Demarimaahanmuuttaja lupasi ”kivaa” yhteiseloa – Nyt syytteessä raiskauksesta

Raiskaajan vaalilupaus kuului: "Lupaan yrittää kaikkeni, että Kotkassa asuvilla Suomalaisilla sekä maahanmuuttajilla olisi kivaa asua Kotkassa."

Rikos

Maahanmuuttajien menestystarinoiden nurja puoli on se, että usein puolue-eliitin ja valtamedian rakastamat eksoottiset maskotit paljastuvat lopulta raiskaajiksi, murhaajiksi tai vähintäänkin talousrikollisiksi. Nyt sama vanha kaava toistaa itseään Kotkassa.

Pääministeripuolue SDP:n vaaliehdokas Ali Zada Hussaini vastaa salaisena pidettävässä oikeudenkäynnissä raiskaussyytteisiin. Tiedon oikeudenkäynnistä toi julki kansalaisaktivisti Junes Lokka. Hussainin nimeä ei tiistai-iltaan mennessä oltu poistettu Kotkan SDP:n verkkosivuilta.

Hussaini kertoo olevansa opiskelija ja vartija. Hänen vaalilupauksensa kuului: ”Lupaan yrittää kaikkeni, että Kotkassa asuvilla Suomalaisilla sekä maahanmuuttajilla olisi kivaa asua Kotkassa.”

Mikäli Hussainilla itsellään oli ”kivaa” iljettävän rikoksen aikana, ilo ei varmasti ollut molemminpuolinen. Nähtäväksi jää, saako maahanmuuttaja edustaa pääministeripuoluetta julkisesti myös tulevaisuudessa.

Lähteet: Junes Lokka, SDP Kotka

Ali Zada Hussaini Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu SDP Seksuaalinen hyväksikäyttö Seksuaalirikokset Sosialidemokraatit Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pete

  Vastaa

  ollut poistettu, ei oltu poistettu

 • Sammy

  Vastaa

  Näin se monikulttuuri toimi Afganistanissa: maahan tungettiin porukkaa Turkmenistanista, Tadžikistanista ja Uzbekistanista, ja – kas kummaa – ei se toiminutkaan. Sitten vain suunta kohti Suomea. Arvatkaa tuleeko se toimimaan Suomessa; paikassa jossa (kulttuuri)erot ovat vieläkin suuremmat?

 • TT

  Vastaa

  Kaikki demareita äänestävät voitaneen lukea syyntakeettomiksi ja poistaa äänestyskelpoisten listasta. Muutkin vanhat puolueet eivät ole sen kummempia eli ovat läpeensä korruptoituneita. Vaihtoon kaikki.

 • Kuinkas Sattuikaan

  Vastaa

  ”POLIISIPIIRIN NEUVOTTELUKUNTA
  .…
  varalla Ali Husseini”

  https://sdpkotka.net/ylikunnalliset/sos-dem-edustajat-muissa-luottamustehtavissa/

 • Kuinkas Sattuikaan 2

  Vastaa
 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Salainen oikeudenkäynti, eikö kaikki oikeudenkäynnit tule olla julkisia avoimessa yhteiskunnassa?

  Tiedoksi Partisaanin toimtukselle: Vaasassa lokakuun alussa 2021 viisi mustaa miestä raiskasi ja ryöstömurhasi naishierojan. Tapaus on salattu tiedotusvälineissä ja poliisi ei ole julkistanut tapausta. Miksi tapaus on vedetty maton alle, keitä suojellaan?

 • Kauko Partio

  Vastaa

  hussaini aloittanut hyvissä ajoin perinteiset SDP:läiset vaalikampanjat yksityisillä tapaamisilla… 😆

  Luulevatkohan nämä, että ollessaan sdp:n tms. ehdokkaina, olisivat lain ulottumattomissa? Ilmeisesti eivät tajua, että ovat normaalia tarkemman katseen alla. 🤷🏼‍♂️

  Tämä tapaus jatkaa SDP:n hyväksi kokemaa matu-ehdokkaiden linjaa jo vuosien takaa. Sama toistuu vaaleista toiseen. Mitään eivät opi. Kun iltapäivälehdet muutaman päivän kuluttua riepottelevat asiaa, niin joku Kaakkois-suomalainen SDP:n kenttäjyrä kertoo, että luottivat ehdokkaan sanaan ja tarvittavat allekirjoitukset ja vakuutukset asianmukaisesta käytöksestä on saatu… 🤦🏼‍♂️

 • Tekijämies

  Vastaa

  Demareissa riittää näitä epäilyttäviä matuja. Ehkä pahin on tämä Oulun insesti-isä, joka teki tyttärensä kanssa lapsenlapsen. Jostain syystä lapsenlapsi on kehitysvammainen. Mikä meni pieleen?

 • Urmas

  Vastaa

  Kasvoista päätellen Hazara, eli perseeseen raiskattu tanssipoika. Eilen uutisissa oli insertti, jossa Yle:n toimittaja tapansa mukaan valehteli, että Hazarat ovat ”se liberaali ja koulutettu vähemmistö”, vaikka totuus on ollut legacy-median tiedossa jo vuosikymmeniä, että nämä ansaitsevat toimeentulonsa joko pikkurikoksilla tai huoraamisella ( mikä muuten taitaa olla liberaalin yksi määritelmä ). Itse asiassa koko afganistanilainen yhteiskunta on aivan perverssi, siksi siellä kaivataan Sharia-lakia. Ei normaalilla moraalilla toimiva ihminen kaipaa ruumiinrangaistuksia; katsokaa vaikka amerikkalaisten sotilaiden haastatteluja aiheesta. On aivan mielisairasta, että Euroopan unionikin muiden länsimaiden myötä katsoo näiden olevan vielä erityisen suojelun tarpeessa. Mitä päättäjät kuvittelevat saavuttavansa sillä, että he tuovat keskuuteemme maailman paskimmista maista maailman paskimmat ihmiset? Ja kun he syyllistyvät törkeisiin rikoksiin, siis kun, ei jos, viranomaiset ja lehdistö tekevät kaikkensa, jotta asia ei tule julkisuuteen. Terve yhteiskunta pyrkii suojelemaan jäseniään, nyt toimitaan aivan päin vastoin. Ilmeisestikin Brysselin eliitti kaipaa viihdykkeekseen eksoottisia tanssipoikia ja Kabulista laskeutuu arvatenkin suora lento Helsinkiin heti kun Haavisto on vannonut presidentin virkavalansa. Hänhän on tuonut maahan jo Isis-terroristit, jotka suomalaisen viranomaisen luonteen laadun tietäen työskentelevät parhaillaan paikallisissa päiväkodeissa lastenhoitajina.

  • Topi

   Vastaa

   ”Mitä päättäjät kuvittelevat saavuttavansa sillä, että he tuovat keskuuteemme maailman paskimmista maista maailman paskimmat ihmiset?”

   Erittäin hyvin sanottu. Tämä on EY-Suomen karu kohtalo. Päättäjäthän eivät oikeasti mistään päätä. Kai niitä voi kumileimasimiksi nimittää. Afgaani on kärjessä maamme raiskaus- ja väkivaltarikoksissa sekä rasistisissa rikoksissa. Silti niitä tarvitaan lisää, lisää ja lisää aina vain. Sama pätee irakilaisiin ja somaleihin. Ilmeisesti taktiikkana on se, että kun miljoona niitä saadaan otettua maahan, niin seasta löytyisi se yksi kunnollinenkin. Erikoinen suunnitelma, jonka tarkoituksen epäilen vahvasti olevan Suomen edun vastaisen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onneksi jäi kiinni ja hyvä, että tästä julkaistaan. Samainen kaveri on myynyt nuuskaa (laitonta). Hän myös toimi vartijana yksityisbileissä/tapahtumissa/baareissa. Näihin hän päästi muille tuntemattomia, mutta hänelle tuttuja ihmisiä sisään. Myös alaikäiset ”vähänkään tutut” pääsivät baareihin yms.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin kauan kun ei ole tuomittu niin syytön. Annetaan oikeuden puhua ja oikeus voittaa aina!

  Ei kukaan meistä tiedä 100% mitä tapahtunut jne…

  • Topi

   Vastaa

   Afganistanilainen kuitenkin raiskaa 42 todennäköisemmin kuin suomalainen vuoden 2017 tilaston mukaan. Toivottavasti raiskaajaksi paljastuu suomalainen, kun Suomessa kuitenkin ollaan. Afganistanissa raiskaaja saa puolestani olla afgaani.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi