Mies raiskasi naisen parkkihallissa Helsingissä – Arvaatko jo rodun?

Uhri yritti huutaa apua ja vastustella miestä siinä onnistumatta. Raiskauksen jälkeen raiskaaja totesi uhrilleen "näkyillään."

Rikos

Monikulttuurisuus pääsi jälleen näyttämään kyntensä Helsingissä syksyllä 2019, kun ravintolaillan päätteeksi tapahtui raiskaus. Heti 3,5 vuotta myöhemmin raiskaaja saatiin tuomittua teosta vankilaan.

Raiskaaja oli ehdottanut pilkun jälkeen naiselle jatkoja Malmilla sijaitsevassa asunnossa. Mitään asuntoa ei kuitenkaan ollut. Raiskaaja houkutteli uhrin parkkihalliin, jossa raiskasi tämän.

Hän vaati naista harrastamaan seksiä kanssaan. Nainen kieltäytyi ja yritti puhua itsensä pois tilanteesta.

Hän ehdotti miehelle, että he tapaisivat myöhemmin uudelleen. Naisen mukaan mies oli tässä vaiheessa muuttunut käytökseltään oudoksi ja väkivaltaiseksi ja pakottanut naisen seksuaalisiin tekoihin.

Kun uhri yritti paeta paikalta, mies tönäisi uhrin maahan, repi häneltä vaatteita ja jatkoi tekojaan. Hän myös löi naista alavartaloon.

Uhri yritti huutaa apua ja vastustella miestä siinä onnistumatta. Raiskauksen jälkeen raiskaaja totesi uhrilleen ”näkyillään.”

Helsingin hovioikeus korotti käräjiltä saatua ehdollista tuomiota kahteen vuoteen ehdotonta vankeutta. Nyt 22-vuotias Uthman Ghannoun tulee istumaan rangaistuksestaan 8 kuukautta vankilassa, sillä alle 21-vuotiaat rikoksentekijät istuvat kolmasosan tuomiostaan.

Ghannoun on aikaisemmin edustanut Barreto Helsinki ‑kamppailusalia kilpailuissa saakka, mutta ei ole tietoa kamppaileeko hän edelleen siellä. Joka tapauksessa uhrin asemaa kuvaa myös se, että raiskaaja on osannut kamppailulajeja, ja tätä osaamista on käytetty myös teossa.

Lähteet: IS, BJJ-liitto

Helsinki Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ullatus ullatus. Oletan naisen olevan valkoinen, jos hän olisi rotutietoinen ihminen, niin hän ei olisi edes harkinnut rotumuukalaisen mukaan lähtemistä.
  Mikä hemmetti siinä on, ettei asioita osata tiedostaa?

 • Luonnonvara

  Vastaa

  Jos raiskaaja on nyt 22 niin kuinka vanha uhri on? ”Nainen”?? Oliko juuri 18 täyttänyt pissis?? 

  No, oppia ikä kaikki. nyt varmasti varoo ennenkuin lähtee kultamunien seuraan.

 • TT

  Vastaa

  On mielenkiintoista verrata eri maanosien kamppailujajeihin liittyvä kulttuurihistoriaa. Eurooppalaiset taistelujajit ovat kehittyneet ritarilaitoksen kylkiäisinä. Säännelty moraalikoodisto, herrasmiesmäinen käyttäytyminen ja heikompien suojelu olivat usein ritareiden ihanteina. Tämä moraalikoodisto säilyi eurooppalaisen aateliston ja porvarisluokan keskuudessa jopa 1800-luvulle asti, esimerkiksi kaksintaisteluihin liittyneet säännöt. Juutalaiset kommunistit tuhosivat länsimaisen herrasmies-koodiston 1900-luvulle tultaessa. Itämaiset taistelulajit puolestaan ovat kehittyneet buddhalaisen moraalikoodiston omaksuneissa luostareissa. Väkivalta kohdistetaan aina ja vain vertaisiin vastustajiin ja heikkoja pyritään puolustamaan. Myös japanilaisilla sotureilla oli tiukka bushido-kunniakulttuuri, johon ei kuulu halveksittava siviiliväestön rääkkääminen. 

  Em. verrattuina afrikkalaiset ovat korkeintaan eläimiin verrattavia, vaikka lainsäätäjä on pyrkinyt tämän ilmiselvän totuuden lausumisen kieltämään.

  • Jani Juselius

   Vastaa

   Aiheesta on olemassa ainakin yksi suomenkielinen video, että samurailla oli oikeus silputa kenen tahansa maajussin, jos yhtään siltä tuntui. Oppilasaikanaan tämän perse oli mahdollisesti silputtu, sekin saattoi vaikuttaa mielenlaatuun ja tuleviin puuhiin. Mene ja tiedä, ei soturin tie aina niin kaunista katseltavaa ole ollut, mahtaako olla nykyäänkään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vaikea kokea mitään myötätuntoa uhria kohtaan. Tyhmä saa olla, mutta ei niin tyhmä että lähtee rotumuukalaisen matkaan. Tyhmimmät yksilöt tekevät vielä näiden kanssa lapsia ja saavat sitten katsoa vierestä kun rotumuukalainen murhaa oman lapsensa eron jälkeen.

  • Pekka j

   Vastaa

   Valtamedia aina meille kertoo, suurin osa matuista on niin mukavia ja kunnollisia sekä kunnioittaa naisia. Ei pidä paikkaansa ns vääräuskoiset naiset on näiden kulttuurissa vapaata riistaa. Ainoa mikä toimii on 4–50 g nopeasti liikkuvaa metallia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kokoomuksen tavoite on saada näitä työperäisiä matuja vähintään 50000 per vuosi. tähän kuuluu tietenkin koko perheen yhdistäminen eli kokonaismäärä nousee 200000–300000 per vuosi. Ei kauan mene kun sharialaki on voimassa. Vaalea nainen on näiden herkkua, kuten huomataan. missä järki

 • Gotler

  Vastaa

  Olisi kovin vaikeaa nuorena miehenä tutustua naiseen joka kertoisi että on tullut mustan/arabin/afghaanin raiskaamaksi. Moni jätkä ei semmoista naista ota omakseen. Onko sekin rasismia? Nämä raiskaajamuslimit tuhoavat uhrinsa täydellisesti ja saavat naurettavia rangaistuksia, vaikka on jo vuosisatojen saatossa tullut hyvinkin selväksi että tuollaisten ihmisjätösten syvälle pinttyneisiin tapoihin kuuluu raiskaukset sekä loputon väkivalta naisia kohtaan. Koska tuo on heille luonnollista käyttäytymistä niin rangaistusten kuuluu olla todella tuntuvat sekä lusimisen jälkeen maastakarkoitus automaattisesti, ihan sama onko maassa syntynyt vai ei. ULOS. Onko Suomessa yhtäkään muslimimiestä ikähaarukassa 13–93 joka ei koskaan ole naista hakannut tai raiskannut? Ei ole, ei ainuttakaan.

 • AK

  Vastaa

  Otetaan vaan näitä ns ”pakolaisia” tänne hyvä tulee!

 • KingSize

  Vastaa

  Rotumuukalaisilla alkaa juhlat, kun suomipoika joutuu sotimaan ties minne, eika kukaan ole suojelemassa perhetta.

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

 • Nimetön

  Vastaa

  tämä kaveri on puoliksi suomalinen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi