Monikulttuurinen miekkataistelu Vantaalla – Wahhaab Ali Isa Kandalille vankilaa

Käräjäoikeus määräsi miekkasankarille 3,5 vuotta koppihoitoa. Tuomio jäi lainvoimaiseksi.

Rikos

gavel, auction, hammer

Vantaalla koettiin uudenlaista kulttuuria, kun Hakunilan ostoskeskuksella syntyi monikulttuurinen metakka. Tylsän puukolla iskemisen sijaan nyt käytettiin miekkaa sekä kirvestä.

Kandali oli ensin hyökännyt uhrin kimppuun nyrkein. Tämän jälkeen hän haki autosta kirveen, jolla yritti lyödä uhria. Koska paikalla ollut sivullinen sai takavarikoitua kirveen, oli hyökkääjällä vielä yksi ässä hihassa: hänellä oli autossaan vielä miekka, jonka haki turvakseen. Hän löi katana-miekalla uhriaan ainakin kaksi kertaa osuen hartiaan ja ranteeseen.

Kandali sanoi itse kirveen olleen todellisuudessa grillikeppi. Miekka oli hänen mukaan lelumiekka. Häneltä kuitenkin löytyi kuukautta myöhemmin kotietsinnässä miekka, josta rikollinen nero ei ollut viitsinyt edes pestä verta pois.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Rasistisesti oletin arabin käyttäneen arabialaista käyrämiekkaa, mutta japsukatana oli miekkosen valinta.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Se on sitä kansaivälisyyttä ja monikulttuuria.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Olikos tuo katanan heiluttelu nyt ”kulttuurista omimista”?

 • Julli

  Vastaa

  Nämä haittaeläimet ovat harvinaisen tyhmiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mausteisia ruokia ja jännittäviä ostosreissuja. Miten tässä maassa ei kuoltu tylsyyteen ennen näitä elävöittäviä kokemuksia.

 • Anonymous

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus! Me suomalaiset emme vaan pärjää yksinkertaisesti ilman näitä moniosaajia. Tarvitsemme satojatuhansia rotumuukalaisia lisää, sekä ohituskaistan ulkomaalaisen työvoiman palkkaamiseen. ‑Petteri Urpo, Kokoomuksen kapitalistimato ja maanpetturi. Kuvottava niljake!

  Kokoomus on yksi vastenmielisimpiä puolueita! He todella vihaavat suomalaisia. He ovat yksiä innokkaimpia väestönvaihdon kannattajia ja heidän päätavoitteita on tavallisten suomalaisten elämän tekeminen mahdollisimman kurjaksi. Köyhiltä ja heikko-osaisilta on hyvä leikata varoja. Tottakai vaalikarja äänestää näitä muiden kansanpetturipuolueiden ohella. Täysin käsittämätöntä. Luulisi, että ihmiset kehittyisi, mutta ei, suurin osa ihmisistä on aivan vammaisten tasolla. Kunhan saavat vaaliteltalla ilmaiset makkarat ja kahvit sekä muutaman tyhjänpäiväisen lupauksen niin ääni on varma. En voi jumalauta käsittää. Oon niin kyllästynyt tähän paskaan… Tulis vaan suuri tulva ja pyyhkis kaiken paskan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer