Hamdi Çinille vankeutta raiskauksesta

Çini väitti yhdynnän tapahtuneen yhteisymmärryksessä, mutta oikeus ei pitänyt hänen kertomustaan uskottavana.

Rikos

gavel, auction, hammer

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut Hamdi Çinin (1986) kahden vuoden vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Syytteen mukaan Çini oli ravintolaillan jälkeen raiskannut nukahtaneen uhrin koskettelemalla uhrin alapäätä housujen päältä. Hetken päästä hän on työntänyt kätensä housujen sisään ja on työntänyt sormensa uhrin emättimeen. Tämän jälkeen Cini on avannut uhrin housujen napin ja vetoketjun ja on vetänyt housut kokonaan pois. Seuraavaksi Çini on uudestaan työntänyt sormensa uhrin emättimeen. Tämän jälkeen Çini on työntänyt siittimensä uhrin emättimeen ja on ollut tämän kanssa suojaamattomassa emätinyhdynnässä. Çini on saanut siemensyöksyn osin uhrin emättimessä ja osin tämän vartalon ulkopuolella siten. Tämän jälkeen Çini on mennyt takaisin omaan sänkyyn nukkumaan.

Çinin nukahdettua uhri herätti ystävänsä ja he menivät ulos soittamaan poliisit. Çini oli herännyt poliisien tuloon. Asianomistaja sai suojaamattoman yhdynnän seurauksena klamydiatartunnan.

Todistajan mukaan ravintolaillan jatkoilla oltiin muutenkin koettu outoja hetkiä, kun Çini oli mm. halunnut asianomistajan kokeilevan hänen edesmenneen vaimonsa vaatteita.

Valtion varoista maksetaan Çinin asianajajalle yhteensä 3392,95 euroa, mistä määrästä Çini velvoitetaan korvaamaan 2114,20 euroa.

Asianomistajan oikeudenkäyntiavustajalle maksetaan yhteensä 3034,90 euroa, jonka Çini velvoitetaan korvaamaan valtiolle korkoineen kuukauden kuluttua tuomion antamisesta lukien.

Lisäksi Çini velvoitetaan korvaamaan asianomistajalle kärsimyskorvausta 4500 euroa korkoineen rikoksentekopäivästä 20.7.2019 lukien ja muusta tilapäisestä haitasta yhteensä 1500 euroa korkoineen rikoksentekopäivästä 20.7.2019 lukien

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 213410)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Betonikostaja

  Vastaa

  Ainoa syyllinen tähänkin raiskaukseen on tietenkin matu, mutta milloinkohan naiset osaisivat olla menemättä matujen kämpille? Aika paljon on näyttöä siitä, ettei kannata.

 • matuperkele

  Vastaa

  2 vuotta? Sama karkottaa ählämi takas kotimaahansa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer