Amir Jawda Kadhem Al-Sarkhi vankilaan lapsenraiskauksesta

Rikokset tapahtuivat tammikuussa 2022. Vastaaja ja kaksi teini-ikäistä tyttöä olivat tavanneet Helsingin Rautatieasemalla noin viikkoa aiemmin ja vaihtaneet Snapchat-yhteystietoja.

Rikos

Helsingin hovioikeus on tuominnut vuonna 1992 syntyneen Amir Jawda Kadhem Al-Sarkhin viiden ja puolen vuoden vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja muista lapsiin kohdistuneista rikoksista.

Tapahtumapäivänä vastaaja ja tytöt käyttivät päihteitä toisen miehen asunnolla Itäkeskuksessa. Vastaaja oli ensin sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan kanssa. Tekoon ei liittynyt pakottamista. Myöhemmin vastaaja kävi käsiksi 15-vuotiaaseen tyttöön. Tyttö vastusteli, mutta vastaaja pakotti tämän sukupuoliyhteyteen.

Asunnolla oli tapahtumien aikaan myös asunnon haltija, joka oli niin ikään sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan kanssa. Tekoon ei liittynyt pakottamista, joten mies tuomittiin perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä myös kahdesta alkoholirikoksesta. Hänen rangaistuksenaan on 1 vuosi ja 1 kuukautta ehdollista vankeutta.

Teot tulivat poliisin tietoon pian tapahtuneen jälkeen, sillä sivullinen kuuli tyttöjen keskustelun raiskauksesta linja-autossa. Lopulta useammat sivulliset päätyivät auttamaan kaksikkoa.

Viranomaisille vastaaja myönsi, että asunnolla oli tapahtunut suutelua ja koskettelua. Hän kuitenkin kiisti tienneensä tyttöjen olleen alle 16-vuotiaita. Hän kiisti myös syyllistyneensä rikokseen.

Käräjäoikeus katsoi, että vastaajan olisi täytynyt pitää varsin todennäköisenä sitä, että Rautatieasemalla pyörineet teinit olivat alle suojaikärajan.

Näyttönä kuultiin tyttöjen kertomusten lisäksi muun muassa KRP:n rikosteknisen laboratorion lausuntoja, lääkärinlausuntoja sekä osapuolten välistä viestinvaihtoa.

Miehen katsottiin syyllistyneen 14-vuotiaan osalta lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja 15-vuotiaan osalta törkeään lapsenraiskaukseen. Lisäksi mies tuomittiin kahdesta alkoholirikoksesta.

Muutti kertomustaan oikeudessa

Vastaaja väitti, toisin kuin aiemmin poliisikuulusteluissa ja käräjäoikeudessa, ettei ollut tehnyt tyttöjen kanssa mitään seksuaalista. Käräjillä koskettelu ja suutelu oli vielä riidatonta. Mies selitti, että oli ”itseään suojellakseen” kertonut poliisikuulusteluissa tarinaa seksuaalisista teoista, jotta hänen vastauksensa eivät ”hermostuttaisi poliisia”. Tarinan mukaan mies pelkäsi, että poliisi saattaisi pahoinpidellä ja kiduttaa häntä, kuten miehen kotimaassa poliiseilla on hänen mukaansa tapana.

Pelkoa oli miehen mukaan lisännyt se, että kiinnioton yhteydessä hänen käsiään oli ”puristettu ja väännetty” ja hänen taskussaan olleet tavarat oli levitelty maahan. Mies väitti myös, että kuulustelukertomuksia allekirjoittaessa poliisi olisi huutanut hänelle uhkaavasti ja lyönyt nyrkkiä pöytään.

Mies siis väitti tunnustaneensa alaikäisiin kohdistuneet teot omaksi turvakseen. Hän väitti myös, että oli pysytellyt keksityssä tarinassa oikeudenkäyntiavustajansa neuvosta. Hovioikeus piti selityksiä epäuskottavina.

Lähde: MTV

Kotimaa Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisipa kiva tietää kuka tuolle on myöntänyt valitusluvan hoviin. Juristit toki tienaa tuossa.

 • pöh

  Vastaa

  Tämä on tätä monikulttuuria.
  Kun neekerit raiskaa sun lapset, niin sun pitäisi olla iloinen.

 • p.grandell

  Vastaa

  rikos ”välineet” pois ja polttolaitokselle vaarallisten jäte poistoon..ei sen kummallisempaa.

 • GLGL

  Vastaa

  Näiden tuomittujen ihmisten tehtävä oli rikastuttaa suomalaista monokulttuurista yhteiskuntaa. Siksi he tuotiin maahan Ruotsin rautatieyhtiön pyyteettömällä avustuksella. Olisi kovasti mielenkiintoista tietää ajankohdan, milloin se rikastus alkaa. Vähän on vielä hakusessa. Osaisiko kukaan niistä ”meillä on unelma”- mielenosoittajista antaa vastauksen? On varmaa, että he tiesivät ja edelleen tietävät sen, mikä on se rikastuttava asia tai momentti, jonka varjolla näitä rikastussäteileviä henkilöitä piti tuoda maahan, jopa perustuslakia rikkoen. 

  On valitettavaa, ettei kukaan halua ottaa vastuuta näidenkin uhrin asemassa olevien hienojen nuorien neitojen väistämättömästä luisusta kohti äärirasistisia ajatusrikoksia.

  Suvakki-akat, milloin ajattelitte ottaa vastuun naiivista idiotimistanne?

 • pöh

  Vastaa

  nää eholliset vankeudet juuri sitä mitä tarvitaan.
  Kyllä lapsenraiskaaja muhamed muuttuu lainluukiaseksi kansalaiseksi..

 • pöh

  Vastaa

  Taas nuoria aivopestyjä tyttöjä
  Vanhempia ois syytä syyttää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi