Käräjäoikeus tuomitsi Usama Al-Idrissin 5 vuoden ja 7 kuukauden vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta

Rotumuukalainen ja 14-vuotias tyttö tutustuivat toisiinsa netissä, minkä jälkeen he vaihtoivat keskenään yhteystietoja. Helsingin käräjäoikeuden viime kuussa antama tuomio ei ole lainvoimainen, sillä mies on ilmoittanut tyytymättömyyttä koko tuomioon. Mies pysyy vangittuna, ja hänen passituspaikkansa on Vantaan vankila.

Rikos

Rotumuukalainen antoi tytölle asunnollaan huumausaineita, ja raiskasi tämän törkeällä tavalla. Mies syyllistyi törkeään lapsenraiskaukseen, törkeään huumausainerikokseen ja seksuaalipalvelujen ostamisen yritykseen nuorelta. Teot tapahtuivat Helsingissä viime kesän ja syksyn välisenä aikana. 31-vuotias rotumuukalainen joutuu maksamaan tytölle 15 000 euron korvaukset kärsimyksestä.

Mies ja tyttö tutustuivat toisiinsa seksuaalissävytteisellä sivustolla, minkä jälkeen he vaihtoivat keskenään yhteystietoja.

He jatkoivat viestittelyä Snapchat-sovelluksessa. Keskustelu oli seksuaalissävytteistä, ja mies sai tytön lähettämään itselleen kuvan. Mies oli valmis maksamaan seksistä tytön kanssa.

Mies ja tyttö tapasivat toisensa muutaman kerran kesän aikana, kunnes marraskuussa sijoituspaikastaan karannut tyttö meni miehen asunnolle.

Siellä mies tarjosi yöpaikkaa vailla olleelle tytölle alkoholia ja huumausaineita ja oli tämän kanssa useita kertoja suojaamattomassa emätin‑, oraali- ja anaaliyhdynnässä. Teossa käytetty väkivalta ei ollut oikeuden mukaan ”kovin voimakasta”.

Teossa oli kuitenkin useita nöyryyttäviä piirteitä, kuten piiskaamista ja seksivälineiden käyttämistä.

Lähde: IS

Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja kansa maksaa tämänkin rietastelun…🦍🐵🐒

 • matti mainio

  Vastaa

  Lue: 31-vuotias rotumuukalainen eli käytännössä suomalaiset veronmaksajat joutuu maksamaan tytölle 15 000 euron korvaukset kärsimyksestä.

 • Teme

  Vastaa

  Afgaani vai irakilainen? Molempia tarvitaan lisää Suomeen! 2035 mennessä molempia saatava vähintään 250 000 kpl.

 • Alexander Stubbido

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

 • realisti

  Vastaa

  Vihreiden Iiris Suomela tyrmistyi, kun hänen reisiään salakuvattiin eduskunnan kahviossa. Tämä naikkonen ei kuitenkaan vaikuta olevan pahoillaan kymmenistä, ellei sadoista rotumuukalaisten tekemistä raiskauksista Suomessa. Eipä tietenkään, sillä hän ja hänen puolueensa ovat olleet edistämässä näiden kuvottavien rikollisten pesiytymistä maahamme. 

  Vannoin aikoinani sotilasvalan, jossa lupasin puolustaa maatani ja sen laillista hallitusta. Nyt tämä ”laillinen hallitus” roudaa maahan tuhansittain henkilöitä, jotka vaarantavat suomalaisten naisten ja lapsien turvallisuuden. He ovat maanpettureita ja rikollisia, joilta vedän valani takaisin.

  • Thought Guild

   Vastaa

   18-vuotias työntekijä oli kuollut valmistaessaan yksin kuivajäätä hiilidioksidista puutteellisten ohjeiden takia. Tästä firman vastuulliselle johdolle tuli pienemmät sakot kuin ”vihapuhujalle”. Junes Lokka on myös hyvä esimerkki siitä, miten ”vihapuhuja” saa kovempia tuomioita kuin esim. raiskailevat maahantunkeutujat. Miettikää: ”vihainen puhe” [faktojen kertominen] on pahempi rikos, kuin raiskaaminen tai jopa jonkun kuoleman aiheuttaminen. Miksi vihaisia faktoja ei saa kertoa? Mikä on SYY tälle?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi