Helsinki: Kiinalaisten ja afrikkalaisten huumeliigalle pitkiä vankeustuomioita

Joukko osallistui yhteensä yli 200 marihuanakilon maahantuontiin tai levitykseen eri puolille pääkaupunkiseutua. Tuomitut eivät ole Suomen kansalaisia.

Rikos

hammer, books, law

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi perjantaina yhdeksän vastaajaa marihuanan maahantuontiin ja levitykseen liittyvässä huumausainerikoskokonaisuudessa.

Pisimmän tuomion kokonaisuudessa sai Xiaoming You, 37, jonka käräjäoikeus tuomitsi seitsemäksi vuodeksi vankeuteen törkeästä huumausainerikoksesta. Hän kiisti syytteet enimmälti osin. You vastasi oikeuden tuomion mukaan yli 131 marihuanakilon maahantuonnista ja levityksestä Suomessa. Käräjäoikeus katsoi hänen olleen keskeisessä roolissa huumeiden maahantuonnissa. Hänen kanssaan toimi myös toinen mies, joka jäi kuitenkin kokonaisuudessa tuntemattomaksi.

Youn kirjanpitäjänä ja avustajana pidetty Xiaowei Chen, 37, tuomittiin vankeuteen neljäksi vuodeksi. Myös hän kiisti oikeudessa syytteet.

Kiinalaiskaksikko velvoitettiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana hyötynä yhteisvastuullisesti yli puoli miljoonaa euroa.

Michael Kofi Atiaku, 48, tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta kuudeksi vuodeksi vankeuteen. Myös Atiaku kiisti syytteet oikeudessa.

Käräjäoikeus hylkäsi kahden kokonaisuudessa syytteessä olleen ihmisen syytteet törkeästä rahanpesusta.

Lähde: MTV

Afrikkalaiset Huumeet Huumekauppa Kiinalaiset Kotimaa Marihuana Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Rotu

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  7, 6 ja 4 vuotta vankeutta. Siitä pois lomat, ja vapaaksi pääsee puolen ajan tai viimeistään 23 osan istuttuaan. Toivottavasti ulkerot edes karkotetaan Suomesta tuomion suorittamisen jälkeen.

  • Jupi

   Vastaa

   Kiinassa 131kg tuo sinulle pikaisen oikeudenkäynnin, tuomion pituutta ei tarvitse tuomareiden pohtia, se on sama kaikille. oikeuteen saavutaan yhdestä ovesta ja takaovesta pääsee pihalle jossa pääsee suorittamaan tuomionsa pois päiväjärjestyksestä. omaisia ei saa tavata, mutta jos olet raskaana, saat synnyttää ensin, mutta lastasi et saa nähdä. Eikä kiinalaisen tieteen mukaan miehet tule raskaaksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun Kokoomus puhuu ”työperäisen” maahanmuuton lisäämisestä, se todellisuus on juuri jotain tämän kaltaista tai sitten ne on jotain Wolt-neekereitä ja muita pizzanpaistajia.

  Pääkaupunkiseudulla huumekauppa on pääasiassa afrikkalaisten ja lähi-itäläisten käsissä, näköjään mukaan soppaan on saatu nyt myös kiinalaiset.
  Kun näillä ei ole kansalaisuutta, niin välittömästi ulos maasta ja ikuinen porttikielto.

 • Snif

  Vastaa

  Monet niin isänmaalliset huutaa kannabiksen laiistamista, eli suomennettuna, haluavat nuolla mulattien jalkoväliä.

 • Niinpä niin

  Vastaa

  Ja ne karkoitukset?!

 • JFK

  Vastaa

  Valtion takavarikoima rikoshyöty menee kokonaisuudessaan noiden kusipäiden ylläpitoon posessa. Joku vähän kustannustehokkaampi ja pelotevaikutukseltaan voimakkaampi ratkaisu pitäisi olla käytettävissä (vankilapalveluiden ulkoistus Venäjälle, vink, vink).

 • TT

  Vastaa

  Päihteet tai asuntolaina. Aina on joku tekijä, joka lauhduttaa suomalaisesta lampaan. Banksterit ja huumekauppiaat näitä lamautteita myy.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law