Pitkän linjan maahanmuuttajarikollinen pahoinpiteli puolisoaan rajusti – 3 kuukautta vankeutta

Pahoinpitely tapahtui Espoossa heinäkuussa 2020. Mustasukkaisen vastaajan rikosrekisteristä ilmenee, että hänet on tuomittu useita kertoja ehdottomaan vankeuteen. Myös pahoinpitelyn uhri on nimensä perusteella maahanmuuttajataustainen.

Rikos

Syytteen mukaan Al-Ani oli herättänyt puolisonsa ja kysellyt hänen menemisistään mustasukkaisella tavalla. Al-Ani on puolison maatessa patjalla potkinut ja lyönyt ainakin pään alueelle, istuutunut puolison ylle hajareisin ja hakannut puolison päätä lattiaan sekä kuristanut puolisoa kaulalta noin puolen minuutin ajan. Al-Ani on lisäksi purrut puolisoa oikeaan käteen ja repinyt hänen hiuksiaan.

Al-Ani on välillä keskeyttänyt pahoinpitelyn ja mennyt asunnon keittiöön, jolloin puoliso on paennut asunnon maan tasolla olevalle lasitetulle parvekkeelle. Al-Ani on seurannut puolisoa parvekkeelle, ottanut hänen käsivarrestaan kiinni, lyönyt häntä muutamia kertoja nyrkillä pään alueelle ja potkaissut häntä keskivartalon alueelle. Puoliso on huutanut kadulla olleita sivullisia apuun ja päässyt pakenemaan parvekkeelta kadulle. Oikeudenkäynnissä suomalaisten todistajien kertomukset vahvistivat parvekkeen tapahtumat.

Al-Ani aiheutti puolisolleen kuhmuja, mustelmia ja turvotusta pään alueelle, mustelmia käsivarsiin, puremajäljen oikeaan olkavarteen, punertavan ja mustelmaisen kuristusjäljen kaulalle, punertavan jäljen vasemman silmän sidekalvolle sekä verenvuotoa suusta. Lisäksi yksi puolison etuhampaista on alkanut heilumaan ja häneltä on irronnut tupoittain hiuksia.

Salman Akram Salman Al-Ani (1994) tuomittiin 3 kuukauden vankeuteen pahoinpitelystä.

Rangaistusta alentavana otettiin huomioon:

 • Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus 15.6.2021, ratkaisu 126887
 • Rovaniemen hovioikeus 29.12.2022, ratkaisu 152705
 • Lapin käräjäoikeus 14.10.2021, ratkaisu 143372
 • Lapin käräjäoikeus 2.12.2021, ratkaisu 152152
 • Lapin käräjäoikeus 17.3.2022, ratkaisu 111550
 • Helsingin käräjäoikeus 4.10.2022, ratkaisu 138646
 • Lapin käräjäoikeus 23.11.2022, ratkaisu 147445

Valtion varoista maksetaan vastaajan avustajalle yhteensä 1023 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 212805)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Vaimon kurittaminen kuuluu muslimimiesten oikeuksiin ja siksi myös suomalaiset naiset ovat niin suunnattoman ihastuneita näihin ”kirurgeihin” ja ”aasin ajajiin”! Oikeudenkäyntien kulut maksaa luonnollisesti suomalainen veronmaksaja.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Näitä Al-Aneja me kaipaamme, työllisyyden nimiin vannovat suvakit saavat tuutin täydeltä maamme työllisyyteen vaikuttavia murjaaneja, polliisi, vartija, tuomarit, sekä lukaisat muut viranomaiset ovat työlistettyinä 24 h, myös sairaalat saavat lisä hoidettavia, ohituskaistaa käyttäen murjaanit pääsevät pikaiseen hoitoon…maksuttomaan tietenkin. Kivikautiseen kulttuurin meidät ajetaan, hyvin toiminut yhteiskunta pirstaleina.

 • Tapojensa vangit

  Vastaa

  Kuuluu sikäläiseen kulttuuriin. Ei mitään nähtävää. Eikä missään tapauksessa kannata mennä väliin. Se on niiden kulttuurillisia tapoja.

 • Schlageter

  Vastaa

  Monikulttuurisuus rikastaa…
  Sääliä herättää tässä vain naapurien ja muiden suomalaisten veronmaksajien kohtalo.

 • Normipäivä

  Vastaa

  Nooh eihän tämä mikään uutinen ole, herra An-Ali on tasan samanlainen kuten 100% muslimimiehistä. Loputtomassa kiimassa olevia raivohulluja, naisia alistavia/hakkaavia aikuisia miehiä 9‑vuotiaan pilalle hemmotellun pikkupojan aivoilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi