Emeka Matthew Ekperechille vankeutta raiskauksesta

Raiskaus tapahtui Lahdessa elokuussa 2020. Ekperechi on valittanut tuomiosta ja hän saa odottaa päätöstä vapaalla jalalla.

Rikos

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 31-vuotiaan Emeka Matthew Ekperechin raiskauksesta kahden vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeuteen. Syytteen mukaan mies oli raiskannut puolustuskyvyttömän, sikeästi nukkuneen naisen sen jälkeen, kun oli riisunut tämän. Teossa ei ollut käytetty kondomia.

Neljän hengen seurue päätyi kostean ravintolaillan jatkoille naisen asunnolle. Seurueeseen kuului kaksi miestä ja kaksi naista. Talon emäntä lähti pian hakemaan pitsaa toisen miehen kanssa. Taloon jääneille hän tarjosi viiniä. Pitsareissu venähti lopulta tuntien mittaiseksi.

Kun emäntä palasi asunnolleen, hän löysi ystävänsä nukkumassa sängyllä vatsallaan ja miehen nukkuvan alasti naisen päällä. Hän ravisti miehen hereille ja pois, mutta ystäväänsä hän ei saanut hereille.

Nainen halusi selvittää tapahtunutta miehen kanssa, mutta tämä ilmoitti lähtevänsä kirkkoon. Hän jätti kuitenkin puhelinnumeronsa.

Mies väitti ettei olisi ollut alasti eikä edes samassa sängyssä naisen kanssa, mutta DNA-testien perusteella hänen siemennestettään löytyi naisen peräaukosta ja emättimestä. Naisella jo aiemmin diagnosoidut ahdistushäiriöt olivat pahentuneet.

Ekperechi on valittanut tuomiosta. Hän saa odottaa päätöstä vapaalla jalalla.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Elässä päteviä sääntöjä: Sitä saa, mitä tilaa. Saat kirppuja, kun nukut koiran kanssa. Tyhmyydestä sakotetaan. Jne.
  Vahinko, että näillä ihmisen typeryyteen perustuvilla tapauksilla rasitetaan oikeusjärjestelmää ja veronmaksajan kukkaroa.

 • Taas kerran...

  Vastaa

  Ullatus, neekeri joukossa… Minkähän värinen se toinen ”mies” oli jonka kanssa sitä pitsaa lähdettiin hakemaan?

  Vanha sanonta ”If You dance with devils, they will fuck You” piti taas kerran paikkansa. No, saipahan muija korvauksia suomalaisita veronmaksajilta viihteeseensä.

 • pöh

  Vastaa

  Näyttäisi tämäkin nigerialaistaustaisen nimen omaava tulleen Heinolaan potkimaan palloa.
  Ainakin samanniminen union plaani seurassa pelaillut..

 • gg

  Vastaa

  Vai että negroidien kanssa oli lähdetty vetämään ihan seko nelivetokännit ja sitten kävi näin. Ei olisi kyllä kukaan arvannut eikä negroideista moista uskonut. Vaimo ja aviomies matskua kaikin puolin.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Mukku non nii ihanii

 • Jari

  Vastaa

  Tämä voi olla ”rasistinen” mielipide, mutta mielestäni Emeka Matthew Ekperechi ‑niminen henkilö ei kuulu Suomeen

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Jutussa mainitut naiset ovat siis jotain neekerinpatjoja? Sittenhän ne saivat mitä halusivat. Oliko ”emäntä ” mustis kun ei ollut ensimmäisenä vuorossa? Nämä neekereihin sekaantuvat ämmät ovat pelkästään kuvottavia. Ja tästäkin juopposekoilusta tulee vähintään kymppitonnien lasku veronmaksajille oikeuskulujen muodossa.

 • Tapani

  Vastaa

  Kehitysmaalaisia raiskauskulttuurin rikastuttajia ei pitäisi olla Suomessa lainkaan. Korkeintaan yksi kappale korkeasaaressa häkissä näytillä, ja häkin yhteydessä varoituskyltti jossa mm. kuva erektiossa olevasta aisasta.

 • Koojii

  Vastaa

  Kaikki saatanan bingo bango bongot helvettiin täältä Suomesta, kaikki wolt kuskit harrastavat raiskauksia, kuulemma samalla ku safkaa heittävät !!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi