”Paskaiset valkoiset saastat!” – ranskalaispariskunta joutui 10 rotumuukalaisen hyökkäyksen kohteeksi

Kaksi rotumuukalaista kutsui lajitoverinsa avuksi hävittyään ensiksi tappelun kamppailu-urheilutaustaa omaavaa ranskalaismiestä vastaan

Rikos

Ranskalaispariskunta oli ollut iltakävelyllä Nizzassa, kun kaksi teini-ikäistä rotumuukalaista oli lähestynyt heitä haukkuen: ”Paskaiset ranskalaissaastat! Valkoiset saastat!” Nuoret olivat sitten hyökänneet pariskunnan kimppuun. Rotumuukalaisten epäonneksi ranskalaismiehellä oli kamppailu-urheilutaustaa ja hän torjui hyökkääjät helposti, jotka pakenivat pian paikalta.

Lopputulokseen tyytymättömät hyökkääjät olivat kutsuneet apuvoimia paikallisesta asunnosta ja käyneet uudestaan pariskunnan kimppuun, tällä kertaa 10 hengen voimin. Mies ja nainen kaadettiin maahan ja pahoinpideltiin rajusti. He joutuivat ottamaan useamman päivän sairauslomaa töistään kärsimiensä vahinkojen takia.

Rotumuukalaiset jäivät teostaan kiinni ja joutuivat oikeuteen väkivaltarikoksista syytettynä. Heidän saamastaan tuomiosta, tai mahdollisesta viharikosmotiivista ei ole tietoa mutta oletettavasti he tulevat pääsemään vähällä uhrien ollessa valkoisia.

Lähde: Remix

Itsepuolustus Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Sama loppu tulee olemaan meillä suomalaisilla ja voimme tästä kaikesta kiittää kipapäitä!

 • Teemu

  Vastaa

  ”Rotumuukalaiset jäivät teostaan kiinni ja joutuivat oikeuteen väkivaltarikoksista syytettynä.”

  Ja tämähän ei hyödytä mitään, eikä ole minkäänlainen ratkaisu ongelmaan. Täydellisen perussuomalaista tai halla-aholaista ajattelua tuollainen: Otetaan maa täyteen mustia ja ruskeita, ja sitten mietitään kuumeisesti, että mikä meni pieleen. Lisää poliiseja, vartijoita, vankiloita, kotoutusta, discorahaa, sosiaalitätejä, paperinpyörittelijöitä, erikoistutkijoita ja vara-apulaispääjohtajia paikalliseen kelaan? Ei. Pakkopalautuksia ja maastapoistoja? Ei sekään, per se, vaan rajat kiinni JA rikollisten poisto maasta. Pitääkö ranskalaisetkin (tai Suomessa suomalaiset) rikolliset karkottaa maasta? Ei tietenkään. Vetäkää nyt jo siihen idiotismiinne raja johonkin.

 • gg

  Vastaa

  Mutta kun olisi ollut parempi kamppailu urheilija ja kovempi jätkä niin olisi voinut vetää kaikkia kymmentä turpaan oikein olan takaa. Ja jos vielä olisi vaikka 20 tullut lisää niin niitäkin kunnolla turpaan. Tämähän oli kommenteissa argumenttina monella että miten ratkaistaan nämä mutanttien yllätyshyökkäykset kaduilla ja toreilla eurooppalaisia tavan tallaajia vastaan. 

  Mutta kuten tästäkin jutusta ja lukuisista muista käy ilmi niin eivät ne mutantit käy kuin aniharvoin yksi yhtä tai kaksi yhtä vastaan vaan esim. 4–10 yhtä vastaan. Onni onnettomuudessa tässä tapauksessa että likkaa ei roudattu johonkin kämppään mutanttiporukan toimesta ja sieltä johonkin roskikseen joukkokäytön jälkeen.

  Paras laastari keino on koittaa välttää mutantteja viimeiseen mahdollisuuteen asti. Esim. älä käy kävelyllä siellä missä mutantit majailee. Älä mene ostelemaan sinne missä mutantit nojailee jne. Edelleen ainoa toimiva ratkaisu alati pahenevaan mutanttiongelmaan on potkia kaikki mutantit pois. Kaikki, ihan kaikki.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ” Paras laastari keino on koittaa välttää mutantteja viimeiseen mahdollisuuteen asti. Esim. älä käy kävelyllä siellä missä mutantit majailee. ”

   Selventäisitkö vielä, että miten tuo on käytännössä mahdollista, kun iso osa suomalaisista asuu lähiöissä, joissa asuu myös suuri määrä rotumuukalaisia?
   Suomalaisten pitää alkaa välttelemään ulkona liikkumista ja tiettyjä kaupunginosia?
   Mitä sitten, kun ne ”kielletyt kaupunginosat” vain kasvattaa määräänsä?

   • gg

    Vastaa

    Siksi sanoinkin että laastari keino. Ongelma siis itsessään säilyy ja pahenee ajan myötä mutta jos noin niin kuin haluaa pitää henkensä, omaisuutensa ja niiden hengen/terveyden joista välittää niin paree vältellä viimeiseen asti paikkoja joissa mutantteja laahustaa ja metsästää. Ja yleisesti mitään mutantti kontakteja millään tasolla.
    Jos taasen ajattelee niin että minä olen niin kova jätkä/likka että kukaan ei mulle kuitenkaan mitään voi, tai että vaikka pelkään henkeni ja muiden hengen puolesta niin ei saa antaa tilaa yhtään näille mutanteille joita suomen valtio ja eu yms. jatkuvasti roudaa korvaamaan ja ottamaan tiloja haltuun meiltä. Niin saapi osaltaan itseään syyttää kun mutanttien seurassa käy huonosti. Ei jos, vaan kun. Ja ei kokonaan syyttää itseään vaan toki pääosin suomen valtiota ja eu:ta. Mutta siinähän saa syyttää suomen valtiota ja eu:ta, ei niitä kiinnosta pätkääkään vaikka kuinka syyttää.

  • Jupi

   Vastaa

   ei se nyt mikään Chuck Norris ollu. ja voin muuten sanoa aika monen vuoden ja eri lajien harrastajana että pari kolme saa kaadettua, mut jos siinä joutuu vielä naista puolustaa ja jos apinat ymmärtää tulla neljästä suunnasta niin siinä jää kyllä kovenpikin mies kakkoseksi

 • TT

  Vastaa

  Kas, kun ei vielä polpo ilmaantunut paikalle pamputtamaan valkoihoisia. Polpo ja vääryyslaitos hoitavat osuutensa myöhemmin, sillä näissä tapauksissa todistusaineistoa kerätään kantaväestöä vastaan ja rotumuukalaisten puolesta.

 • mörkö

  Vastaa

  Valkoisille tulee kovennettu tuomio jos rikokseen sisältyy rasismia. Noille ei tule mikä yksi ongelman juurisyitä.
  Oikeuslaitoshan on linjannut ettei valkoiset voi kokea rasismia mikä on vähän outoa koska rasismin määrittelevät myös uhrittomaksi rikokseksi. Muutenhan ei yleisen n‑sanan käytöstä voisi rankaista.
  Ei tähän ole muuta ratkaisua kuin tekijälle ja sen perheelle potku Suomesta. Täytyyhän sen perheen yhdistämisen näinkin päin toimia kun kerran halusivat yhteen.

 • Urum Plobsis Liirum

  Vastaa

  Tämäntyyppisiä videoita tulee aikasta usein twätterissä. Näyttäis olevan ihan yksittäistapaus.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Ihme, ettei nainen tullut raiskatuksi. Toistan: IHME.
  Varmasti vaikutti se, että ranskalaismies taittoi hyökkäyksen kärjen. Jos olisi nainen ollut yksin liikenteessä niin hänestä ei enää olisi kuultu mitään.

 • Jutikat on myrkkyä

  Vastaa

  Kaikki tappelut näiden rotumuukalaisten kanssa on turhaa. Ainoa keino päästä tästä helvetistä on puuttua sen juurisyihin, siis jutikoihin ja niiden käskyläisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi