Hovioikeus kevensi Salman Akram Salman Al-Anin puukotustuomiota

Vuonna 1994 syntynyt maahanmuuttaja kiisti syyllistyneensä rikokseen, vaikka teko tallentui valvontakameraan.

Rikos

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Salman Akram Salman Al-Anin neljäksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen tapon yrityksestä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Mies valitti tuomiosta hovioikeuteen, jossa hän sai nyt kolmen vuoden ja kahden kuukauden vankeustuomion törkeästä pahoinpitelystä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Hovioikeus hylkäsi syytteen tapon yrityksestä ja korvasi sen törkeällä pahoinpitelyllä.

Riita takista

Miehelle oli tullut riitaa uhrin kanssa takista, jota mies sanoi omakseen. Mies päätyi S‑Marketin tuulikaappiin selvittämään tilannetta uhrin kanssa. Tilanne johti puukotukseen.

Mies löi myös väliin tullutta henkilöä pesäpallomailalla kylkeen ja yritti sen jälkeen lyödä tätä teräaseella. Tapaus tallentui valvontakameran nauhalle.

Esitutkinnassa mies kuvaili pitäneensä veistä ”ei sellaisella otteella, että yrittäisin lyödä ihmistä veitsellä, pidin kiinni samalla tavalla kuin leikkaisin leipää”.

Käräjäoikeus piti epätodennäköisenä, että alkoholia ja pillereitä käyttänyt mies olisi pystynyt arvioimaan, mihin lyönnit osuvat.

Vaikka lääkärinlausunnon mukaan puukonisku rintaan aiheuttaa todennäköisesti hengenvaaran, hovioikeus katsoi, että huomioon ottaen lyöntien voimakkuuden ja osumakohdat, ei tekijä voinut mieltää tekonsa todennäköisempänä seurauksena uhrin kuolemaa kuin tämän henkiin jäämistä.

Miehen tuomio aleni kolmen vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseksi. Myös uhrille maksettavaa korvausta alennettiin 4800 eurosta 2500 euroon.

Lähde: HS

Huumeet Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Pesäpallomaila ja teräase. Melkoista asearsenaalia nämä matut kuljettavat mukanaan. Kunhan jengiytyminen etenee, niin jokaisella on tuliase mukanaan. Sen jälkeen saadaan kuulla, kuinka matu käsitteli ampuma-asetta kuin jos yrittäisi avata sillä kuskus-tölkin. Vääryyslaitoksen suvakit ovat tietenkin matujen luovista selityksistä innoissaan. Luodin tielle asettunut valkoihoinen on provosoinut tilanteen rasismilla ja joutuu korvauksiin. Absurdius vääryyslaitoksen tuomioissa on jo tätä päivää.

 • Suomi haisee

  Vastaa

  Suomen oikeuslaitos on täysin mätä.

 • Muslimit Ulos!

  Vastaa

  Noniin, nappi ja viinapäissään pesismailalla ja puukolla riehuva sossumuslimi. S‑Marketissa. Kiitos, vasemmisto, tästäkin rikastajasta. ”Me voitetaan tällä”… Onneksi oli yksittäistapaus eikä samanlaisia ole yhtäkään missään päin Suomea.. Voin jo nähdä vasta-argumentit: ”Pukottaa ne suomalaisetkin kaupassa! Suomalaisetkin pelaavat pesäpalloa!!!” Ja sitten sitä samaa vanhaa skeidaa että muslimit ovat juu yliedustettuina rikostilastoissa koska rasismi jne.. Homma on niin että YHDENKÄÄN turvapaikanhakijamuslimin ei pitäisi olla MISSÄÄN rikostilastossa koskaan, korkeintaan jossain juoksutaksi tai lammaskoiven näpistyksessä, sillä he tulivat tänne hakemaan TURVAA. Saatana! Se että he ovat hurjana ykkösenä jokaisessa rikostilastossa kertoo heistä kaiken.
  ULOS!

  • Suttung

   Vastaa

   Rasisti! Milloin sinunkin päähäsi mahtuu se, että Suomi ei ole valkoinen tai suomalaisten maa, vaan Suomi kuuluu afrikkalaisille! No, ethän sinä voi sitä koskaan ymmärtää, sillä sinä olet RASISTI!

   Olisipa helppoa olla suvaitsevainen. Ylläoleva kommenttini on oiva esimerkki siitä. Pitäisikö ryhtyä suvaitsevaiseksi? Ostin eilen näkkileipää ja paketissa oli Teemu Pukin kuva. Lukuisia ennätyksiä rikkonut ja uusia ennätyksiä lähestyvä jalkapalloilija. Mutta miksi valkoinen heteromies paketissa? Miksei voi olla muunsukupuolinen? Huomasitteko? Taas olin suvaitsevainen. On se helppoa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koska nämä ajetaan pois maasta sillä jos näin ei tehdä nämä puukotukset ja matujengit lisääntyvät vuosi vuodelta.

 • pöh

  Vastaa

  Tappelivat sossun maksamasta ”canada goose” takista.
  Tässäkin voidaan sanoa että tämä oli täysin meidän vika, miksi jokaiselle ei annettu verorahoista omaa takkia?

 • Schlageter

  Vastaa

  Suomessa kannattaa aina kantaa asetta, sillä itseään voi puolustaa vain itse, yhteiskunta ei siihen pysty. Niin sanottuun poliisiin ja niin sanottuun oikeuslaitokseen turvautuminen on myöhäistä, kun on jo saanut puukosta. Parempi on aina joutua oikeuteen vaikkapa vankilaan hätävarjelun liioittelusta, kuin ruumishuoneelle, kun ei ole itseään puolustanut.

 • Veronika Hönkasalo

  Vastaa

  miksi näitä eläimiä pitää sietää?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi