Irakilaiselle sakkoja väärennyksestä, huumeista ja näpistyksestä

Vastaaja selitteli kuulustelukertomustensa ristiriitoja sillä, että tämä oli järkyttyneessä tilassa, koska hän oli mennyt poliisille hakemaan henkilökorttia, ja hänet olikin viety kuulusteluun tämän asian johdosta.

Rikos

gavel, auction, hammer

Syytteiden mukaan vuonna 1992 syntynyt vastaaja oli huhtikuussa 2020 esittänyt väärän irakilaista ajokorttia jäljittelevän asiakirjan Ajovarmalle saadakseen itselleen suomalaisen ajokortin kuljettajantutkintoa suorittamatta. Vastaaja kiisti olleensa tietoinen väärennöksestä, koska Irakissa on korruptiota eikä voi tietää, onko jokin asiakirja aito vai ei. Vastaaja kertoi suorittaneensa Irakissa vain ajokokeen kuormalava-autolla ja päässeensä läpi viisi minuuttia kestävästä kokeesta. Teoriakoetta Irakissa ei ollut.

Toukokuussa 2022 vastaaja oli tankannut Shell-huoltoasemalla polttoainetta yhteensä 9,23 litraa ja poistui paikalta maksamatta polttoainetta. Vastaaja tunnusti menetelleensä teonkuvauksen mukaisesti, mutta ei ollut mielestään syyllistynyt rikokseen. Vastaaja on vahingossa unohtanut maksaa polttoaineen. Hän ei olisi ollut niin tyhmä, että varastaisi polttoaineen, koska bensa-asemalla on paljon kameroita ja hän kävi samalla bensa-asemalla usein.

Heinäkuussa 2022 vastaaja on käyttänyt huumausaineita eli metyleenidioksiamfetamiinia (MDA), metyleenidioksimetamfetamiinia (MDMA), kannabista ja kokaiinia. Vastaaja myönsi menetelleensä kuvatulla tavalla.

Vastaaja tuomittiin väärennyksestä, rekisterimerkintärikoksesta, näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta 85 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 510 euroa. Vastaaja velvoitettiin myös korvaamaan tankkaamansa polttoaine.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 222774)

Huumeet Irakilaiset Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Näpistys Rikos Rotu Väärennys Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Perussettiä

  Vastaa

  ”En ole valehdellut, en vain puhunut totta” – Muslimi

 • Julli

  Vastaa

  Miksi näitä ei karkoteta maasta jatkuvien isompien ja pienempien rikosten vuoksi?

  • Nalli

   Vastaa

   Koska niiden kotimaassa on vaikea olla. Me ollaan valkoisia etuoikeutettuja ja siksi velvoitettuja huolehtimaan pallukoista. Tähän ei liity se että meidän rotu on älyllisesti korkeammalla tasolla ja siitä syystä yhteiskuntamme toimii vielä jotenkuten koska se on rasismia.
   Ja muukalaisten autistilapsien suuri määrä lastensairaalassa ei johdu sukurutsaamisesta.
   T: asian tuntija

 • Jones

  Vastaa

  Kokaiinilla etelän gigolot ovat pokanneet naisia jo iät ja ajat. Nyt sitä harrastetaan Suomessakin ja siksi Helsingissä on kokaiinin käyttö räjähtänyt käsiin. Ei pidäkkään yhtään ihmetellä, miksi etelämaalaisilla käy säkä naisten kanssa.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kokaiinin-kaytto-on-kasvanut-rajusti-paakaupunkiseudulla-jatevesitutkimuksessa-amfetamiiniakin-yleisempaa/8500514
  https://yle.fi/a/3–12603856

 • Realisti

  Vastaa

  Irak lisättiin joku vuosi sitten listalle maista, joiden myöntämän ajokortin voi vaihtaa Suomen vastaavaan. Jotkut saastaiset suvakkihuorat tuotakin muutosta ovat taatusti olleet mukana hääräämässä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer