, vaan pysäyttää väkivaltarikollinen etenemisen. Se on hätävarjelua ja pelkkää itsepuolustusta
    .
    Vatsaan ammuttu pienikaliiperinen luoti yleensä pysäyttää kenet tahansa, mutta ei tapa. Yksi luoti riittää per päällekarkaaja. Miettikää Simo Häyhää. Hän ei antanut edes omien herrojen hyppiä silmille.

 • Lisää Tämmöistä Kaikille

  Vastaa

  Tuokin lapsia päähänpotkiva aikuinen raketti-insinööri sai jokakuukautisen, elämänsä loppuun asti jatkuvan, ruhtinaallisen KELA-korvauksensa kiitokseksi tärkeästä panoksestaan suomalaiselle yhteiskunnalle. Suomen naiset ja lapset kiittävät liberaalivasemmistoa tästäkin hienosta modernista eurooppalaisesta kehityksestä, ennen tätä oli asiat niin paljon huonommin. Elämä oli tylsää kun naisiltamme ei irronnut päitä eikä puukotettu selkään toreilla, heitä ei edes saakeli sentään joukkoraiskattu eikä lapsiamme aikuiset hakannet kylillä. Takseillakin joutui menemään oikeaan osoitteeseen reiluun hintaan ja joutui saatana suomeksi jutustelemaan kuskin kanssa niitä näitä. Vitun pirssi jopa tuli kun soitettiin. Kyllä nyt kelpaa!

 • Saulin Tasapuolinen agenda

  Vastaa

  Sauli Niinistöä ei kiinnosta
  paitsi
  Presidentti Niinistö syrjityn Valtterin tapauksesta: ”joskus järkyttyy jo heti aamusta”
  Etelä-Afrikasta Suomeen adoptoitu Valtteri, 11, kertoi televisiohaastattelussa avoimesti kokemastaan rasismista. Pojan mukaan häntä haukutaan usein neekeriksi ja kakaksi.

  Valtteri kertoi myös, että toisinaan bussi ei ota häntä kyytiin, jos hän seisoo yksin pysäkillä.

  Pojan karut kokemukset eivät jääneet myöskään presidentiltä huomaamatta.
  Niinistöä tapaus ravisteli siinä määrin, että hän päätti kirjoittaa asiasta
  Facebook-päivityksen.
  mutta suomalaisen pojan tapaus pahoinpitely ei kiinnosta
  kun sen suorittaa maahanmuuttajat
  missä nyt on Saulin sympatia koska
  Pojan karut kokemukset jäivät presidentiltä huomaamatta.
  ai niin Saulin agenda ei anna armoa suomalaisille nuorille

  • poliittinen päätös

   Vastaa

   miksi suomen valtamedia ei halua haastatella tätä
   suomalaista pahoinpideltyä poikaa ja hänen vanhempiaan

   kuten tässä valtamedian YLEN käsikirjoitetussa tapauksessa

   Etelä-Afrikasta Suomeen adoptoitu Valtteri, 11, kertoi
   HUOM **televisiohaastattelussa**
   avoimesti kokemastaan rasismista.
   Pojan mukaan häntä haukutaan usein neekeriksi ja kakaksi.

   Valtteri kertoi myös, että toisinaan bussi ei ota häntä kyytiin,
   jos hän seisoo yksin pysäkillä.

   jokainen tajuaa

   miksi TÄTÄ MAMU VÄKIVALTAA PIMITETÄÄN Valtamedioissa

   ja se on valtamedioiden poliittinen päätös
   puna viher vasureiden agendaa

   joka antaa kuvan
   että he ovat aivan sekaisin poliittisesti ja moraalisesti

   MITÄS JOS TOI POIKA OLISI SANNA MARIININ pahoinpidelty LAPSI
   Kiinnostaisiko demaria silloinkaan

   mutta kun se ei ole SANNA MARIININ pahoinpidelty LAPSI
   vaan jonkun muun suomalaisen lapsi

   niin se ei kiinnosta puna viher vasuri poliitikkoja eikä pressaa pätkääkään 

   Reilu hieno asenne vai mitä

 • Matti Meikäläinen

  Vastaa

  Kuulosti virolaiselta aksentilta eikä ihokaan kovin tumma ollut.

 • Realisti

  Vastaa

  Missä ovat suomalaiset miehet, kun tällaista voi tapahtua? Lisää Odinia kehiin!

 • Kansallissosialisti

  Vastaa

  Tässäkin taas kyse eri rotujen ja kulttuurien sekoituksesta, mm. Hottentottien ja Zulukafferien yms. ylijäämäväestön ajamisesta yhteiskuntaamme, Venäläisten kommunistien, Kiinalaisten kommunistien ja juutalaisten ajamasta pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan arvojen rapauttamispyrkimyksestä. Maahanmuuttajien mielten primitiivisen karkeuden ansiosta he ovat taipuvaisia ihannoimaan väkivallan saarnaamista. Juutalaiset manipuloivat idioottejen, maahanmuuttajien, hihhulien yms. ymmärtämättömyyttä, jotta he voisivat sortaa yhteiskuntamme, ja päästä sitä kautta valtaan.

  • gg

   Vastaa

   Miten se on kiinalaisen vika kun suomi haluaa neekerilaumat tänne elätettäviksi ja paijattaviksi ? Sulla on varmasti tosi hyvä selitys sille.

 • IS:n "harhautus"

  Vastaa
 • kantsu

  Vastaa

  Onko tämä paikka siis kantsussa niinku toi tossa huutelöee… tolle on tehtävä totaalinen loppu.

 • Jutikat on myrkkyä

  Vastaa

  Jutikat tän meille on järjestäneet, mokutus on niiden idea. Muistaako joku sen saksalaisjutikan joka vittuili että valkoisten onnelliset päivät ovat ohi?

 • Evplasse

  Vastaa

  Suomi tarvitsee ja paljon Traviksia[ taksikuski elokuvasta]

 • Snif

  Vastaa

  No, ei ollut virolainen vaan afgaani. Tiedän kyllä nimen mutta sitä en oikein voi mitenkään esille tuoda sillä olisin heti kusessa virkavallan kanssa ja kohta ei olisi enää työpaikkaakaan. Olen ollut jo ihan tarpeeksi puutiaisena virkaintoisille yhden elämän verran.

 • Ari

  Vastaa

  Lienee syytä viimeistään nyt perustaa kodinturvajoukot joka kylälle!
  Eihän suomalaisia kukaan muukaan puolusta..

 • Nimetön

  Vastaa

  En menisi automaattisesti syyttämään tästä rikoksesta maahanmuuttajia, koska tekijän kasvoja ei näkynyt. Ei olisi ullatuksena, jos tekijä omaisi etnisentaustan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uhria kunnioittaen videota ei mielestäni tulisi jakaa, mutta onhan ihmisillä oikeus tietää minkä laisia ihmisiä kannattaa varoa.

 • Toni

  Vastaa

  Murhainfossa arveltiin, ja itsekin olen sitä mieltä, että väkivallan tekijä kuulostaa mustalaiselta. Sanat, joita pahoinpitelijä käyttää, viittaavat tähän ihmisryhmään. ”Holleille tulo” on ilmeisesti heidän alueelleen tulemista.

 • Late

  Vastaa

  kerro nimi. saan käydä suolestaan ton saastan

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Sauli vihaa suomalaisia, KUTEN KAIKKI SUOMALAISET POLIITIKOT. HE OVAT TURVATTOMUUDEN TAKANA. ”Oma kansa ensin ajattelu on haitallista”.

 • V*tun.......

  Vastaa

  tuu sinä minun holleille niin katotaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi