Maahanmuuttajat raiskasivat alle 16-vuotiaan tytön – Hovioikeus korotti tuomiota yhden osalta

Teosta tuomiottujen nimet ovat Osamah Ibrahim Habeeb AI Yasar, Abdulrahman Bash ja Othman Ghadif Khalaf.

Rikos

Kolme maahanmuuttajaa oli peräkkäin suojaamattomassa, vaginaalisessa sukupuoliyhteydessä tytön kanssa. Törkeään lapsenraiskaukseen syyllistyneet miehet käyttivät hyväkseen tytön humalatilaa. He myös seurasivat toistensa tekoa samassa huoneessa.

Käräjäoikeus tuomitsi kunkin raiskaajan yli viiden vuoden vankeuteen, ja he hakivat tuomioonsa muutosta Rovaniemen hovioikeudesta. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Vankeustuomiot pysyivät ennallaan.

Rikos tapahtui pisimmän, 7 vuoden vankeustuomion saaneen Osamah Ibrahim Habeeb AI Yasarin, 31, asunnolla. Hän oli myös ennen joukkoraiskausta ja sen jälkeen lukuisia kertoja sukupuoliyhteydessä tytön kanssa. Mies houkutteli ja suostutteli tytön tekoihin antamalla tälle rahaa ja marihuanaa.

Osa teoista oli kovakouraisia, ja niistä aiheutui tytölle kipua. Törkeän lapsenraiskauksen lisäksi mies syyllistyi törkeään huumausainerikokseen, pahoinpitelyyn ja seksuaalipalvelujen ostamiseen nuorelta.

Abdulrahman Bash, 26, sai törkeästä lapsenraiskauksesta puolestaan 6,5 vuoden vankeustuomion. Hän oli joukkoraiskauksen jälkeisenä päivänä tytön kanssa omassa asunnossaan suojamaattomassa sukupuoliyhteydessä.

Oikeus huomioi rangaistuksen mittaamisessa myös miehen saamat ehdolliset vankeustuomiot, jotka määrättiin täytäntöönpantavaksi.

Othman Ghadif Khalaf, 25, sai törkeästä lapsenraiskauksesta puolestaan 5,5 vuoden vankeustuomion.

Miehet joutuvat maksamaan tytölle yhteisvastuullisesti 15 000 euron kärsimyskorvaukset.

Sen lisäksi AI Yasari joutuu maksamaan tytölle 9 000 euron korvaukset kärsimyksestä, kivusta ja särystä. Hovioikeus korotti hieman hänen korvausvastuutaan. Bash joutuu maksamaan tytölle puolestaan 1 500 kärsimyskorvaukset.

Mieskolmikko joutuu maksamaan myös tytön tuhansien eurojen oikeudenkäyntikulut.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: IS

Kotimaa Marihuana Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • fuhrer

  Vastaa

  huomenna uudet vaalit!

 • Alexander Stubbido

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

 • Schlageter

  Vastaa

  15-vuotias tyttö, joka rahasta ja huumeista lähtee muukalaisen asunnolle, on jo menetetty tapaus. Vanhemmat hävetkööt. Vaikea uskoa, että tytöllä oli kotona isä (mies!) kasvattamassa. Kaikenlaisten kukkaismaailmoista haihattelevien yksinhuoltajanaikkosten ”kasvattamat” lapset ovat kaikkein haavoittuvimpia. Jos tytöllä olisi ollut odellinen isä, raiskaajat eivät olisi pysyneet oikeudenkäyntiin asti hengissä, yheiskunta olisi säästänyt huomattavat summat rahaa ja monet tytöt olisivat jatkossa pelastuneet raiskaajilta.

  • Kalle

   Vastaa

   Kiinnostaisi tietää myös mitä äiti ja koulu ovat opettaneet tälle tytölle. Oulussa riittää sinisilmäisiä ihmisoikeuksien puolustajia ihan kaupungin valtuustosta lähtien.

  • karma puree

   Vastaa

   Vähän samoilla linjoilla itsekkin. Jos kerran on ”niin kova mimmi” että lähtee noiden matkaa huumeiden ja viinan vuoksi niin kärsikööt seuraukset. Se on sitä aikuisuutta se.

   Ei mulla muuta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä hemmettiä tyttö tekee rotumuukalaisten seurassa ja vielä useasti hakeutuu niiden luokse?
  Tuossa vaiheessa voi jo sanoa, että kyllä on kasvatuksessakin vikaa.

 • Luiro Nakula

  Vastaa

  Oulu, tuo esikotohankkeen luvattu paratiisi. Eipä ole ollut sellaista keväistä/kesäistä reissua esim. Kiimingin Koitelinkoskille ettei sattuisi olemaan vekkuleita autolasteittain paikalla. Ryhmäydytään ja älämölötään oikein huolella pullantuoksuisessa ohjauksessa. Mankka huutaa ja savuinen pieru haisee. Eläkeläisiä tai vanhuksia ei näy, saatika heille tarjoiltaisiin sitä parempaa lihaa huitomisen ja muun säheltämisen aiheuttaman energiavajeen täydennykseen.

 • Äiti

  Vastaa

  Naisten ja tyttöjen syyttämisen sijaan voisi katsoa mediaan päin: tämä taisi olla ensimmäinen, tai ainakin ensimmäisten joukkoraiskausuutisten joukossa, kun HS nimesi tuomitut. Siis HS, koska HS:ia pidetään laatumediana tietyissä piireissä, jotka ovat .…ööö… ”tiedostavia” (omin sanoineen). Vielä kymmenen vuotta sitten sai vihapuhetuomion, jos kirjoitti tuomioiden saaneiden nimet omaan blogiin. Siis omaan blogiin. Tosi juttu, koska olen tällaisesta tuomion saanut.

  Siis rautalangasta; kun ihmiset eivät saa mistään tietää näiden matujen todellista luonnetta, niin he eivät sitten tunne ja tiedä sitä luonnetta, ja päätyvät näiden kanssa tekemisiin; päinvastoin media on jopa törkeästi valehdellut näistä tuomioista syyttäen joukkoraiskattuja naisia valehtelijoiksi. Näin kävi Ylen kohdalla vuonna 2008, kun yle kirjoitti, että Suomessa ei tapahdu yhtäkään joukkoraiskausta. Sitten haastattelivat jotakin poliisia, joka suorin sanoin syytti joukkoraiskauksen kokeneita naisia valehtelijoiksi. Totuutta ei kukaan olisi saanut tietää, ellen olisi tuolloin penkonut käräjäoikeuksia, ja enkä päässyt Turkua kauemmas (josta aloitin penkomisen itse asiassa), kun kasassa oli jo kuusi joukkoraiskausta tuolta vuodelta 2008.

  Näin media on siis huijannut, valehdellut ja syyttänyt jopa uhreja: vaientanut. Tämän jälkeen tuli hiljaisuus, jolloin joukkoraiskauksista ei saanut puhua. Media ei niistä kirjoittanut ollenkaan. Itse kirjoitin omaan blogiini paljastaen tuomiot. Raiskaustilastoja ei saanut käsitellä julkisuudessa ollenkaan ja poliisikin pyrki niitä kaikin tavoin julkisuudessa manipuloimaan. Jos media kirjoitti myöhemmin yksittäisestä raiskauksesta, niin nimiä ei mainittu, jos oli matu tai mamu. Iltapäivälehdet ovat jo vähän aikaa saattaneet mainita matunkin nimen, mutta ”laatumedia” HS ei ole tähän vielä kovin kauan ”sortunut” joukkoraiskausten kohdalla ainakaan.

  Miettikää nyt jonkin suvakkiäidin lapsi.. tai suvakki-isän…tai muutoin huonon lapsuuden syystä tai toisesta kokenut lapsi (yleensä, jos ei ole suvakkeja lapsen ympärillä tämän kasvaessa, niin lapsuuskin sujuu olosuhteista riippumatta vieden yksilöä hyvään aikuisuteen)… itsetuhoisuus ylittää jopa aiemmin luetun, vaikka siis se tieto olisi mediaan saapunutkin, mutta kun ei edes saapunut…

 • Teemu

  Vastaa

  Jos kolmesta raiskaajasta helpoin nimi on Osamah Ibrahim Habeeb AI Yasar, niin pitäisi olla jokaiselle selvää, etää pärjäämme kyllä kotimaisillakin raiskareilla vallan mainiosti. Toivottavasti nämä voidaan lähettää jokainen pois Suomesta ja niiltä voidaan poistaa kansalaisuus.

 • T.K.

  Vastaa

  Ei hätää: THL ratkaisee Suomen raiskaus‑, väkivalta- ja huumeongelmat! Väkivallaton lapsuus ‑toimenpidesuunnitelma tulee muuttamaan kaiken. Neekerien vanhemmille pitää puhua. Kun niille puhutaan tarpeeksi, niin pikkuneekerien rikollinen toiminta loppuu. Nerokasta.

 • Musta ase

  Vastaa

  Kovat tuomiot raiskauksesta. Mitähän tytölle on tehty. Ja ettei jää epäselväksi niin tuomiot ovat varmasti sen mukaiset kuin pitääkin vaikka enemmän näistä teoista kuuluisi tekijöille antaa ja karkoitukset tuomion päälle.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Raiskaukset ovat siis vähemmän paheksuttavia kuin pieni vittuilu, mikä voidaan leimata ”Kanojenkiihottamiseksi RL kansankiihotushan on kanojen touhua”, samoin vittuilu voidaan myös leimata kunnianloukkaukseksi. Itselle paukutettiin 7500€ per nuppi valtionsyyttäjä mika illmanin toimin toinen toistaan poskettomia tulkintoja ko terminologioiden alla ja vastapuolella laskutettiin vielä jokaiselle erikseen asianajokulut, oikeuskulut, vaikka valtionsyyttäjä fariseus ajoi syytettä paikalla itse kaikkien osalta 2008 ja 2009, lisänä oli vielä vankeuteen saatua niin leivottiin 1 kk lisää jo kertaalleen syyttämättäjätetyksi tuomitusta aineistosta tarjoamalla se uudelle käräjäoikeuden istunnolle.
  Suomen lain mukaan ei pitäisi syyttää eikä tuomita jollei ole mitään lisänäyttöä, sitä ei ollut, mutta saatiin vielä 1 kk vankeutta + 1 v lisää ulosottoa 😉
  Näin toimii oikeusmurhalaitos demlajuristien toimin. Muistakaa tutkia montako tuomarin virkaa demlajuristi tarja halonen nimitti virkaansa?

  Ulosotta 20 v, sekä vakuutusten otto mahdottomaksi, etc.
  Seppo Lehto

 • PEKKA RÄSÄNEN

  Vastaa

  Jos minulla olisi valta niin kuin on tahto, niin nuo paskaläjät eivät pitkään leipää söisi.

 • Juha Sipilä

  Vastaa

  Olen shokissa.

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Nimimerkille ”Äiti”.
  Ettekö te äidit voisi valistaa tyttöjä näiden maahanTUNKEUTUJIEN tavoista?
  Siinä olet 100 % oikeassa, että medialla on erittäin suuri valta muovata ihmisten ajattelua, suurin osa populaatiosta koostuu aina konformisteista.

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Rivien välistä voi vähän päätellä mitä nuo paskiaisloiset ovat tehneet.
  Näitä tapahtuu nykyisin joka viikko. Tai ainakin tulee julkiseen tietoon, tekojen oikeaa määrää voi vain arvailla.
  Ennen mokua ja matuja joukkoraiskauksia oli todella harvoin, vaikka laskettaisiin mukaan muutkin kuin lapsiin kohdistuneet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi