Saksa: Rotumuukalainen puukotti 7‑vuotiasta tyttöä viisi kertaa päähän

Rotumuukalainen sanoi kohdistaneensa tekonsa pikkutyttöön, koska aikuinen uhri olisi tehnyt hänelle enemmän vastarintaa.

Rikos

7‑vuotiasta tyttöä viisi kertaa päähän puukottaneen 25-vuotiaan työttömän maahanmuuttajataustaisen miehen oikeudenkäynti on alkamassa Saksassa.

Kirijan K. ‑nimellä mainittu mies oli viime kesäkuussa Esslingenisssä tehnyt veitsihyökkäyksensä tyttöä kohtaan, joka oli juuri istuutunut syömään aamiaista Katharinen koulussa. Tyttö selvisi iskusta hengissä Svetlana D. ‑nimellä mainitun sankarillisen naisen tultua tämän avuksi, kärsien itsekin vammoja rotumuukalaisen 20-senttisestä veitsestä. Nainen oli raahannut tytön mukanaan toiseen huoneeseen ja lukinnut oven perässään. Hyökkääjä oli paennut tämän jälkeen paikalta ja soittanut itse poliisille.

Rikoksen tekijää on kuvattu työttömäksi ”hollantilaismieheksi” useampien uutislähteiden toimesta, mutta vaikka tällä onkin Hollannin kansalaisuus, hänellä on maahanmuuttajatausta.

Syyttäjä on kertonut Kirijan K:n halunneen tappaa jonkun ja että hän valitsi lapsen kohteekseen koska aikuinen olisi tehnyt hänelle enemmän vastarintaa. Reppana maahanmuuttaja oli myös kertonut kuulusteluissa tuntevansa olevan ”sosiaalisesti ulkopuolelle jätetty.”

Rotumuukalainen kärsii erilaisista mielenterveysongelmista ja tulee päätymään nyt teostaan joko vankilaan tai mielisairaalaan elämään saksalaisen veronmaksajan kustannuksella, vaikka hänen kaltaisille tapauksille olisi halvempiakin ratkaisuja.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Reppana maahanmuuttaja oli myös kertonut kuulusteluissa tuntevansa olevan ”sosiaalisesti ulkopuolelle jätetty.”
  Taitaa olla mediasta opittuja kliseisiä lauseita…

  Poliitikoilla on verta käsissään, he ovat mahdollistaneet nämä raakuudet.
  Todella pahassa alemmuustilassa on suurin osa länsimaista, tämän suunnan on muututtava!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi