Suomi karkottaa gambialaisen taparikollisen – Yle pahoillaan

Ousman Camara lennätettiin tiistaina pois Suomesta takaisin Gambiaan.

Rikos

Suomi on tehnyt iloisen karkottamispäätöksen ja palauttaa gambialaisen taparikollisen takaisin juurilleen. Rikollinen on tuomittu Ylen mukaan törkeästä huumausainerikoksesta yli neljän vuoden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi tuomioita löytyy ainakin rattijuopumuksista, kortitta ajosta ja varkauksista.

Gambialainen on tällä hetkellä poistettu Suomen maaperältä, kuten kuuluukin, mutta Ylen mukaan kyse on jonkinlaisesta moraalisesta vääryydestä. Afrikkalaisrikollinen ei ole syntynyt Suomessa, vaan hän on muuttanut maahan 15 vuotta sitten.

Yle haastattelikin karkotettavaa afrikkalaista ennen tämän poistamista maasta pyrkiessään antamaan empaattisen kirjoittamisen kautta äänen rikolliselle. ”En koskaan ollut piittaamaton Suomen laista, enkä ole mikään taparikollinen”, vankilassakin istunut mies kertoo Ylelle.

”Se on epäreilua ja epäinhimillistä, että joudun lähtemään yhtäkkiä toiseen maahan”, jatkuu valitus.

Hän kertoo sortuneensa jopa konteksti huomioiden epätoivoisiin keinoihin pitääkseen oleskelupaikkansa Suomessa: hän meni töihin, mitä ilmeisesti ei aikaisemmin ollut ehtinyt tekemään.

Ousman Camara lennätettiin tiistaina pois Suomesta takaisin Gambiaan.

Lähde: Yle

Afrikkalaiset Gambia Karkottaminen Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Musta rotu Rappiokulttuuri Rattijuopumus Rikos Rotu Törkeä huumausainerikos Ulkomaat Väestönvaihto Varkaus Yle

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Unohtu postimerkki hänen perseeseen ennen kun lensi maasta ulos

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yle on kyllä noloa sössötystä ja rotumuukalaisten systemaattista puolustamista.
  Ärsyttää ja turhauttaa maksaa Yle-veroa, kun sitä roskamediaa ei juuri kulutakaan.

 • MikkoW

  Vastaa

  Aika monta toista mahdollisuutta Ousmanille annettu rikoskierteensä aikana.
  Kun selitykset on aina samat, niin karkottaminen on ainoa vaihtoehto. 

  Se että valtion media yle kyseenalaistaa viranomaisten päätöksiä aina näissä ulkomaalaisten asioissa on oksettavaa.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Rankka ratkaisu tosiaan, että ihan töihin meni. Varmaan ihan uusi kokemus miekkoselle.

  Hyvää matkaa Gambiaan!

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  epätoivoisiin keinoihin meni rehelliseen työhön jo on perhana rassistit loukanneet ihmisoikeuksia.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ja kaipaamaan jäivät…
  Ööh ei nyt tule ketään mieleen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Amerikkalaisilla on tähän sopiva sanonta: ” If you can’t do the time, don’t do the crime”. 

  Eli jos ei halua karkotetuksi, tulee elää rehellisesti.

  OT: haistan Ousmanin jutussa eduskuntavaalit ja poliittisen pelin: YLE kertoo vain viikkoja ennen vaaleja viranomaisten karkottavan rikollisen matun ja Suuri Yleisö ajattelee ”ei tarvitse äänestää persuja tai sinimustia, vanhat puolueet pitävät matut kurissa”.

  • Äänestäkää SML

   Vastaa

   Olen äänestänyt jokaisissa vaaleissa, mutta en koskaan nykyisiä EK-puolueita enkä tulekkaan koska kaikki tukevat vannoutuneena globalistista YK:n Agenda 2030:tä.
   Persut ja PersKeKo eivät tehneet yhtikäs mitään syksyllä 2015 mutavyöryn saavuttua ja oikeusministeri Jari Lindström kutsui maahanmuuttovastaisuutta ”järjestäytyneeksi rikollisuudeksi”.
   Punavihreät tai PersKeKo, molemmat ovat lisänneet pankkien ylivaltaa ja samalla tuhonneet suomalaisten kysynnän (elintaso perustuu valtion+kotitalouksien velanottoon eikä TYÖN luomaan lisäarvoon) tuhoamalla suomalaisten palkat halpatyövoimalla, samalla kaataen rehelliset yrittäjät. Persut ovat todistaneet 2011, 2015 ja 2019 etteivät ole vakava vaihtoehto radikaaleille kansallismielisille. Siksi SML.

 • JFK

  Vastaa

  Lennattaminen on turhaa hifistelyä. Parempi on järjestää joku paatti, joka kerran kuukaudessa lähtee Turun satamasta ja Afrikan rannikkoa kiertäen pudottelee pois sitten kotiin palaajat haluamillaan kohdilla (sitä ennen asuintilansa kuuraten ja jynssäten puhtaaksi tehden seuraavaa erää varten).

  • TT

   Vastaa

   Merikuljetus on halvin. Paluu- matkalle jokainen neekerimaa antaa raaka-aineita tai tuotteita kansalaistensa aiheuttamien menetysten verran. Samalla palautetaan hukkaan mennyt kehitysapu, Kaikenlaisten korvausten maksaminen historian vääryyksistä on nykyisin muotia.

 • Bye bye

  Vastaa

  Ei varmaan siksi hakenut kansalaisuutta, kun ei olisi sitä saanut, ihan oma tietoinen valinta. Kaikki gambialaiset takas Gambiaan, eivät tarvitse turvapaikkaa. Tekevät vaan rikoksia ja käyttävät hyväkseen Suomen sosiaaliturvaa ja terveydenhoitoa. Ja vielä päälle lakimiesten ja oikeusavustajien kulut. Tässä yksi toinen gambialainen yhtäkkiä muuttui homoseksuaaliseksi, jotta saisi turvapaikan. Kekseliästä kansaa. Yksi nyt ainakin vähemmän ja hyvä niin.

 • Jantteri

  Vastaa

  9mm-Burana parantaisi tämänkin sairauden nopeasti. Sekä Ousmannin, että ylen. Hyvä keksintö, jota valkoiset käyttävät turhan vähän tätä nykyä. Eiköhän sekin päivä koita kun eurooppalaiset alkavat pitää omia puoliaan. Tosin jos Etelä-Afrikkaa tai Haitia katsoo niin saa tapahtua aika paljon

 • Pidetään jalat maan Camaralla

  Vastaa

  Oho.Ei ollut mainintaa raiskailurikastuksista, ainoastaan vähäisemmistä rikkeistä.Neekerimittapuulla sanoisin että rehellinen kansalainen.Kyllähän neekeri myy huumeita työkseen siinä missä valkoinen kollega kävelee punaisia päin.Kaikillahan meillä on pikku paheita.

 • Teemu

  Vastaa

  ”Se on epäreilua ja epäinhimillistä, että joudun lähtemään yhtäkkiä toiseen maahan”

  Samalta tuntuu varmaankin suomalaisista, kun heidän maansa hukutetaan näihin ”pakolaisiin”. Toivottavasti kaikki irakilaiset, iranilaiset, afgaanit, somalit, ugandalaiset, eritrealaiset ja muut palautetaan turvallisiin kotimaihinsa sekä estetään heidän paluu maahamme väärin perustein. Ruotsin kauttahan tänne toki pääsee jokainen ei-valkoinen ilman minkäänlaisia matkustusasiakirjoja ja henkilöllisyystodisteita tai vaihtoehtoisesti käyttämällä yhtä monista valepasseistaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Ja sitten vaan jatketaan ja lennätetään loputkin, laitetaan sannajasauli hyvää hyvyyttämme kyytiin mukaan.

 • OWLM

  Vastaa

  Ei taitaisi Suomeen monta neekeriä jäädä jos kaikki rikolliset neekerit passitettaisiin pois.

 • Bella

  Vastaa

  ”Tyypillinen rikos ulkomaalaisen karkottamisen taustalla on juuri törkeä huumausainerikos, josta seuraa usein kovia tuomioita.”

  Kuten arvelinkin, etta raiskaajat saavat jaada maahan, silla eivathan he Supon patriarkaalista valtaa hairitse (Supossa on useita raiskaajia, eika enaa uutisoinnin jalkeen kenellekaan tule yllatyksena Supon ”rekrytointitoimet”. Voin kertoa kuitenkin, etta Supo palkkaa ihan paatuneita tappajiakin riveihinsa, tai ainakin sellaisia, jotka eivat viela ole jaaneet kiinni murhistaan, siis sellaisista murhista, joilla ei ole edes mitaan poliittista taustaa, vaan kyseessa on sarjamurhaajatyyppisia henkiloita. Tama kuitenkin valkenee suurelle yleisolle, jos toimittajilla on munaa alkaa ottaa selvaa. Mita epailen.)

  Sinimusta Liike kai ottaa kantaa tuohon ulkomaalaisten raiskaajien maasta poistamiseen.

  Ja ”historian opettajat” ja muut sivistynytta leikkivat (kaikille muille paitsi sivistyneille siis; on helppo kusettaa tyhmaa, mutta alykasta et pysty kusettamaan leikkimalla alykasta jos olet oikeasti tyhma) voivat jattaa kommentoimatta: kommentoikaa sitten kun itse olette naiden seksuaalisaalistajien liikkuva kohde.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi