Helsingin suihkutilojen salakuvaaja on homoaktivismiveteraani Olavi Kaljunen

Homojulkaisu QX:n mukaan Kaljunen on yksi suomalaisen homoravintolakentän pioneereja.

Rikos

Olavi Eerik Kaljunen.

Uutisoimme tänään useita vuosia kestäneestä rikostapauksesta, jossa Helsingin poliisi ”tutki” paikallisten uimaloiden miesten suihkutiloja salakuvannutta homoa. Salakuvaaja latasi taltioimansa materiaalin myöhemmin homojen suosimille pornosivuille.

Tapaus on herättänyt raivoa erityisesti uhrien omaisten riveissä, sillä Helsingin poliisi istui jutun päällä niin pitkään, että jutun syyteoikeus lopulta vanheni. Helsingin poliisi on viime vuosina profiloitunut kulttuurimarxistisen politiikan airuena, joten tunnetuksi homoaktivistiksi paljastuneen rikollisen henkilöllisyyden suojelu saattoi hyvinkin olla tietoista.

Salakuvaajan henkilöllisyydestä esitettiin sosiaalisessa mediassa muutamia virheellisiä arvauksia. Partisaani voi kuitenkin nyt vahvistaa, että miesten suihkutiloja salakuvannut homo on 71-vuotias Olavi Eerik Kaljunen (s. 9.5.1952), jonka kotiosoite on Fleminginkatu 11 B 72, 00500 Helsinki.

Tarkemmat tiedot tapauksesta ilmenevät Helsingin poliisilaitoksen tutkinnan päätösasiakirjasta, joka on kirjattu 2.2.2023 (5500/R/48011/20). Dokumentista selviää, että tarkat rikosnimikkeet olivat salakatselu ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen 2016–2020.

Homoliikkeen pioneeri Suomessa

Kaljunen jäi kiinni huonon operatiivisen tietoturvan ansiosta. Hän ei esimerkiksi poistanut valokuvien exif-dataa, minkä vuoksi poliisi pystyi yhdistämään ”anonyymisti” homosivuille ladatut kuvat Kaljusen julkisen ammattiprofiilin nimissä levitettyihin valokuviin. Kaljunen on tunnettu urheilukuvaaja.

Homojulkaisu QX:n mukaan Kaljunen on yksi suomalaisen homoravintolakentän pioneereja. Kaljunen on edistänyt homoravintolahankkeita pervertikkojen lobbausjärjestö Setan kanssa. Seta tunnetaan muun muassa pedofilian kanssa flirttailevien Pride-tapahtumien ja peruskouluissa suoritettavan kulttuurimarxistisen aivopesun tärkeimpänä taustajärjestönä. Toinen homojulkaisu, Ranneliike, puolestaan kertoo Kaljusen osallistuneen sodomiittimarsseille jo 1970-luvulla.

Kaljunen onkin valitettavan stereotyyppinen lisäys yhteiskunnan juhlimien ja sittemmin seksuaalisiksi saalistajiksi paljastuneiden homoaktivistien listaan.

Alla tärkeimmät poiminnat tutkinnan päätöstä koskevasta asiakirjasta:

Lähteet: QX, Ranneliike

Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Kotimaa Olavi Eerik Kaljunen Pride Rappiokulttuuri Rikos Salakatselu Salakuvaaminen Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalinen hyväksikäyttö Seksuaalirikokset Seta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • mearko fenelous

    Vastaa

    ironista että setassa on tehnyt töitä nuorten parissa ja turvallisen tilan puolesta!

    vähän kaksinaamaista touhua.

    • Teemu

      Vastaa

      It was just a prank, bro! Se oli vain kepponen.

  • Pekka H Visto

    Vastaa

    Kalenteriainesta …

  • mauno

    Vastaa

    kiva kun osoite ja puhelinumeromesillä, tiettää minen voi lähettää palautetta salakuvaukseen liittyen. kaveri on tehnyt töitä setassa nuorten parissa. Ja vidoissa on paljon nuoria miehiä.

    Turvalline tilan ja sitä rataa

  • Aas Weckström

    Vastaa

    ”Eipä olisi Kaljusesta uskonut ensinäkemältä”

  • sick bastard

    Vastaa

    Stna mitä touhua. Kuvata uimahalleissa toisten kulleja yms. Näillä perversseillä on alkanut ns oikein kunnolla keulimaan viime aikoina.

    • Nimetön

      Vastaa

      Nykyteknologian ansiosta nämä perverssit pedofiili homot kuvaavat alastomia ihmisiä vähän joka paikassa. Mielisairasta porukkaa.

  • marko

    Vastaa

    Hyvä kun löytyy tekijan kuva ja yhteistiedot. Voi käydä anatmassa palautetta halutessaan. Kun poliisi on sulkenut silmät vakavalta rkokselta, pitää muiden huolehtia että rikollinen ei jää ilman rangaistusta ja pääse jatkaman tekojaan.

    materiaali on netti täynnä mäkelänrinteestä ja stadikalta. Uhrejaon useita satoja. Tpaus on laaja ja vakava. Suomen pollisi sulki silmät, kun tekijä on homo ja uhrit miehiä.

  • eemil

    Vastaa

    Ilmeisesti pitää käydä liimamassa tekijän kuva ja nimi uimhallien ilmoitustaululle, jotta ihmiset osaavat varoa ja osaavat tunnistaa tekijän. 

    Vieläkään uimhallit eivät tiedä tekijä on ja eivät voi antaa porttikieltoa tästä syystä.
    Uhrit ovat suhteellisen nuoria, joten senkin puolesta tämä minun ja muiden pitää hoitaa asia kun poliisi ei asiaa hoida.

    Salakuvaus saattaa pilata nuoren elämän. Tämä pitää ottaa vakammmin, mitä tähän asti on tehny viranomaisetn toimesta. Tästä näkee että suomessa viranomaiset antavat tälläisen tapahtua ja katsovat läpi sormien. Se on väärin! 

    Kuka korvaa uhreille sen että kuvat ovat homojen runnkaus sivustoilla, ikuisesti? Ei ainakan suomen viranomaiset.

  • maxim

    Vastaa

    Ihmettelen syvästi , miten kyseessä voi olla pelkästään asian omistajarikos.
    Uhrit eivät ole tietoisia salakuvauksesta, näin eivät voi tehdä syytettä?

    Ne henkilöt, joita on kuvattu, mutta kuvia ei ole jaettu yleisön nähtäville, ja materiaali vain Kaljusen omassa käytössä. Tätä materiaalia on paljon – se on poliisilla yhdistetty Kaljuseen.
    metadatan kautta. Ei näin voi olla. 

    Kyseenalaistan tukinnan oikeellisuuden.

  • GLGL

    Vastaa

    Mikä siinä on, että seksuaalivietti ajaa joillakin ihmisillä kaiken muun ohitse? Luulisi edes itsesuojeluvaiston laittavan stopin kaikkein hölmöimmille vietin seireenikutsuille. Tuollakin spedellä olisi ehkä ollut paljonkin annettavaa yhteiskunnalle, ellei olisi sössinyt statustaan lapsellisilla perversioillaan. No tästä tempauksesta selvisi agendan avustamana rangaistuksetta, mutta voi olla jatkossa aika vaikeaa luoda yhteiskuntakelpoista roolia itselleen.

  • epäilys

    Vastaa

    iltalehden mukaan : ” Poliisi myös arvioi näkemänsä kuvamateriaalin perusteella, että kuvauksen kohteet olivat mahdollisesti tienneet kuvaamisesta.”

    Sadat Videot mitkä ovat julkisena tälläkin hetkellä, on täysin selvää että kohteet eivät ole tietoisia kuvauksesta.

    Tuo polisiin arvio on väärä, että koheet ovat tienenet kuvaamisesta, ei pidä paikkaansa. Muka tämän pohjalta syytettä ei nostetettu. hmm.. herää epäilys.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Polpo valehtelee aina, kun kyse on lgbt-porukan ja rotumuukalaisten tekemisistä.

      • kuvauksen.uhri

        Vastaa

        Lain mukaan, jos kuvattavat tietävät kuvauksesta, kyse ei ole salakuvauksesta. Poliisin komentti että kuvattavat tietäisivät kuvauksesta on täysin epätosi.
        Joko kyseessä on poliisin epäamattitaito tai taitava jurisiti on saanut syyyteen raukeamaan tällä perusteella.

  • vihainen kansalainen

    Vastaa

    Helsingin Sanomomien poliisin haastattelu : ” Julkaistusta kuvusta ja videoista ei löytynyt alaikäisiä, priorisoimme alaikäisiin kohdistuvat rikokset. Tämän vuoksi tutkinta lopetettiin”. 

    Ei pidä paikkaansa!

    Tälläkin hetkellä internetistä löytyy videoita, joissa on selkeästi alle 18 vuotiaita poikia. Videot ovat kuvattu Mäkelänrinteen uintikeskuksessa ennen ja jälkeen remotin. ( Ennen remonttia suihutilassa on siniset laatat, remontit jälkeen vaaleat laata. Tästä voi päätellä kuvaus vuoden)

    • uimari

      Vastaa

      Tämä ei kyllä herätä/lisää luottamusta poliisia kohtaan. Ketkä tutkintaa ovat johtaneet ja miksi näin on käynyt ?

      Jos kuvaa salaa 5 vuotta ilman kohteiden lupaa, niin vääjäämättä sekaan mahtuu lapsia.(alle 18 vuotias on juridisesti lapsi) Käsittämätöntä touhua!

  • vihainen kansalainen

    Vastaa

    Selvityksen mukaan tekijä ei asu yksin.
    On erittäin epätodennäköistä, että asunossa oleva toinen henkilö,
    ei tietäisi tai olisi jollain tavalla mukana tapauksessa.

    • keep.womit76

      Vastaa

      Jos asuvat samassa taloudessa, niin varmasti on tietää toiminnasta. Tätä on jatkunut järjestelmmällisesti 4–5 vuotta. Hän ei ole yrittänyt estää rikollista toimintaa.
      Molemilla on työnkin puolesta kiinostus vartaloihin.

      • xxyy

        Vastaa

        Suomen laki edellyttää kansalaisilta ilmoitusvelvollisuutta tietyistä rikoksista tai epäillyistä rikoksista. Näihin kuuluvat mm. seksuaalirikokset, lapsiin kohdistuvat rikokset.

  • vamos.

    Vastaa

    Tukinta asiakirjoissa on kirjoitettu että kuvat on ottettu Canon:in järjestelmä kameralla.

    Siinä ei mainita millä videot on kuvattu.
    Videoita ei kyllä voi ottaa isolla järjestelmäkameralla, sillä osa videoista on kuvattu suihkualueen sisäpuolelta, niin että kuvaaja on kuvattavien kanssa samanaikisesti suihkutilassa.

    Voisi kuvitella, pieni kamera on asennettu shamppoo pulloon tai tarvike kassiin tms.
    Kyllä joku olisi iso kameran huomannut 4–5 kuvausjakson aikana.

  • maru

    Vastaa

    Jos poliisin väärät tiedot tai laiminlyönnit johtavat rikosten jäämiseen tutkimatta tai rikollisten rankaisematta, tämä voi muodostaa rikoslain rikkomuksen. Esimerkiksi virkavelvollisuuden rikkominen (RL 40 luku 9 §) voi olla sovellettava pykälä. Poliisilain mukaan poliisin tulee toimia objektiivisesti, puolueettomasti ja lain mukaisesti. Jos poliisi antaa vääriä tietoja tai laiminlyö tehtäviään, tämä voi olla poliisilain vastaista toimintaa. Jos poliisin virheelliset tiedot aiheuttavat sinulle vahinkoa, vahingonkorvauslakia voidaan soveltaa mahdollisten korvausten määrittämiseksi.

  • suomi24

    Vastaa

    Kiitos Partisaani kun välitätte tietoa avoimesti – ilman olleelisten yksityiskohtien pimittämistä ja vääristelyä. 

    Suomessa kansalainen ei enää pärjää ilman Partisaania. Tulen aina tänne , kun haluan tietää ykistyikohdat ja totuuden mitä muut mediat eivät jaa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi